Ο Γ. Γιαννακόπουλος απαντά σε Ηλυσιακό – ΚΟΠΙ

giorgos-giannakopoulosΕμπόδια στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να βάλουν ο Ηλυσιακός και το ΚΟΠΙ επειδή η ομάδα Πόλο χρησιμοποιεί το Κολυμβητήριο των Ιλισίων.
Οι δύο ομάδες είναι εμφανές ότι δεν βλέπουν με… καλό μάτι ότι το «τριφύλλι» χρησιμοποιεί ως έδρα το συγκεκριμένο κολυμβητήριο και κατηγορούν τον πρώην πρόεδρο του Νομικού Πρόσωπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργο Γιαννακόπουλο ότι κακώς ανανέωσε το παραχωρητήριο για να αγωνίζονται και την τρέχουσα σεζόν εκεί οι «πράσινοι».

 

Οι ισχυρισμοί, ωστόσο, του ΚΟΠΙ και του Ηλυσιακού είναι αστήριχτοι. Τους καταρρίπτει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη» ο Γιώργος Γιαννακόπουλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά:


«Την περυσινή χρονιά ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός χρειάστηκε να δηλώσει έδρα για να μπορεί να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα του πόλο. Έγινε μια συνάντηση με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη παρουσία εμού και του κ. Καλλίρη Δημάρχου Ζωγράφου, όπου παραχωρήσαμε τη χρήση της πισίνας στον Παναθηναϊκό για έναν αγώνα κάθε 15 ημέρες. Η αλλαγή στο Δήμο έγινε την 1η Σεπτεμβρίου. Εγώ ήμουν πρόεδρος μέχρι τις 31 Αυγούστου και στις 28 Αυγούστου υπεγράφη νέο παραχωρητήριο για την τρέχουσα σεζόν με τους ίδιους όρους, επειδή η ομάδα ήθελε να δηλώσει και πάλι ως έδρα στην ΚΟΕ το κολυμβητήριο των Ιλισίων.

 

prasiniΈρχονται λοιπόν τα δύο σωματεία, ο Ηλυσιακός και ο ΚΟΠΙ και με επιστολή τους προς το σημερινό πρόεδρο του Νομικού Προσώπου χαρακτηρίζουν απαράδεκτη την πράξη μου να υπογράψω το παραχωρητήριο στον Παναθηναϊκό.
Η κίνησή μου αυτή, τονίζουν, ότι σηματοδοτεί την καταστροφή των τοπικών σωματείων. Θέλω να δηλώσω ότι ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί το κολυμβητήριο μιας περιοχής άκρως Παναθηναϊκής με συνεχή αιτήματα των δημοτών να φέρουμε κάποια μεγάλη ομάδα στην περιοχή μας. Μάλιστα αυτό γίνεται με ανταποδοτικότητα και έσοδα για την πισίνα ώστε να συντηρηθεί και να παραμείνει ανοιχτή όσους μήνες έπαιζε ο Παναθηναϊκός εκεί. Και όλα αυτά τη στιγμή μάλιστα που άλλα κολυμβητήρια, τα πιο πολλά στην Ελλάδα, παραμένουν κλειστά επειδή δεν έχουν οικονομική δυνατότητα συντήρησης.
Θέλω να μάθω τι είναι αυτό που ενοχλεί τα δύο σωματεία. Είναι κακό να υπάρχει κάποιος που να βοηθά να συντηρηθεί και να κρατηθεί ανοιχτό το κολυμβητήριο; Μπορούμε να μάθουμε τι έχουν δώσει αυτά τα σωματεία και πως έχουν βοηθήσει οικονομικά την πισίνα για να κρατηθεί ανοιχτή;»


ΠΗΓΗ: www.alliapopsi.gr

 

 

1aaa-brachoi

1aaa-atomiki

 1aaa-demo-xr

1aaa-bil-kalkani

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΤΕΥΧΟΣ 95

     

Τελευταία Νέα
Στήριξη Δημήτρη Κουτσούμπα στον αγώνα για το λόφο Κοπανά

Στήριξη Δημήτρη Κουτσούμπα στον αγώνα για το λόφο Κοπανά

Με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Βύρωνα και Δάφνης-Υμη..

Readmore

Από κόντρα σε κόντρα Σγουρός-Πατούλης

Από κόντρα σε κόντρα Σγουρός-Πατούλης

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο η διαδικασία ψηφοφορίας για την συγκρότηση των υπηρεσ..

Readmore

«ΙΡΙΔΑ» και στο Μαρούσι: Καταργεί τη γραφειοκρατία, εντελώς δωρεάν!

«ΙΡΙΔΑ» και στο Μαρούσι: Καταργεί τη γραφειοκρατία, εντελώς δωρεάν!

Μνημόνιο συνεργασίας για την καθολική παραγωγική λειτουργία του πληροφοριακού σ..

Readmore

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα

«Την Πέμπτη 10/6 ημέρα Γενικής Απεργίας, απορριμματοφόρο φορτηγό του Δήμου Βύρωνα, ..

Readmore

Μήνυμα του Δημάρχου Βασίλη Θώδα στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα του Δημάρχου Βασίλη Θώδα στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Δήμαρχος Ζωγράφου, κ. Θώδας, ανα..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.