ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΥ-ΠΑΠΑΛΟΗ: Μεθοδευμένη και τεχνητή η πριμοδότηση υποψηφίων στη «Δημοτική Ενότητα Ζωγράφου»

Την προσωπική της μαρτυρία για μεθοδευμένη και τεχνητή πριμοδότηση κάποιων υποψηφίων στην παράταξη «Δημοτική Ενότητα Ζωγράφου», καταθέτει με επιστολή της η κ. Βαρβάρα Παπακανέλλου-Παπαλόη, τονίζοντας ότι οι δεσμεύσεις για έναν έντιμο και ισότιμο αγώνα διαψεύσθηκαν.

Η κ. Βαρβάρα Παπακανέλλου-Παπαλόη, που σήμερα υπέστη γκεμπελική μεθόδευση από τοπικό μέσο του Ζωγράφου, το οποίο παρουσίασε δήθεν δικές της δηλώσεις, εντελώς αυθαίρετα, ευχαριστεί τους ψηφοφόρους που την τίμησαν και δηλώνει παρούσα και έτοιμη «για έντιμους  και αξιοπρεπείς αγώνες για τον Δήμο μας από κάθε μετερίζι, με ανθρώπους που σέβονται τους συνεργάτες τους».

 

Αναλυτικά η δήλωσή της:

 

Θα ήθελα με την επιστολή αυτή  να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους τους ψηφοφόρους του Δήμου Ζωγράφου που με τίμησαν με την ψήφο τους και όλους τους συναγωνιστές, που όπως και εγώ, πιστέψαμε σε έναν αγώνα χωρίς γραμμές, μηχανισμούς και προαποφασισμένες επιλογές.

Δυστυχώς διαψευσθήκαμε και γίναμε μάρτυρες  μιας  μεθοδευμένης  και τεχνητής πριμοδότησης κάποιων υποψηφίων, στη νέα παράταξη, που δημιουργήθηκε από διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες.

Δυστυχώς οι δεσμεύσεις για έναν έντιμο και ισότιμο αγώνα διαψεύσθηκαν.

Με θλίψη μου πληροφορήθηκα  ότι   δημοσιεύθηκαν   σε τοπική εφημερίδα ερήμην μου και χωρίς καμία εξουσιοδότησή μου δικές μου, δήθεν,  δηλώσεις.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ  Η ΜΟΝΗ  ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ  ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ευχαριστώ και πάλι τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους και δηλώνω παρούσα και έτοιμη για έντιμους  και αξιοπρεπείς αγώνες για τον Δήμο μας από κάθε μετερίζι, με ανθρώπους που σέβονται τους συνεργάτες τους, τον εαυτό τους και την πόλη τους.

Με απέραντη ευγνωμοσύνη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *