dance@ - Τάνια Ρωσσοπούλου

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021 – 2022

 

1aaa-dance21Η Σχολή Χορού dance@ ιδρύθηκε από την Τάνια Ρωσσοπούλου το 2007, έπειτα από 13 χρόνια χορευτικής και καλλιτεχνικής σταδιοδρομίας. Είναι Ερασιτεχνική Σχολή Χορού Αναγνωρισμένη από το Κράτος και υπάγεται στο Τμήμα Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Πολιτισμού και στο αντίστοιχο Τμήμα της Περιφέρειας Αθηνών.

Η Τάνια Ρωσσοπούλου είναι πτυχιούχος καθηγήτρια της Ανωτέρας Επαγγελματικής Σχολής Χορού του ΥΠ.ΠΟ «Κέντρο Παραστατικών Τεχνών» και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης κλασικής χορεύτριας από την «Urdang Academy of Performing Arts» του Λονδίνου. Είναι επίσης κάτοχος του διδασκαλικού διπλώματος Licentiate και Tutor στο κλασσικό Μπαλέτο και του CDE στο Μοντέρνο χορό – Jazz του διεθνούς φήμης ISTD (Αυτοκρατορική Σχολή Χορού του Λονδίνου), Instructor στη μέθοδο PBT (Progressing Ballet Technique) και διπλωματούχος της κλασσικής μεθόδου Pilates. Είναι μέλος της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου (ARAD) και του ISTD (LISTD).

Η Σχολή dance@ είναι μέλος του Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδας (Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.). Συνεργάζεται με επιλεγμένους καθηγητές διπλωματούχους των Σχολών του ΥΠ.ΠΟ, με μετεκπαιδεύσεις στο είδος του χορού τους.

Από το 2013 η Σχολή dance@ είναι Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο (Approved Dance Center) του Οργανισμού ISTD, για τα διπλώματα διδασκαλίας DDE, Licentiate & Fellowship σε Imperial Ballet και Modern Theatre.

Η Σχολή dance@ συμμετέχει ανελλιπώς στις διεθνείς εξετάσεις του ISTD με τα παιδικά, προ-επαγγελματικά και επαγγελματικά τμήματά της, αποκομίζοντας υψηλές βαθμολογίες και διακρίσεις. Επίσης, στη Σχολή υπάρχουν τμήματα προετοιμασίας για την εισαγωγή στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια και στις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού, όπου έχει σημειωθεί 100% επιτυχία από τις μαθήτριές μας.

Μαθήτριές της λαμβάνουν μέρος, μετά από ακροάσεις σε χορευτικές ομάδες που παρουσιάζουν παραστάσεις διεθνούς ρεπερτορίου.

Στόχος της Σχολής dance@ είναι η σωστή τεχνική και θεωρητική εκπαίδευση των μαθητών, η μετάδοση της καλλιτεχνικής παιδείας και η αγάπη για την όμορφη τέχνη που λέγεται χορός.

Στο ξεκίνημα της νέας χορευτικής χρονιάς και με αίσθημα ευθύνης προς τους μαθητές μας για τη διασφάλιση της υγείας τους, έχουμε προβεί σε ενέργειες γενικής καθαριότητας και απολύμανσης από ειδικό συνεργείο όλων των χώρων της Σχολής. Η Σχολή ακολουθεί αυστηρά το ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας που έχει εκδοθεί από το ΥΠ.ΠΟ., που καθορίζει περιορισμένο αριθμό μαθητών ανά τάξη και χρονικά κενά μεταξύ των τμημάτων ώστε να μη συναντώνται οι μαθητές και να απολυμαίνονται οι χώροι μεταξύ των μαθημάτων.

 

Έναρξη μαθημάτων, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021!

 

Η περίοδος εγγραφών για τη νέα χορευτική χρονιά, ξεκινά από Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021, καθημερινά τις ώρες 11.00-13.00 και 18.00-20.00, κατόπιν ραντεβού. Προσκαλούμε να εγγραφούν άμεσα οι μαθήτριές μας και όσοι άλλοι επιθυμούν, ώστε να μπούμε στους χορευτικούς μας ρυθμούς και να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στον μαγικό κόσμο του χορού! Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι τα δίδακτρα της Σχολής παραμένουν χαμηλά για όλα τα Grades και Vocationals (Intermediate Foundation, Intermediate, Advance 1&2)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.danceat.gr


Η Σχολή dance@ Τάνια Ρωσσοπούλου, βρίσκεται στην οδό Χίου 15 (από Ευφρονίου 68) στον 1ο όροφο, Καισαριανή – πλησίον Caravel και Αγ.Νικολάου (τέλος οδού Υμηττού) - Τ.Κ. 16121
Πληροφορίες για εγγραφές στο τηλ. 210 7250569 ή στο e- mail:

1aaa-ban-dance

 newefimeridazokravariotis300χ

1aaa-brachoi

1aaa-atomiki

 1aaa-demo-xr

1aaa-bil-kalkani

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΤΕΥΧΟΣ 97

     

Τελευταία Νέα
ΒΥΡΩΝΑΣ: Ψήφισμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο γενικό πληθυσμό

ΒΥΡΩΝΑΣ: Ψήφισμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο γενικό πληθυσμό

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα κατά τη συνεδρίαση του, στις 20 Σεπτεμβρίου 2021, ενέκρι..

Readmore

Πρόταση για ψήφισμα του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Καισαριανής

Πρόταση για ψήφισμα του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Καισαριανής

«Να στηριχτεί με κρατική ευθύνη το αναγκαίο επιστημονικό πρόγραμμα ενημέρωσης κα..

Readmore

Αίτημα της ΡΕΚ για συζήτηση δύο θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Αίτημα της ΡΕΚ για συζήτηση δύο θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ανακοίνωση της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Βύρωνα     «1ο Θέμα   Ο συ..

Readmore

Συνοικία το όνειρο… κι όταν ξυπνήσαμε παντού λυόμενα

Συνοικία το όνειρο… κι όταν ξυπνήσαμε παντού λυόμενα

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου   «Η κατρακύλα της δημοτικής αρχής..

Readmore

«Τα σχολεία μας είναι  ανοιχτά για όλα τα παιδιά»

«Τα σχολεία μας είναι ανοιχτά για όλα τα παιδιά»

Ανακοίνωση της «Ανοιχτής Πόλης»   «Η πρόσφατη δημοσιοποίηση στα μέσα κοινωνικ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.