Παρασκήνιο

Προσχωρεί στη Συμπαράταξη υπό τον Β. Θώδα η παράταξη «Ζωγράφου Μπροστά»

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Π. Αγγελόπουλος, με «αυτοθυσία» Α. Μπότου

 

1aaa-aabig

 

Την προσχώρηση της παράταξης Αγγελόπουλου στη Συμπαράταξη που διοικεί το Δήμο Ζωγράφου, προεξοφλεί η τοπική εφημερίδα «Δημοτική Ανατροπή», φέροντας τις δυο πλευρές να απέχουν ελάχιστα από την τελική συμφωνία.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος, «τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες που όπως φαίνεται διευθετούνται γρήγορα και απομένει η αναγγελία ορισμού ημερομηνίας, όπου θα συγκληθούν οι παρατάξεις και θα επιβεβαιωθεί επίσημα η σημαντική αυτή πρόοδος για τα δημοτικά μας πράγματα…»
Δεδομένου ότι ο Βασίλης Θώδας έχει ήδη προαναγγείλει για τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου την εκδήλωση όπου θα ανακοινωθεί επίσημα η ανακοίνωση του νέου ενιαίου σχήματος της «ευρείας Δημοτικής Συμμαχίας», πρέπει λογικά να αναμένονται εξελίξεις εντός της εβδομάδας. Στις εξελίξεις δε αυτές, καθώς και στην τελική συμφωνία, φαίνεται ότι πιθανώς έχει παίξει ρόλο η προσφορά εκ μέρους της Διοίκησης της θέσης του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Αυτό προκύπτει από τον υπαινιγμό του ρεπορτάζ που φιλοξενεί η «Δημοτική Ανατροπή», κατά το οποίο: «…η κ. Μπότου έγινε πλέον πειστική, όταν εξέθεσε τις προθέσεις της να διευκολύνει και προσωπικά την ενότητα με δική της πρωτοβουλία, όποτε και όπου χρειαστεί…»
Επιβεβαίωση της εγγύτητας των δυο πλευρών ήταν και η υπερψήφιση του Εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Δήμου, τον οποίο τον είχε καταψηφίσει πριν ένα χρόνο η παράταξη του Αγγελόπουλου. Παρόμοια επιβεβαίωση, όμως, είχαμε και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου-αν και απόντος του αρχηγού της παράταξης-οι τρεις σύμβουλοι του Ζωγράφου Μπροστά ψήφισαν όλες τις προτάσεις αναμόρφωσης του προϋπολογισμού. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο, αντίθετα, σχολιάστηκε από στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Καταλήγοντας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο πάνελ της εκδήλωσης της 24ης Οκτωβρίου, όπου θα ανακοινωθεί η διεύρυνση της διοικούσας συμπαράταξης ως ενιαίου σχήματος «…από τα δεξιά ως τα αριστερά»-όπως γράφει η Δημοτική Ανατροπή-θα κάθονται οι κ.κ. Θώδας, Αγγελόπουλος, Γιαννακόπουλος και Παπακωνσταντίνου.

1aaa-brachoi

1aaa-atomiki

 1aaa-demo-xr

 

Τελευταία Νέα
Στα 29 έφτασαν τα νέα συστήματα υπόγειων κάδων στο Δήμο Βύρωνα

Στα 29 έφτασαν τα νέα συστήματα υπόγειων κάδων στο Δήμο Βύρωνα

Επεκτείνεται διαρκώς το πρόγραμμα υπογειοποίησης κάδων για κοινά οικιακά απορρί..

Readmore

Ανασχεδιάζοντας την Πλατεία Άνοιξης

Ανασχεδιάζοντας την Πλατεία Άνοιξης

Παρεμβάσεις 2,3 εκατ. ευρώ στο Κέντρο του Ζωγράφου   Στα μέσα Μαΐου ο Δήμαρχος Ζω..

Readmore

Ξημερώνει ο αιώνας των πόλεων και των Δημάρχων!

Ξημερώνει ο αιώνας των πόλεων και των Δημάρχων!

Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος σε αποκλειστική συνέντευξη στη ΖΩ2 &nb..

Readmore

«Αγράμπελη Books» και…πάστα φλώρα!

«Αγράμπελη Books» και…πάστα φλώρα!

Το διαδραστικό βιβλιοπωλείο των νοτίων προαστίων! Δευτέρα βράδυ και η κίνηση στο..

Readmore

Η Καρολάιν διάλεξε τα θέματα της νεοελληνικής γλώσσας

Η Καρολάιν διάλεξε τα θέματα της νεοελληνικής γλώσσας

Του Σπύρου Τζόκα   Περίεργα παιχνίδια παίζει η ζωή και μερικές φορές είναι αμε..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.