ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΩΔΑΣ: «Η πόλη δεν αντέχει να γυρίσει πίσω»

Ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Βασίλη Θώδα προς όλους τους Δημότες του Ζωγράφου, των Ιλισίων και του Γουδιού ενόψει των εκλογών της Κυριακής 15 Οκτωβρίου

 

«Θέλω να σας ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και στον συνδυασμό μας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ». Εσείς μας δώσατε την πρώτη θέση στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Εσείς μας δώσατε το ποσοστό 38%, που είναι το μεγαλύτερο που έχει πάρει παράταξη στον Δήμο Ζωγράφου από το 2006.

Η νίκη αυτή για να ολοκληρωθεί πρέπει να επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή, στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Πρέπει όλοι να προσέλθουμε στις κάλπες, να ψηφίσουμε, χωρίς σταυρό αυτή τη φορά. Τώρα, θα έχουμε τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε το έργο που αφορά τις γειτονιές μας, του Ζωγράφου, το Γουδή, τα Ιλίσια.

Ζητώ την ψήφο σας για να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα το έργο που ξεκινήσαμε το 2019. Ζητώ την ψήφο σας για να υλοποιήσουμε τα έργα που έχουμε ήδη προγραμματίσει και να επιλύσουμε τα προβλήματα, τα οποία δεν προλάβαμε να επιλύσουμε την πρώτη τετραετία.

Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν τα κάναμε όλα και δεν τα κάναμε όλα όπως θα θέλαμε. Κάναμε όμως περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον. Περισσότερα απ’ όσα έχουν γίνει ποτέ. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Δώστε μας τη δυνατότητα να αλλάξουμε την πόλη που αγαπάμε.

Το γνωρίζουμε όλοι καλά. Η πόλη μας δεν αντέχει να γυρίσει πίσω. Θέλω και σε αυτό να είμαι ειλικρινής. Αυτοί που δεν έκαναν απολύτως τίποτα στο παρελθόν δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα, ακόμα και αν τα βρουν έτοιμα από εμάς. Οι αγκυλώσεις τους, ο λαϊκισμός, οι κομματικές τους ιδεοληψίες δεν τους αφήνουν.

 

Στα χέρια σας κρατάτε το μέλλον της Πόλης μας.

Σας ζητώ λοιπόν να επιλέξετε, ξανά, την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Για την πόλη μας, για τις γειτονιές μας, για τα παιδιά μας.

Ο Δήμος Ζωγράφου δεν πρέπει και δεν θα γυρίσει πίσω!

Όλοι στις Κάλπες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *