Τι ΔΕΝ είδε ο Νοστράδαμος για το 2022

Από την επιστήμη στην ωμοπλατοσκοπία


Από τον Νοστράδαμο πήραμε την παρακάτω επιστολή:

 


1aaa-damusΑγαπητά μου παιδιά, ένα επίμονο κρύωμα με κρατά καθηλωμένο στο κρεβάτι μου στερώντας μου τη δυνατότητα να σταθώ στο παράθυρο μελετώντας με το τηλεσκόπιο τις κινήσεις των άστρων και εξ αυτών να συνάγω τα αναγκαία συμπεράσματα για τα μελλούμενα.

Δεν θα μπορέσω, συνεπώς, να είμαι συνεπής στο ραντεβού μας , μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου μου στη γήινη σφαίρα, του σεβάσμιου αγαπητού μας γέροντα κ. Λάμπρου.

Ανέθεσα όμως σε δυο μαθητευόμενα παιδάρια, στον αυστηρό Γενέσιο από τη Φλώρινα και τον ευέλικτο Βελισάρη από την Κερπινή, να συντάξουν, κατά τις δυνάμεις τους, μια δέλτο με τις προβλέψεις τους.

 

Δεν διόρθωσα τις τυχόν ανακρίβειές τους, πτυχίο όμως, αν πέσουν πολύ έξω, δεν θα πάρουν από μένα. Καλές γιορτές.

 

 

 

 

 

 

Τελευταίες μέρες Δεκεμβρίου

 


Ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει ότι στην εμφύλια αναμέτρηση στην οικογένεια των κορονοϊών νίκησε κατά κράτος η Όμικρον, εξοβελίζοντας οριστικά τη Δέλτα. Ωστόσο, εξουθενώθηκε κάπως από τις συρράξεις και η πρωτοκαθεδρία της απειλείται από μια νέα παραλλαγή, με πολλές ακίδες και μικρή προβοσκίδα, την Θ. Η ονομασία της σκορπά ρίγη συγκίνησης στους μελανοχίτωνες υπερασπιστές της δημοκρατίας, τους θεματοφύλακες του συντάγματος, καθώς ένας βοσκός αξιωματούχος τους είχε προφητεύσει, διαβάζοντας την "κουτάλα" ενός αρνιού που μόλις είχε ξεκοκκαλίσει, ότι ηιστορία θα είναι συνεπής στο ραντεβού μαζί τους. Για να το γιορτάσουν κάνουν την απαγωγή ενός μαθηματικού και με την ευκαιρία συλλαμβάνουν και μια βιολόγο που έπινε καφέ μαζί του, απαγγέλοντάς τους βαρύτατες κατηγορίες βάσει του άγραφου δικαίου του Σώρρα και της Χρυσής Αυγής. Όλα δείχνουν πλέον ότι αρχίζει μια εποχή που η επιστήμη παραχωρεί ηττημένη τη θέση της στην ωμοπλατοσκοπία .

 

Μέσα Ιουνίου


Αρχίζει άτυπα, μακρά προεκλογική περίοδος, καθώς η κυβέρνηση, αποφάσισε την προσφυγή στις κάλπες για τις 11 Σεπτεμβρίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ ειρωνεύεται την ΝΔ λέγοντας ότι τον αντιγράφει καθώς και αυτός είχε κάνει εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015. Τι να πούμε εμείς, σχολιάζει το ΚΙΝΑΛ, που είμαστε ταυτισμένοι με αυτό τον μήνα; Θεματοφύλακες, Κασιδιαρικοί, Τραγκαίοι, Σωρριανοί , Νεφελίμ και λοιπές αχαρτογράφητες κοινωνικές δυνάμεις συνασπίζονται και επειδή, ως ξεχωριστοί διανοούμενοι, ακολουθούν το αρχαίο ημερολόγιο, λένε θα πάρουμε μέρος στις εκλογές του Βοηοδρομιώνος. Διασπώνται όμως γιατί μια τάση τους, που έχει για αρχηγό έναν πρώην υφυπουργό ή κάτι τέτοιο που έκανε μια δεύτερη καριέρα σε ριάλιτι, ομνύει μόνο στο λοκριδικό ημερολόγιο. Μια νέα εποχή πανδημίας, διαφορετικής από την υγειονομική, μόλις αρχίζει. Κρατηθείτε...

