Νέο πυροσβεστικό όχημα στον στόλο του Δήμου Βύρωνα – Με εξοπλισμό και για εκχιονισμό

Παρελήφθη από τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Αλέξη Σωτηρόπουλο το καινούριο πυροσβεστικό όχημα πρώτης προσβολής Α’ τύπου, με δεξαμενή χωρητικότητας 500 lt νερού, το οποίο προμηθεύτηκε ο Δήμος μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε στο Πυροφυλάκειο της Εθελοντικής Ομάδας του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλον Βύρωνα.

Παρόντες στην παραλαβή ήταν επίσης και ο πρώην δήμαρχος κ. Κατωπόδης Γρηγόριος,  ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Τέγος Ευθύμιος, ο προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Παναγιωτόπουλος Δημήτριος, ο πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας κ. Σαλαγιάννης Σταύρος και αρκετά από τα μέλη της.

Το συγκεκριμένο πυροσβεστικό έρχεται να προστεθεί στον στόλο που διαθέτει ο δήμος και είναι εξοπλισμένο με αλατοδιανομέα και μαχαίρι εκχιονισμού, ενισχύοντας τις επιχειρησιακές του δυνατότητες.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της προμήθειας, παρέδωσε συμβολικά τα κλειδιά στον πρόεδρο της Εθελοντικής Ομάδας κ. Σαλαγιάννη με την ευχή τα χιλιόμετρα που θα κάνει να είναι σε περιπολίες προστασίας του Υμηττού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *