Γ. Πατούλης: Να μην με εμπλέκει κανένας στην υπόθεση με το κόστος των PCR

«Η θέση μας είναι απόλυτα διαυγής: συνταγογράφηση των PCR και χαμηλό κόστος για το Κράτος».

 

1aaa-apanti-gp«Παρά το γεγονός ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει ξεκαθαρίσει απολύτως τη θέση του όσον αφορά τη διεξαγωγή και το κόστος των μοριακών ελέγχων, κάποιοι επιμένουν να τον εμπλέκουν σε μια διαδικασία που έχει καμία απολύτως ευθύνη, αφού δεν ανήκει στις αρμοδιότητές του.
Με αφορμή λοιπόν μια σειρά σημερινών δημοσιευμάτων, δηλώσεων και αναρτήσεων, που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, είμαστε υποχρεωμένοι να τοποθετηθούμε ξανά στο συγκεκριμένο ζήτημα, γιατί δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν που θέλει να εξυπηρετήσει προσωπικά ή μικροπολιτικά συμφέροντα, να χρησιμοποιήσει τον ΙΣΑ και τη Διοίκησή του.
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν ότι:
Πρώτον, ποτέ ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η Διοίκησή του δεν παρενέβησαν για να κρατηθεί ψηλά η τιμή διεξαγωγής των μοριακών τεστ. Ποτέ και σε κανένα επίπεδο. Άλλωστε με βάση την ισχύουσα νομοθεσία δεν έχουμε αρμοδιότητα ούτε να διενεργούμε διαγωνισμούς για την προμήθεια υλικών,

Διαβάστε περισσότερα...

Επίθεση Γ. Σγουρού στον Γ. Πατούλη για τις δημαιρεσίες

1aaa-dimaires«Αντιδημοκρατική εκτροπή» θεωρεί ο πρώην Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός τη διαδικασία που επέλεξε η Διοίκηση του Γιώργου Πατούλη για την εκλογή Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη από την Περιφέρεια, σε ότι αφορά τη συγκρότηση – εκλογή Προεδρείου, το Σώμα θα λάβει απόφαση με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr, ενώ για την εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία των μελών του ΠΕΣΥ στην έδρα της Περιφέρειας Αττικής (Συγγρού 15-17), μεταξύ των ωρών 18.00 και 19.30.

Διαβάστε περισσότερα...

Γ. Πατούλης: «Οι αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ δε με αγγίζουν…»

«…Να ζητήσουν «εξεταστική» και για το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών του 2019»

 

1aaa-apa-amar«Τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξαπολύσει σε βάρος μου μια επίθεση λάσπης και συκοφαντίας, που αναπαράγεται από μερίδα του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου που πρόσκειται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με «όχημα» τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής που βρίσκονται σε εξέλιξη κι αφορούν τον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών δημοσκοπήσεων, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο και να συνδέσει απολύτως

Διαβάστε περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικη βαρκάδα στο Πάρκο Τρίτση!

1aaa-faosΜ’ έναν πρωτότυπο και ιδιαίτερα γιορτινό τρόπο στις 16 Δεκεμβρίου, θα ανοίξει η αυλαία των Χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων στο Πάρκο Τρίτση, από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.
Ειδικότερα θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να κάνουν, δωρεάν, βαρκάδα στη μεγαλύτερη λίμνη του Πάρκου όπου θα είναι στημένο το μοναδικό πλωτό εορταστικό χωριό της Αττικής.
Οι επισκέπτες του Πάρκου θα μπορούν να απολαύσουν τις ομορφιές του Πάρκου σε άκρως εορταστικό κλίμα και σε ένα λαμπερό περιβάλλον,

Διαβάστε περισσότερα...

Γ. Πατούλης: Θα διεκδικήσουμε και νέα παράταση για τις έκτακτες συμβάσεις

1aaa-bid-gpΓια την απόφαση του Υπ. Εσωτερικών να παραταθούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου των εργαζομένων που προσλήφθηκαν στις Περιφέρειες και στους δήμους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες της πανδημίας για άλλους 3 μήνες ενημερώθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε σχετική τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πριν από λίγη ώρα με τον Υπ. Εσωτερικών Μ. Βορίδη.

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

1aaa-afigou

 newefimeridazokravariotis300χ

1aaa-brachoi

1aaa-atomiki

 1aaa-demo-xr

1aaa-bil-kalkani

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΤΕΥΧΟΣ 97

     

Τελευταία Νέα
«Η πτώση σοβάδων συνεχίζεται στα σχολεία μας!»

«Η πτώση σοβάδων συνεχίζεται στα σχολεία μας!»

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Ρόζα Ιμβριώτη»   «Αυτή τη φορά στο 8ο Δ..

Readmore

«Αυξήσαμε τις δυνάμεις μας στην Καισαριανή»

«Αυξήσαμε τις δυνάμεις μας στην Καισαριανή»

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας   «Χαιρετίζουμε όλες τις..

Readmore

Η απολογία ενός απόμαχου

Η απολογία ενός απόμαχου

Του Σπύρου Τζόκα «Βαρίδια γίναμε, αγόρι μου. Φύρα. Φτάσαμε να ντρεπόμαστε γιατί ζ..

Readmore

Τα μοριακά τεστ και η Δημοκρατία…

Τα μοριακά τεστ και η Δημοκρατία…

Του Κώστα Καλλίτση   Ο σύλλογος υπαλλήλων της Τράπεζας Πειραιώς προμηθεύεται ..

Readmore

Στον Βύρωνα κυκλοφορούν αλεπούδες!

Στον Βύρωνα κυκλοφορούν αλεπούδες!

Η «αλεπού της γνώσης», του Βέλγου καλλιτέχνη Wietse, κοσμεί τα σχολεία του Βύρωνα, που..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.