Καισαριανή: Αποτίμηση προβλέψεων και εκτίμηση αποτελεσμάτων

1aaa-apopsiΣτο τελευταίο τεύχος της ΖΩ2 που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε προσέγγιση του Καισαριανιώτη με άποψη, για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Καισαριανή, υπό τον τίτλο «Μετά 37 έτη, νικητής στη μάχη της Καισαριανής ο Θ. Ιωαννίδης…»

Το δημοσίευμα αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, μεταξύ τους και του κ. Θόδωρου Ιωαννίδη, ο οποίος μας απηύθυνε επιστολή, που ανήρτησε ση συνέχεια στην προσωπική του ιστοσελίδα.
Κατόπιν αυτών, για να έχει ολοληρωμένη εικόνα ο αναγνώστης, δημοσιεύουμε το άρθρο του Καισαριανιώτη με άποψη, και μάλιστα στην αρχική του εκδοχή, όπως έφτασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και, φυσικά, ακολουθεί η επιστολή του κ. Ιωαννίδη.

 

 

 

 

«Στο Τεύχος 75 τον Απρίλιο του 2019 είχα γράψει τις προβλέψεις μου για τον α’ γύρο των δημοτικών εκλογών στην Καισαριανή

Υπενθυμίζω.

 

• Καταρχάς, μερικά προφανή, τουλάχιστον για μένα:
• Η απουσία υποψηφίου από την Ν.Δ. μετά την αποχώρησε του Θ. Ιωαννίδη. Είναι ένα ερώτημα γιατί η Ν.Δ μετά από δεκαετίες και με τις δημοσκοπήσεις να την δίνουν νικήτρια των Ευρωεκλογών και Βουλευτικών εκλογών, γιατί δεν αξιοποιεί τον εκλογικό νόμο
για να έχει 3, 4 ή και 5 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο που ποτέ δεν είχε και δεν θα έχει, τουλάχιστον σε επίσημο συνδυασμό.
Με βάση τους 1.462 ψήφους του 2014 θα είχε σίγουρα 3 έδρες. Να επισημάνω ότι σε αυτές τις εκλογές η Ν.Δ. πήρε στην Καισαριανή, για τις ευρωεκλογές 3.779 από 2.838 το 2014 με αύξηση 33,2% και στην περιφέρεια 3.059 από 1.081 με αύξηση 183% !!! Άρα και η φυσιολογική αύξηση της παράταξης θα έδινε περισσότερες έδρες. Γεια σου Θεόδωρε, θα συνεχίσω με τις επιλογές σου στην εκτίμηση των εκλογών.

• Μικρά τα περιθώρια σε Μ. Μιλτσακάκη για άνοδο, αλλά σίγουρη η παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δεν έκανε συμμαχίες ο Μιχάλης αλλά θα είναι παρόν στο νέο δημοτικό συμβούλιο όπως προέβλεψα.

Το κόστος διοίκησης σε περίοδο μνημονίου του νυν Δημάρχου που θα τον δυσκολέψει να ανεβεί σε ψήφους. Κάποιες εκατοντάδες ίσως.
Ο Η. Σταμέλος έχει συμπαγή εκλογική βάση, αλλά λόγω εκλογικού νόμου, με 7 έως 8 έδρες δύσκολα, χωρίς συμμαχίες, παίρνεις αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι φαβορί για το 2ο γύρο αλλά...!!!!!
Και αυτό όπως το προέβλεψα


• Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε χρίσμα με νέα υποψηφιότητα στην Α. Παραγυιού, η οποία δίνει ένα δύσκολο αγώνα. …..Αναμενόμενη η αποδυνάμωση της Συνεργασίας Πολιτών για τους λόγους που ανέφερα.
Και αυτό όπως το προέβλεψα. Δεν προέβλεψα τις ανταλλαγές που κατάγγειλε το ΚΚΕ για την Καισαριανή, ότι ο Χ. Βοσκόπουλος θα στήριζε στον 1ο γύρο το ψηφοδέλτιο της Ρ. Δούρου στην περιφέρεια και θα προσδοκούσε την στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ στον 2ο γύρο, όπως και έγινε;;; είναι μια ερμηνεία που δεν διαψεύδεται από τους αριθμούς.

• …………Μικρά τα περιθώρια σε Χ. Βοσκόπουλο για άνοδο, αλλά υπαρκτά.
Διαψεύσθηκα παταγωδώς. Αύξηση 103,8% στον 1ο γύρο αλλά και 103,2% στον 2ο. συνολικά 207% από το 2014 και νικητής καθαρά των εκλογών. Θα ερμηνεύσω το αποτέλεσμα στη συνέχεια.

• Με την παραδοχή ότι το μεγαλύτερο μέρος ή η μερίδα του λέοντος από τους ελεύθερους και κινουμένους ψήφους, θα πάει στην Μ. Γραφίδου …….. Αν και νωρίς, θα ρισκάρω την πρόβλεψη ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι στον 2ο γύρο. Η τεράστια αύξηση του Χ. Βοσκόπουλου ανέκοψε την ανοδική της πορεία και δεν δικαιώθηκα στην πρόβλεψη που ρίσκαρα ότι θα είναι στον 2ο γύρο αλλά το επίτευγμά της με 2.499 ψήφους είναι μεγάλο και λόγω εδρών την καθιστά ρυθμιστή των εξελίξεων. Συμπαγής και έμπειρη η δημοτική της ομάδα θα πρέπει με μαεστρία να διαχειριστή το ρόλο της στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

 

Έκλεινα εκείνο το σημείωμα:

Με βάση τα παραπάνω θα θέσω ένα δύσκολο ερώτημα:
-Με την κατανομή των εδρών στον 1ο γύρο θα αποτελέσει η πόλη μας το «πρότυπο σχολείο» εκπαίδευσης συνεργασιών ή θα έχουμε σοβαρά θέματα διοίκησης ειδικά όπου απαιτείται πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο ……

 


Εκτίμηση Δημοτικών εκλογών 2019

 

Τα αποτελέσματα είναι ήδη γνωστά και τα τελικά από το πρωτοδικείο, άρα έχουμε οριστικά τον νέο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, που θα διοικήσουν την πόλη μας με τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η εφαρμογή του νόμου για την απλή αναλογική. Η κατανομή των εδρών με δικαίωσε πλήρως όπως έγραφα (βλέπε πιο πάνω) και έβαζα ερωτήματα που στην προεκλογική περίοδο που κανείς δεν απάντησε επί της ουσίας. Τώρα και έως τον Σεπτέμβριο θα μάθουμε πως θα διαμορφωθούν τα νέα δεδομένα για όλους. Φυσικά θεωρώ τουλάχιστον αστεία και εκτός δημοκρατικού παιχνιδιού κάθε φήμη, περί αλλαγών στην αριθμητική βούληση των εδρών, που ψήφισαν οι πολίτες.

 

1aaa-dimotikes-pinax

 

Ο πίνακας έχει το ενδιαφέρον του για την μετακίνηση των ψηφοφόρων που διαμόρφωσε τα νέα δεδομένα.

Υπενθυμίζω ότι η κατανομή που έγινε από τον Α γύρο, έδωσε σε έδρες επί συνόλου 27 εδρών: ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ 8 ΣΤΑΜΕΛΟΣ 8 ΓΡΑΦΙΔΟΥ 6 ΠΑΡΑΓΥΙΟΥ 4 ΜΙΛΤΣΑΚΑΚΗΣ 1.