 

Ιούλιος-Αύγουστος

 

 

1aaa-antiembΜεγάλες πυρκαγιές στα βόρεια κράτη κατακαίουν τα δάση. Στη Γροιλανδία λιώνουν εντελώς οι πάγοι και πιάνουν φωτιά τα μανιτάρια. Στη Μεσόγειο, καταρρακτώδεις βροχές και εναλλάξ χιονοπτώσεις. Οι τηλεοράσεις, που πάντα πιάνουν το σφυγμό της πραγματικότητας και εκτός από το να πληροφορούν διαφωτίζουν και μάλιστα και με το παραπάνω το δύστυχο τηλεοπτικό κοινό, αντικαθιστούν τους μετεωρολόγους με οιωνοσκόπους. Μερικά κανάλια, με περίσσια γενναιοδωρία, αφιερώνουν εκπομπές στις προφητείες μιας μακαρίτισσας συναδέλφου μας γερόντισσας από τα Βαλκάνια , ενώ γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που ειδικεύεται στο συνταξιοδοτικό προσλαμβάνει και τον βοσκό αξιωματούχο των θεματοφυλάκων που είναι εξπέρ στην ωμοπλατοσκοπία.
Σοβαροί διαμορφωτές της κοινής γνώμης προτείνουν να ιδρυθεί σχετική με το αντικείμενο πανεπιστημιακή σχολή. Συνηγορούμε...

 

Μάρτιος-Απρίλιος -Μάϊος

 

Η όμικρον έφυγε, αρχίζει η βασιλεία της Θ. Συστήνεται να γίνουν με χρονική απόσταση βδομάδας η 6η και 7η επαναληπτική δόση του εμβολίου. Αισιοδοξία ότι η πανδημία είναι στα τελευταία της, το πολύ να φανεί ακόμη μια μετάλλαξη γύρω στις 20 Απριλίου, που όμως θα είναι ανίσχυρη. Οι θεματοφύλακες σταμάτησαν τις απαγωγές καθηγητών, που είναι συνολικά 80, και ξεκινούν να τους δικάζουν στις δικαστικές αίθουσές τους που είναι πρώην στάβλοι σε άγνωστο μέρος της ενδοχώρας. Οι δίκες μεταδίδονται μέσω διαδικτύου και αναμεταδίδονται ασχολίαστες από τα τηλεοπτικά κανάλια.

 

Φεβρουάριος

 

Ανασχηματισμός. Ο Κυριάκος ξηλώνει ό,τι θυμίζει κέντρο και βάζει στην κυβέρνηση σταθερές αξίες του κόμματος. Προτείνει χαρτοφυλάκιο στον Αντώναρο, που όμως το αρνείται, στον Πολύδωρα που το δέχεται λέγοντας ότι του αρέσει να εκτίει ποινήν, και στον Ψωμιάδη με τον όρο να αφήσει το ρόλο του στο ριάλιτι. Ο τελευταίος ζητά πίστωση χρόνου. Στην κυβέρνηση μπαίνει επίσης και ο Βελόπουλος, κάτι που είχε προφητεύσει ο εν Χριστώ αδελφός μας Παΐσιος.

 

31 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου

 

Εδώ είμαστε. Σε μια καλή , παρά την σαρωτική επέλαση της Όμικρον, αρχή του χρόνου. Ιδανική για μεταμεσονύχτια εξόρμηση υποδοχής στην Πανεπιστημίου, αν δεν ήταν κλειστή. Δεν πειράζει όμως. Θα το κάνετε στου Ζωγράφου, που έχει ωραία μαγαζιά, καπηλειά, και καθαρούς δρόμους που βολτάρουν νεαρά κορίτσια ικετεύοντας ένα βλέμμα από τον Ιούλιο, τον εκ Μάνης φίλο μας δανδή. Ο χρόνος αλλάζει και εκτός από τα δυσοίωνα γύρω μας (σας) έρχεται κάτι καλύτερο.
Καλή χρονιά αγαπητοί, και μαζί με εσάς υποβάλλουμε και εμείς τα σέβη μας στον προφήτη δάσκαλό μας.

1aaa-afigou

 newefimeridazokravariotis300χ

1aaa-brachoi

1aaa-atomiki

 1aaa-demo-xr

1aaa-bil-kalkani

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΤΕΥΧΟΣ 97

     

Τελευταία Νέα
«Η πτώση σοβάδων συνεχίζεται στα σχολεία μας!»

«Η πτώση σοβάδων συνεχίζεται στα σχολεία μας!»

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Ρόζα Ιμβριώτη»   «Αυτή τη φορά στο 8ο Δ..

Readmore

«Αυξήσαμε τις δυνάμεις μας στην Καισαριανή»

«Αυξήσαμε τις δυνάμεις μας στην Καισαριανή»

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας   «Χαιρετίζουμε όλες τις..

Readmore

Η απολογία ενός απόμαχου

Η απολογία ενός απόμαχου

Του Σπύρου Τζόκα «Βαρίδια γίναμε, αγόρι μου. Φύρα. Φτάσαμε να ντρεπόμαστε γιατί ζ..

Readmore

Τα μοριακά τεστ και η Δημοκρατία…

Τα μοριακά τεστ και η Δημοκρατία…

Του Κώστα Καλλίτση   Ο σύλλογος υπαλλήλων της Τράπεζας Πειραιώς προμηθεύεται ..

Readmore

Στον Βύρωνα κυκλοφορούν αλεπούδες!

Στον Βύρωνα κυκλοφορούν αλεπούδες!

Η «αλεπού της γνώσης», του Βέλγου καλλιτέχνη Wietse, κοσμεί τα σχολεία του Βύρωνα, που..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.