- Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 13:05
Μια νέα πρωτοβουλία ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές. Περιεχόμενό της, με το γενικό τίτλο «ας μιλήσουμε για την πόλη μας», η πόλη μας και πως θα κάνουμε τη ζωή μας σε αυτή καλύτερη.
Με την καμπάνια αυτή ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και η δημοτική κίνηση «Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ» φιλοδοξούν να ξαναφέρουν τη συζήτηση στα σημαντικά θέματα που αφορούν τη ζωή μας στην πόλη και να αναδείξουν τους τρόπους που ακόμη και την εποχή των μνημονίων και της κρίσης, μπορούμε να την κάνουμε πιο ανθρώπινη, πιο φιλική, πιο ζεστή για όλους μας.
Παρουσιάζοντας τη νέα μεγάλη πρωτοβουλία της δημοτικής κίνησης «Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ» ο κ. Αγγελόπουλος εξήγησε ότι ήδη ένα επιτελείο τεχνοκρατών, ειδικών, επιστημόνων, καθηγητών, επεξεργάζεται λύσεις και προτάσεις για να αντιμετωπισθούν τα μεγάλα προβλήματα που ταλαιπωρούν την πόλη μας και τους πολίτες. Γιατί για να γίνει καλύτερη η ζωή μας σε αυτή χρειάζεται να δούμε τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν και τις ρεαλιστικές λύσεις για να τα αντιμετωπίσουμε.
Όπως, όμως, τόνισε «…καμιά άποψη, κανενός ειδικού, δεν μπορεί να είναι πλήρης, αν δεν λάβει υπ’ όψη της και την άποψη του ίδιου του πολίτη, αυτού που ζει καθημερινά το σφυγμό της πόλης, που βιώνει καλύτερα από τον καθένα τις δυσλειτουργίες της και ξέρει τι θέλει να αλλάξει για να γίνει η ζωή του καλύτερη». Γι’ αυτό, συνέχισε «… το λόγο έχουν οι πολίτες και εμείς από την πλευρά μας είμαστε εδώ για να τους ακούσουμε, αλλά και να τους δώσουμε βήμα να ακουσθεί η φωνή τους από όλους. Οι ιδέες, οι σκέψεις, οι απόψεις τους για την πόλη, τι πρέπει να βελτιωθεί ή να αλλάξει, βρίσκουν χώρο σε όλα τα μέσα που διαθέτουμε για να αποτελέσουν τμήμα της πρότασής μας, του προγράμματός μας για το Δήμο Ζωγράφου».
Η πρωτοβουλία «ας μιλήσουμε για την πόλη μας» δίνει βήμα στους πολίτες για να ακουσθεί η φωνή τους και περιλαμβάνει:
• τη διανομή τις επόμενες μέρες σε όλες τις επιχειρήσεις και καταστήματα της πόλης μας ειδικού έντυπου ερωτηματολόγιου για να καταθέσουν τις απόψεις τους,
• τη δημιουργία ειδικού τμήματος στο site της κίνησης «Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ» για να φιλοξενεί τις απόψεις των πολιτών,
• τη συγκρότηση ομάδας συνεργατών για την επεξεργασία, καταγραφή, ομαδοποίηση και όπου αυτό είναι εφικτό αποτύπωση σε εικόνες και σκίτσα των απόψεων των πολιτών.
Κλείνοντας την παρουσίαση, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε ότι «...αυτά είναι μόνο η αρχή. Γιατί όσο συγκεντρώνονται οι καινοτόμες ιδέες, οι έξυπνες λύσεις και οι προτάσεις των πολιτών, θα διανέμονται στα ΜΜΕ και θα παρουσιάζονται με αποκορύφωμα, γιατί όχι, μια μεγάλη εκδήλωση που οι πολίτες θα έχουν το λόγο, να παρουσιάσουν τη γνώμη και τις απόψεις τους.
Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για την πόλη μας. Και πρώτοι απ’ όλους το λόγο έχουν οι πολίτες. Γιατί εμείς οι πολίτες ζούμε στην πόλη, απολαμβάνουμε τα καλά της ή δεν αντέχουμε τις ασχήμιες της.
Γιατί εμείς οι πολίτες ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΟΛΗ».
Ακολουθήστε μας
στα κοινωνικά μας
δίκτυα.