Δήμαρχος ναι o Χ. Βοσκόπουλος νικητής όχι με βάση τα παραπάνω αφού έχει τις ίδιες έδρες με τον 2ο. Η τρίτη διαμορφώνει την πλειοψηφία με τον μαγικό αριθμό των 6 εδρών.
Ποιος είναι όμως τελικά ο νικητής. Με μια μη αποδεδειγμένη ερμηνεία είναι ο Θεόδωρος Ιωαννίδης ο οποίος μετά από 37 χρόνια προσπάθειας και 3 χρόνια από την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο, λόγω ηλικίας όπως δήλωσε, κατάφερε:
• Να μην έχει υποψήφιο δήμαρχο και ψηφοδέλτιο η παράταξη που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, για πρώτη φορά από την μεταπολίτευση.
• Να μετακινήσει με τις παθιασμένες υποδείξεις του, αν όχι όλους τους περισσοτέρους ψηφοφόρους του, σε άλλη παράταξη.
• Να εξυμνεί και να απαξιώνει κατά το δοκούν τον σημερινό Δήμαρχο Η. Σταμέλο για την ιδεολογική του άποψη και ταυτόχρονα να στηρίζει τον πρώην Γραμματέα της ΚΝΕ.
• Τέλος, χωρίς να έχει την υπογραφή του, να υπάρχει δημοσίευμα που να εμφανίζει τον Χ. Βοσκόπουλο σαν προερχόμενο από τη Νέα Δημοκρατία.
• Το μόνο που δεν κατάφερε ήταν να εκλέξει τους δυο υποψηφίους που υπέδειξε σε αντίθεση με τον υιό της κ. Μαζαράκη, Μαζαράκη Ευγένιο που είναι 6ος με 316 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του Χ. Βοσκόπουλου.

Μεγαλώνω πολύ το κείμενο για να καταγραφεί το σχετικό υλικό και οι πηγές, που με οδηγεί σε αυθαίρετη ίσως ερμηνεία. Υπάρχουν όμως τα γεγονότα και οι αριθμοί που με προβληματίζουν και για αυτό για μια ακόμα φορά θα τους μοιραστώ μαζί σας. Ο κάθε ένας και η κάθε μια, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να διαμορφώσει την γνώμη του.


Η πορεία του Θεόδωρου Ιωαννίδη και η δικαίωσή του ;;;


ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 1982, 1986, 1990, 1994, 2002 ΚΑΙ 2014 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

Από την ιστοσελίδα Καισαριανή – Βύρωνας
Δεκτή η παραίτηση Ιωαννίδη Wednesday, 11 May 2016
Με απόφαση δημάρχου έγινε δεκτή η παραίτηση του κ. Θεόδωρου Ιωαννίδη από το δημοτικό συμβούλιο Καισαριανής. Η παραίτηση είχε υποβληθεί στις 20 Απριλίου 2016 .
Ο συνδυασμός «ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», με επικεφαλής τον κ. Θ. Ιωαννίδη, είχε πάρει στις εκλογές του 2014 ποσοστό 11,82% με 1.462 ψήφους και, εκτός του κ. Ιωαννίδη, είχε εκλέξει και την κυρία Έλλη Μαζαράκη.

http://www.kessariani-vironas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10908:2016-05-11-09-27-07&catid=42:2012-07-26-08-19-56&Itemid=156

 

 

Συνέντευξη ΘΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Epikoinonia 3 November 2016
ΘΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»


Κύριε Ιωαννίδη, πρωτοεκλεγήκατε επικεφαλής παράταξης της δημοτικής αντιπολίτευσης το 1982 και ξαναεκλεγήκατε άλλες πέντε φορές μέχρι τις τελευταίες εκλογές……………
«Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο στο πλαίσιο της ηλικιακής ανανέωσης, όχι όμως από την ηγεσία της παράταξης»
Πως αξιολογείτε τη σημερινή δημοτική αρχή σε σχέση με τις προηγούμενες που ζήσατε ως δημοτικός σύμβουλος;
……Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι ο νυν δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος, δείχνει ευρύτητα απόψεων και αντιλήψεων σε σχέση με τους συνοδοιπόρους του.

