ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Πρωτοβουλία συζήτησης με το λαό αναλαμβάνει η δημοτική αρχή

Ηλίας Σταμέλος: «Η κυβερνητική πολιτική τσακίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων».

 

 

Η κυβερνητική πολιτική υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης των Δήμων τσακίζει τα δικαιώματα και των εργαζόμενων σε αυτούς και των λαϊκών στρωμάτων συνολικά. Η Δημοτική Αρχή της Καισαριανής αναλαμβάνει πρωτοβουλία συζήτησης με το λαό, ώστε όλη η πόλη να έχει φωνή. Αυτά τόνισε μιλώντας στους εργαζόμενους του Δήμου πριν την έναρξη της Γενικής τους Συνέλευσης ο Δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος και αφού τους ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε η Δημοτική Αρχή με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.

Αυτή η προσπάθεια –επισήμανε- θα κορυφωθεί με ανοιχτή συγκέντρωση και πορεία στην πόλη. Δεν φτάνει η αναφορά στα προβλήματα που σε όλους τους Δήμους λίγο – πολύ είναι τα ίδια. Πρέπει να γίνει το ουσιαστικό βήμα της διεκδίκησης. Και σε αυτή την κατεύθυνση –κατέληξε- συντονίζουμε την προσπάθειά μας και με άλλους Δήμους. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος!

 

 

«ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ!» το  μήνυμα της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων στο Δήμο Καισαριανής.

 

Ή θα έχεις μια δημοτική αρχή που θα υλοποιεί την πολιτική εμπορευματοποίησης των δημοτικών υπηρεσιών, ή μια δημοτική αρχή που θα παλεύει για να ανακουφίσει τους δημότες και τους εργαζόμενους. Αυτό υπογράμμισε στην εισήγησή του στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου Καισαριανής ο πρόεδρος του Σωματείου Φάνης Κυπραίος.

Σε αυτή τη θετική κατεύθυνση –πρόσθεσε- η Δημοτική Αρχή παίρνει πρωτοβουλία και καλεί σε κοινή δράση όλο το λαό της πόλης μας με κεντρικό σύνθημα «η πόλη έχει φωνή! Βγαίνουμε στο δρόμο για τα δίκαια αιτήματά μας!»

Δεν αρκεί το σιχτίρισμα, κατέληξε. Πρέπει να βγούμε στο δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης! Όλοι στην απεργία στις 28 Φλεβάρη και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 στα Προπύλαια!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *