ΒΥΡΩΝΑΣ: 550.000 ευρώ για επισκευή - συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων

1aaa-ae55Με γοργούς ρυθμούς προχωράει από το Δήμο Βύρωνα, η υλοποίηση του σημαντικού έργου Συντήρηση, Επισκευή και Αποκατάσταση Αθλητικών Χώρων, ύψους 550.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση νέων φωτιστικών LED στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, γεγονός που έχει βελτιώσει πολύ το φωτισμό, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις εξέδρες. Αυτές οι παρεμβάσεις συνεπάγονται επιπλέον, σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, σε μια εποχή που οι δήμοι καλούνται να περιορίσουν τις ενεργειακές τους ανάγκες.

 

Οι παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις Βύρωνα αφορούν:

 

• Στο κλειστό γυμναστήριο, «Δημήτρης Καλτσάς» (Ταταούλων) αποκαθίσταται το σύστημα αερισμού-κλιματισμού και προβλέπεται η αντικατάσταση του περιμετρικού φωτισμού-κερκίδων και του φωτισμού ασφαλείας με LED. Προβλέπεται ακόμα η προμήθεια και αντικατάσταση αντλίας θερμότητας αέρα-νερού, η προμήθεια και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων (προβολέων) περιμετρικού φωτισμού και η μόνωση - στεγάνωση της οροφής του γηπέδου.
• Στο κλειστό γυμναστήριο Καρέα, «Τάκης Παπαγεωργίου» προβλέπεται συντήρηση και επισκευή της κεντρικής κλιματιστικής μονάδας, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων (προβολέων) περιμετρικού φωτισμού-κερκίδων με LED.
• Στο Κλειστό Γυμναστήριο, «Στέφανος Καραλής» (Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσόστομου) προβλέπεται αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων (προβολέων) του αγωνιστικού χώρου με LED, αντικατάσταση σωμάτων (προβολέων) περιμετρικού φωτισμού – κερκίδων με LED.
• Στο κλειστό κολυμβητήριο «Χρήστος Ταμπαξής» αποκαθίσταται η βλάβη του ψύκτη αέρα-νερού και προβλέπεται η αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων (προβολέων) των κολυμβητικών δεξαμενών με LED, η αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων περιμετρικού φωτισμού κερκίδων, επίσης με LED.
• Στο Γήπεδο ποδοσφαίρου «Δημήτρης Νικολαΐδης (στα Θέατρα Βράχων) προβλέπεται η αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων του αγωνιστικού χώρου με LED.
• Στα γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 (στα Θέατρα Βράχων) προβλέπεται η αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων του αγωνιστικού χώρου με LED.
• Σε όλους τους –παραπάνω- αθλητικούς χώρους, προβλέπεται αντικατάσταση φθαρμένων πλακιδίων, μεταλλικών θυρών, ειδών υγιεινής, υδραυλικών αποχετευτικών δικτύων συμπλήρωση κιγκλιδωμάτων και εργασίες στεγάνωσης.

Γίνεται σαφές ότι με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου θα έχουν επιτευχθεί δύο πολύ σημαντικοί στόχοι. Αφενός θα παραδοθούν στους αθλούμενους αρτιότερες και πιο λειτουργικές εγκαταστάσεις, αφετέρου θα περιοριστεί η ενεργειακή κατανάλωση, η περιβαλλοντική επιβάρυνση και το ενεργειακό κόστος για το Δήμο μας.

1aaa-brachoi

1aaa-atomiki

 1aaa-demo-xr

 

Τελευταία Νέα
Τα νήπια των Παιδικών Σταθμών Βύρωνα, στην Εθνική Πινακοθήκη

Τα νήπια των Παιδικών Σταθμών Βύρωνα, στην Εθνική Πινακοθήκη

  Αναγνωρίζοντας τη σημασία και την αξία που έχουν για τα παιδιά Προσχολικής η..

Readmore

Rocking Loud Festival vol.4 – Θα έρθεις;

Rocking Loud Festival vol.4 – Θα έρθεις;

  Με έναρξη τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου η Rock Architecture Live Stage συνδιοργανώνει μαζί με τ..

Readmore

Γιώργος Χατζηδάκης: Πιο κοντά σε κάθε πολίτη της Ηλιούπολης

Γιώργος Χατζηδάκης: Πιο κοντά σε κάθε πολίτη της Ηλιούπολης

Ολοκληρωμένο σύστημα ηχητικών ανακοινώσεων με απομακρυσμένο έλεγχο εγκατέστησε ..

Readmore

Αλληλεγγύη στην πράξη από χιλιάδες κατοίκους της Αττικής

Αλληλεγγύη στην πράξη από χιλιάδες κατοίκους της Αττικής

Ξεπέρασαν τους 20 τόνους τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν στις Λαϊκές Αγορές από τη ..

Readmore

Όλη η αλήθεια για το «καλάθι του νοικοκυριού»

Όλη η αλήθεια για το «καλάθι του νοικοκυριού»

Πόσο δεκτική είναι η βιομηχανία να συμμετάσχει με προϊόντα της στο «καλάθι του νο..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.