 

Θόδωρος Ιωαννίδης 8 Απριλίου 2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ


Η Δημοτική Παράταξή μας η οποία εκφράζει τις απόψεις της αδέσμευτης Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει η φιλελεύθερη παράταξη, της οποίας είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής για περισσότερα από 35 χρόνια, για πρώτη φορά στην ιστορία της, δεν συμμετέχει αυτοτελώς στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές………………………
……………..αποφασίσαμε να στηρίξουμε, τον συνδυασμό ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ που έχει ως υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Βοσκόπουλο……………….
………………Στα πλαίσια αυτά καλούμε τους συνεργάτες, φίλους και ψηφοφόρους της παράταξής μας να στηρίξουν και να ενισχύσουν με την ψήφο τους τον συνδυασμό ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

FACBOOK την ίδια ημέρα Σωτήριος Ιατρού Άκυρη τοποθέτηση (προς κυρ. ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ) ..;;;

 

Ο κυρ. Ιωαννίδης Θεωδορος ιδρυτής κ εκπρόσωπος Δημοτικής Παράταξης "Καισαριανή Πόλη για όλους" εκφράζει κ αναφέρει, θέση κ τοποθέτηση του συγκεκριμένου συνδιασμου κ όχι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!!! ΚΑΜΊΑ υποστήριξη δεν υπάρχει σε συγκεκριμένο συνδιασμο από την Παράταξη μας...!! Εμείς πιστεύουμε όντως για Ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση , και καλούμε τα μέλη μας να επιλέξουν κ να εκλέξουν για το καλό της Πόλης χωρίς καθοδήγηση, τους πιο ικανούς που ΜΠΟΡΟΎΝ να διαχειριστούν τα προβλήματα του ΔΗΜΟΥ...!!! Θα υπάρξει ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜ.Τ.Ο "ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ" ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..

Σφάλμα! Η αναφορά της υπερ-σύνδεσης δεν είναι έγκυρη.Θόδωρος Ιωαννίδης 16 Μαΐου στις 8:09 μ.μ. •
Στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στηρίζουμε τον συνδυασμό του Χρήστου Βοσκόπουλου
Ως έμπρακτη στήριξη της Δημοτικής παράταξής μου στον συνδυασμό του Χρήστου Βοσκόπουλου αποφασίσαμε να συμμετάσχουν σε αυτόν δύο διακεκριμένα στελέχη μας. Ο Γιώργος Λειβαδίτης (22ος με 146 σταυρούς) και η Παρασκευή (Βίβιαν) Χυτήρη (19η με 163 σταυρούς).
Στα πλαίσια αυτά σας ζητώ να ενισχύσετε με την ψήφο σας τόσο τον συνδυασμό ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ όσο και τα δύο στελέχη μας που συμμετέχουν σε αυτόν βάζοντας σε αυτούς τους 2 από τους 3 σταυρούς που έχετε δικαίωμα να βάλετε σε κάθε ψηφοδέλτιο. Σας ευχαριστώ

 

Θόδωρος Ιωαννίδης 27 Μαΐου στις 10:09 π.μ.

 
ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ


Χθες μίλησε, μέσα από τις κάλπες, ο ελληνικός λαός. Έδωσε το ξεκάθαρο αποτέλεσμα που ζητούσε η ΝΔ και αποδοκίμασε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Θόδωρος Ιωαννίδης 30 Μαΐου στις 12:13 π.μ.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ. ΤΩΡΑ.


Βρισκόμαστε μπροστά σε μία ιστορική καμπή για την πόλη μας. Την προσεχή Κυριακή αποφασίζουμε: ……………….
………………….Κάνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας
• Να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να συμμετάσχουν στις εκλογές
• Να υποστηρίξουν με θέρμη και να ψηφίσουν με πάθος τον συνδυασμό ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ του Χρήστου Βοσκόπουλου για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία μας για μία καλύτερη Καισαριανή
Η κρίσιμη ώρα είναι ΤΩΡΑ
Όλοι μαζί να πορευθούμε συσπειρωμένοι για τη νίκη της ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ. ΤΩΡΑ.

 

Θόδωρος Ιωαννίδης 31 Μαΐου στις 10:11 μ.μ.


Η ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ
Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΥΡΙΩΝ.
………. Ο λαός της πόλης μας διατράνωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι έχει ανάγκη από Δήμαρχο και όχι κομματάρχη.
Έναν Δήμαρχο που θα σκύψει πάνω στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας και θα δώσει λύσεις.
Ένα Δήμαρχο που θα λογοδοτεί στο λαό και όχι στο Κόμμα.
Και αυτός δεν μπορεί να είναι ο κ. Σταμέλος

 

Θόδωρος Ιωαννίδης 3 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. 


