Δήμος Ζωγράφου: Eγκαινιάστηκε το Πάρκο στην οδό Διστόμου

1aaa-adadi

 

Ένα ακόμη νέο, σύγχρονο, πάρκο μεταξύ των οδών Δάφνης και Διστόμου, παραδόθηκε στους πολίτες του Ζωγράφου, μετά την τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα.


Η ανάπλαση του πάρκου έγινε με δωρεά από την ναυτιλιακή εταιρεία Bernhard Schulte Shipmanagement (Hellas) SPLLC υπό την επίβλεψη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ζωγράφου, αναβαθμίζοντας αισθητά και λειτουργικά τη συγκεκριμένη γειτονιά. Το νέο πάρκο έχει εξοπλιστεί με νέα καθίσματα για την ανάπαυση των επισκεπτών του πάρκου καθώς επίσης και με φυτά και δένδρα, τα οποία προσφέρουν φυσική σκίαση για την πιο ευχάριστη παραμονή μέσα στο πάρκο.


«Εγκαινιάζουμε έργα που αλλάζουν την όψη της πόλης μας. Ξεκινήσαμε από αυτό το υπέροχο πάρκο, για το οποίο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Είναι με αυτόματο πότισμα, με θάμνους και δένδρα, ένα πάρκο που αξίζει να το επισκεπτόμαστε. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Bernhard Schulte Shipmanagement (Hellas) SPLLC και την Τοπιοδομή για όσα προσφέρετε με τη δημιουργία αυτού του πάρκου. Πρόκειται για έναν νέο χώρο αναψυχής που θα τον απολαύσουν όλοι. Σας είμαστε ευγνώμων», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.


Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμος Μπουλούκος που υλοποίησε την χορηγία είπε: «Με μεγάλη χαρά παραδίδουμε αυτό το πάρκο στους κατοίκους της Πόλης μας. Η ανάπλαση υλοποιήθηκε χωρίς ο Δήμος Ζωγράφου να βάλει ούτε ένα ευρώ και χωρίς καμία άλλη δέσμευση και γι’ αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω την Bernhard Schulte για την ευγενική χορηγία που αναβαθμίζει τη ζωή των κατοίκων της συγκεκριμένης γειτονιάς».

Η HR Director της εταιρείας «Bernhard Schulte Shipmanagement (Hellas) SPLLC» Έλενα Πανταζίδου, δήλωσε από την πλευρά της: « Αυτό το πάρκο είναι η αρχή σε πολλά έργα που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε σε όλες τις χώρες που έχουμε γραφεία. Είναι το πρώτο πάρκο που ετοιμάσαμε και πραγματικά χαίρομαι που ο κόσμος έχει αρχίσει να το χρησιμοποιεί. 

 

1aaa-adad8Στην τελετή εγκαινίων παρευρέθηκαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι, Οικονομικών Υπηρεσιών Θεόδωρος Μετικαρίδης, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Πρασίνου Δημήτρης Κολομπάτσος, καθώς και ο πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μ.ΑΞΙ.Α.ΔΗ.Ζ Άγης Παπακωνσταντίνου και Αναστάσιος Τανταρούδας. Παρέστησαν επίσης οι εκπρόσωποι της εταιρείας «Bernhard Schulte Shipmanagement (Hellas) SPLLC» κ.κ. 'Ελενα Πανταζίδου, Ζωή Γεωργίου και Τάσος Κενταύρης αλλά και ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Τοπιοδομή» και σχεδιαστής του πάρκου Κώστας Τάτσης.
Ο Δήμος Ζωγράφου συνεχίζει, μέσω των παρεμβάσεων και αναπλάσεων κοινόχρηστων χώρων, τη συστηματική προσπάθεια για την αναβάθμιση του πρασίνου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

1aaa-brachoi

1aaa-atomiki

 1aaa-demo-xr

 

Τελευταία Νέα
100 χρόνια Καισαριανή: γιορτή στην «ΑΙΟΛΙΑ» για τα γενέθλια θεμελίωσης της πόλης

100 χρόνια Καισαριανή: γιορτή στην «ΑΙΟΛΙΑ» για τα γενέθλια θεμελίωσης της πόλης

  Ο Δήμος Καισαριανής καλεί στις 24 Μαΐου 2023, στις 20:00, στον Δημοτικό θερινό κινη..

Readmore

Χάικου: Ιστορία και ερμηνεία, Μουσείο Γουναρόπουλου αυτή την Τετάρτη

Χάικου: Ιστορία και ερμηνεία, Μουσείο Γουναρόπουλου αυτή την Τετάρτη

Το Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου παρουσιάζει μέχρι 31 Μαΐου την περιοδική έκθεση +αισθή..

Readmore

Τι πέτυχε η Καισαριανή με την πλατφόρμα Novoville

Τι πέτυχε η Καισαριανή με την πλατφόρμα Novoville

Ο Δήμος Καισαριανής συνεχίζει τη λειτουργία της πλατφόρμας Novoville, παρέχοντας τό..

Readmore

Βύρωνας: Το Γυμναστήριο των σχολείων της Ανάληψης άλλαξε και στην όψη!

Βύρωνας: Το Γυμναστήριο των σχολείων της Ανάληψης άλλαξε και στην όψη!

  Το πλήρως ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο των Σχολείων της Ανάληψης, φορά..

Readmore

Ανακοινώθηκαν οι 25 πρώτοι υποψήφιοι της «Νέας Αρχής για την Αττική»

Ανακοινώθηκαν οι 25 πρώτοι υποψήφιοι της «Νέας Αρχής για την Αττική»

Γ. Πατούλης: «Προχωράμε όλοι μαζί δυνατά για να πάμε την Αττική ακόμα πιο ψηλά. Με ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.