«Από μηχανής» θεός έρχεται να απογειώσει τον ποδοσφαιρικό Ηλυσιακό!

1aaa-aaii7Τη διάθεση του, μέσω επιστολής στον Ηλυσιακό, να ηγηθεί του Συλλόγου, επενδύοντας σημαντικά ποσά για να ξαναγυρίσει ο Ηλυσιακός εκεί που ανήκει δήλωσε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ηρακλής Κολομπάτσος, επιχειρηματίας στο χώρο της κατασκευής πέργκολας και τεντών. Στόχος του εφόσον αναλάβει, είναι σταδιακά η ομάδα να ξαναγυρίσει σε κατηγορία Super League.
Πριν λίγες μέρες, με ανοιχτή επιστολή του προς τη Διοίκηση και τα μέλη τη ιστορικής ομάδας του Ζωγράφου, ο κ. Κολομπάτσος δεσμεύεται ότι στην περίπτωση που γίνει αποδεκτό το αίτημα μου με απόφαση της γενικής συνέλευσης και μαζί με την υποστήριξη όλων, όχι μόνο θα στηρίξει την ομάδα τη φετινή χρονιά για να πετύχει πάση θυσία το στόχο της για άνοδο στη Γ’ εθνική, αλλά στην επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά όπου θα αγωνίζεται πλέον στη Γ εθνική με αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις, θα επενδύσει ο ίδιος σημαντικό ποσόν, προκειμένου να αναπτυχθεί ο Σύλλογος χωρίς το άγχος της οικονομικής δυστοκίας που βιώνει τα τελευταία χρόνια.

 


Ήδη, από την αρχή της τρέχουσας σεζόν έως και σήμερα ο επιχειρηματίας έχει βοηθήσει οικονομικά την αντρική ομάδα, αναλαμβάνοντας και την πρόσθετη δέσμευση να πληρώνει εξ ολοκλήρου τον ποδοσφαιριστή κ. Μαρίνου με τον οποίον ενισχύθηκε η ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Η οικονομική βοήθεια που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρω στον Ηλυσιακό γίνεται από πλευράς του όλον αυτόν τον καιρό χωρίς να κατέχει καμία απολύτως θεσμική θέση στον σύλλογο. Παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα παρακολουθεί από κοντά όχι μόνο την αγωνιστική πορεία της ομάδας μας, αλλά και όλες τις προσπάθειες και τις κινήσεις της διοίκησης και όλων όσοι βρίσκονται με οποιαδήποτε ιδιότητα κοντά στην ομάδα, και έχει σχηματίσει, όπως αναφέρει στην επιστολή του, μια αρκετά ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή ο σύλλογος και την οποία θεωρεί κομβική.


«Κομβική γιατί πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει μια δυναμική αλλαγή στην ομάδα που θα δώσει ώθηση και πνοή να ξαναγράψει και πάλι λαμπρές σελίδες στην ιστορία της και να επανέλθει στις υψηλές εθνικές κατηγορίες που ανήκει.»

1aaa-brachoi

1aaa-atomiki

 1aaa-demo-xr

 

Τελευταία Νέα
Στα 29 έφτασαν τα νέα συστήματα υπόγειων κάδων στο Δήμο Βύρωνα

Στα 29 έφτασαν τα νέα συστήματα υπόγειων κάδων στο Δήμο Βύρωνα

Επεκτείνεται διαρκώς το πρόγραμμα υπογειοποίησης κάδων για κοινά οικιακά απορρί..

Readmore

Ανασχεδιάζοντας την Πλατεία Άνοιξης

Ανασχεδιάζοντας την Πλατεία Άνοιξης

Παρεμβάσεις 2,3 εκατ. ευρώ στο Κέντρο του Ζωγράφου   Στα μέσα Μαΐου ο Δήμαρχος Ζω..

Readmore

Ξημερώνει ο αιώνας των πόλεων και των Δημάρχων!

Ξημερώνει ο αιώνας των πόλεων και των Δημάρχων!

Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος σε αποκλειστική συνέντευξη στη ΖΩ2 &nb..

Readmore

«Αγράμπελη Books» και…πάστα φλώρα!

«Αγράμπελη Books» και…πάστα φλώρα!

Το διαδραστικό βιβλιοπωλείο των νοτίων προαστίων! Δευτέρα βράδυ και η κίνηση στο..

Readmore

Η Καρολάιν διάλεξε τα θέματα της νεοελληνικής γλώσσας

Η Καρολάιν διάλεξε τα θέματα της νεοελληνικής γλώσσας

Του Σπύρου Τζόκα   Περίεργα παιχνίδια παίζει η ζωή και μερικές φορές είναι αμε..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.