Η ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ: ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ
Με την επικράτηση του Χρήστου Βοσκόπουλου έληξε η χθεσινή εκλογική αναμέτρηση στην Καισαριανή. Η συγκεκριμένη επιλογή του λαού της Καισαριανής σηματοδοτεί μία νέα εποχή, μία νέα πορεία της πόλης μας προς τα εμπρός.
Ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Αντίθετα θα υπάρχουν πολλά αγκάθια. Είμαι πεπεισμένος, όμως, ότι ο αγώνας θα κερδηθεί με πολλή προσπάθεια, πολλή εργασία με το κεφάλι χαμηλά χωρίς έπαρση και αλαζονεία. Συγχαρητήρια Χρήστο. Από σήμερα, κιόλας, σε περιμένει πολλή δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις. Θα ξεπεράσεις όσα εμπόδια, ενδεχομένως, θα προσπαθήσουν κάποιοι να σου βάλλουν. Μη διστάσεις να προχωρήσεις μπροστά. Έχεις το λαό της πόλης μαζί σου ο οποίος με την ψήφο του ζήτησε αλλαγή. Καλή επιτυχία στο έργο σου.

https://www.tovima.gr/2019/06/03/politics/nd-gia-tis-dimotikes-ekloges-niki-kai-stous-mi-pronomiouxous-dimous/

 

 

ΝΔ για τις δημοτικές εκλογές: Νίκη και στους μη προνομιούχους δήμους


Όπως αναφέρεται στην ανάλυση της ΝΔ από τους 5 δήμους που συγκροτούν την περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής, οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας κατάφεραν για πρώτη φορά να κερδίσουν τους 4. Το ΒΗΜΑ Team | 03.06.2019 - 20:30
«Η νίκη της ΝΔ ακόμη και στους λεγόμενους μη προνομιούχους δήμους όπως το Αιγάλεω, ο Κορυδαλλός, η Ελευσίνα, η Μάνδρα, ο Ασπρόπυργος όχι μόνο διαψεύδει το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν εκπροσωπεί τους πολλούς αλλά αποδεικνύει και ότι οι πολίτες που περισσότερο επλήγησαν από την κρίση και αναζητούν σήμερα μια καλύτερη προοπτική -όπως άλλωστε έδειξαν και τα exit poll των ευρωεκλογών- εμπιστεύονται το θετικό μήνυμα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη» αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αποτίμηση των εκλογών………………….
Οι εκπλήξεις δεν περιορίστηκαν στη δυτική Αττική και στον δυτικό τομέα Αθηνών, λέει η ΝΔ καθώς «νίκες απέναντι σε νυν δημάρχους υποστηριζόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο στην Αγ. Παρασκευή, όσο και στου Ζωγράφου, ενώ ακόμη και η Καισαριανή άλλαξε χέρια περνώντας από τον εν ενεργεία δήμαρχο που προέρχεται από το ΚΚΕ σε υποψήφιο προερχόμενο από τη ΝΔ»……….
Σας έδωσα το υλικό για να να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα .
Ένα είναι βέβαιο, ότι πλέον τα Δημοτικά Συμβούλια και η Διοίκηση το Δήμου μας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι η κάθε παράταξη θα κάνει το καλύτερο για την πόλη μας, αλλά οφείλω να επισημάνω ότι δεν είναι μια. Είναι 5 διαφορετικές παρατάξεις με άλλες αφετηρίες, προγράμματα και πρακτικές. Και τελικά μέσω του τρόπου διοίκησης, θα φανεί αν υπάρχουν δεσμεύσεις, για τις στηρίξεις που δόθηκαν.

 

Ίδωμεν σε αναμονή και ευκαιρία να ζητήσω βελτίωση των δικαιωμάτων μου από τον εκδότη.

 

Καισαριανιώτης με άποψη.

 

Η επιστολή του κ. Ιωαννίδη:

«Κύριε Πολύζο,

 

1aaa-ioanni-epistoliΣτο φύλλο του μηνός Ιουνίου 2019 της εφημερίδας σας γίνεται μία ανάλυση των αποτελεσμάτων των Δημοτικών εκλογών στην Καισαριανή από έναν συνεργάτη σας (;) ο οποίος υπογράφει με το ψευδώνυμο «Καισαριανιώτης με άποψη» στο επίκεντρο της οποίας είναι το πρόσωπό μου.
Ομολογώ ότι τόσο ο τίτλος της ανάλυσης όσο και ο τρόπος στοιχειοθέτησής της με εξέπληξε.
Επειδή η συγκεκριμένη ανάλυση περιστρέφεται γύρω από το όνομά μου είμαι υποχρεωμένος να σας δηλώσω ότι το δημοσίευμα, παρά το γεγονός ότι μπορεί να θεωρηθεί κολακευτικό για μένα, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Υπερεκτιμά την επιρροή που είχαν οι αναρτήσεις και οι δημοσιεύσεις μου ενώ παραβλέπει και ουδόλως αναφέρεται στον τεράστιο αγώνα που έδωσε ο Χρήστος Βοσκόπουλος με τους συνεργάτες του για να ενημερώσουν και να πείσουν τον λαό της Καισαριανής και να πετύχουν, τελικά, το θαυμαστό αποτέλεσμα που έφεραν
Θεωρώ αδιανόητο ότι ανακηρύσσετε νικητή κάποιον που δεν συμμετείχε στις εκλογές και αγνοείτε, επιδεικτικά μάλιστα, εκείνον που αναδείχθηκε νικητής μέσα από τις κάλπες με την ετυμηγορία του λαού της Καισαριανής
Αδικεί κατάφωρα τον Χρήστο Βοσκόπουλο ο οποίος είναι ο μοναδικός και αναμφισβήτητος νικητής των Δημοτικών εκλογών.
Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ανάλυση αποτελεί μία άτυχη έμπνευση του υπογράφοντα το κείμενο με ψευδώνυμο και όχι συνειδητή προσπάθεια να μειωθεί η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο Χρήστος Βοσκόπουλος
Με την βεβαιότητα ότι θα δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή μου και θα επανορθώσετε και αποκαταστήσετε την τάξη και την πραγματικότητα.»

 

Σας ευχαριστώ
Θόδωρος Ιωαννίδης

Εφημερίδα - Τεύχος 82

    

marketinn

 1aaa-epon

1aaa-apokrha-zog

 1aaa-mikti

Τελευταία Νέα
Τι βαρίδια κουβαλάει ο προϋπολογισμός του ΚΕΜΙΠΟ-ΑΣΙ;

Τι βαρίδια κουβαλάει ο προϋπολογισμός του ΚΕΜΙΠΟ-ΑΣΙ;

Στις 11/2/2020 πραγματοποιήθηκε η 3η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΜΙΠΟ..

Readmore

Δήλωση του Δημάρχου Βύρωνα για την επίθεση σε 17χρονο μαθητή

Δήλωση του Δημάρχου Βύρωνα για την επίθεση σε 17χρονο μαθητή

Με αφορμή το περιστατικό βάναυσης επίθεσης σε βάρος μαθητή Λυκείου του Βύρωνα από..

Readmore

Έρχεται νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ για ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα

Έρχεται νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ για ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα

  «Τη Δευτέρα κάνουμε πράξη κάτι που είναι αυτονόητο για την προστασία του περ..

Readmore

ΒΥΡΩΝΑΣ: Τι προτείνουν οι εργαζόμενοι για τα απορρίμματα

ΒΥΡΩΝΑΣ: Τι προτείνουν οι εργαζόμενοι για τα απορρίμματα

  Την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου δημόσιου φορέα διαχείρισης των απορριμ..

Readmore

Η «Αναγέννηση Άρτας» γιορτάζει τα 60 χρόνια της στο Ζωγράφου

Η «Αναγέννηση Άρτας» γιορτάζει τα 60 χρόνια της στο Ζωγράφου

Φέτος συμπληρώνονται εξήντα χρόνια από την ίδρυση της “Αναγέννησης”, της ιστορι..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.