Είμαστε νέοι και γράφουμε την νέα ιστορία της πόλης μας

Του Δημήτρη Κολομπάτσου

 

1aaa-dimi-kolompΓεννήθηκα και μεγάλωσα στην περιοχή του Ζωγράφου από τον Νοέμβριο του 1989, μένω στα Ιλίσια με την μητέρα μου και τον αδερφό μου (Φωτεινή και Ευάγγελος) και εργάζομαι ως λογιστής και συνεργάτης στην διαδημοτική εφημερίδα ΖΩ2 . Διατηρούσαμε οικογενειακή επιχείρηση (καφενείο) , με τον αείμνηστο πατέρα μου (Νικόλαο), όπου κατάφερα εκεί μέσα να αυξήσω τον κοινωνικό μου κύκλο και να ανταλλάξω απόψεις με καθημερινούς και απλούς ανθρώπους της τοπικής μας κοινωνίας. Η ιδιαίτερη πατρίδα των γονιών μου είναι η Αργιθέα Καρδίτσας, όπου έχω περάσει ευχάριστα παιδικά χρόνια. Επίσης, είμαι απόφοιτος Οικονομίας και Διοίκησης στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Λάρισας και στα φοιτητικά μου χρόνια υπήρξα ενεργό μέλος στις φοιτητικές παρατάξεις, εκπροσωπώντας τα δικαιώματα και τα αιτήματα των συμφοιτητών μου στα Όργανα Διοίκησης.

 

 Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου συνεργάστηκα με πολιτικά γραφεία ως επικοινωνιολόγος και δημόσιες σχέσεις σε Βουλευτικές και Αυτοδιοικητικές εκλογές κυρίως στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, η αγάπη μου για τον αθλητισμό με ώθησε να ασχοληθώ με τα διοικητικά της τοπικής μας ομάδας Αστέρας Ζωγράφου και συγκεκριμένα ως υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και σε συνεργασία με όλο το Διοικητικό Συμβούλιο προσπαθούμε να διατηρήσουμε και να αναπτύξουμε την ομαλή πορεία της ομάδας μας. Για τον βασικό λόγο ότι νοιάζομαι πραγματικά για την περιοχή που μεγάλωσα αποφάσισα τέλη του 2015 να ενταχθώ στην Δημοτική Κίνηση ΑΓΑΠΩ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο πλέον τον Κωστή Παπαναστασόπουλο, έχοντας ίσως έναν από τους πιο δύσκολους ρόλους, Υπεύθυνος Νεολαίας, εν ολίγοις να αφυπνίσω τους νέους να ασχοληθούν με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις απόψεις μου για αυτή μου την ιδιότητα τις έχω γράψει σε άρθρα και παρεμβάσεις μου στις τοπικές εφημερίδες και sites, επειδή το μέλλον μας ανήκει πιστεύω επιβάλλεται να ασχοληθούμε με τα κοινά και όχι να απέχουμε. Με τα μέλη του ΑΓΑΠΩ ΖΩΓΡΑΦΟΥ δημιουργήσαμε τα τελευταία 5 χρόνια δράσεις που έχουν γίνει θεσμός στην τοπική κοινωνία, συμμετέχουμε και παρακολουθούμε τα Δημοτικά Συμβούλια και οι παρεμβάσεις μας πλέον είναι έντονες απέναντι στην Δημοτική Αρχή του Ζωγράφου.
Ως Δημοτική Κίνηση ΑΓΑΠΩ ΖΩΓΡΑΦΟΥ εκπροσωπούμε έντιμα και με ήθος τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας και όχι τα κόμματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Ο Δήμος μας δεν είναι το ‘σκαλοπάτι’ με το οποίο θα ικανοποιήσουμε τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και συμφέροντα. Η γενιά της ανεργίας, της κοινωνικής και πολιτικοοικονομικής κρίσης ξέρει τι θα πει επιβίωση, δυσκολίες και άγχος… Ξέρει από κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, αλλά επίσης ξέρει πως τον Μάιο του 2019 είναι η ευκαιρία να πάμε στις κάλπες επιλέγοντας κάτι νέο, ξεχωριστό και καινοτόμο. Η παραγωγική γενιά, έχει την τεχνογνωσία και την θέληση να φέρει νέες ιδέες για τον Δήμο μας. Επιλέγετε και ψηφίζετε για το μέλλον μας και για το μέλλον των παιδιών σας, όχι για το δικό σας παρελθόν. Δεν αλλάζουμε απλά σελίδα, ‘σκίζουμε’ την παλιά και γράφουμε νέα ιστορία στην πόλη μας.

 

Ο Δημήτρης Κολομπάτσος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

με τη δημοτική κίνηση ΑΓΑΠΩ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.

Εφημερίδα - Τεύχος 81

    

marketinn

 

1aaa-Afisa event

1aaa-fotis

 1aaa-goikonomou

Τελευταία Νέα
ΒΥΡΩΝΑΣ: Ζητείται ψυχραιμία και συναίνεση ενόψει του Δ. Σ. της Παρασκευής

ΒΥΡΩΝΑΣ: Ζητείται ψυχραιμία και συναίνεση ενόψει του Δ. Σ. της Παρασκευής

Ύστερα από την εμπλοκή που δημιουργήθηκε από την ματαίωση του Δημοτικού Συμβουλί..

Readmore

Θεοδωρικάκος: Ενισχύονται Δήμοι και Περιφέρειες με πόρους και αρμοδιότητες

Θεοδωρικάκος: Ενισχύονται Δήμοι και Περιφέρειες με πόρους και αρμοδιότητες

  Για μια νέα δομή στο κράτος, ενίσχυση αρμοδιοτήτων, πόρων και προσωπικού στη..

Readmore

Πως θα «απελευθερωθεί» η Καισαριανή από την Αττική Οδό

Πως θα «απελευθερωθεί» η Καισαριανή από την Αττική Οδό

Πρόταση και σχέδιο ψηφίσματος της παράταξης «Πρώτη Φορά Καισαριανή» για το Δημο..

Readmore

Χρειαζόμαστε καλύτερη καθαριότητα στην πόλη, χωρίς ιδιωτικές εταιρείες

Χρειαζόμαστε καλύτερη καθαριότητα στην πόλη, χωρίς ιδιωτικές εταιρείες

"Έχουμε τις προτάσεις, με συνεννόηση μπορούμε να τα καταφέρουμε", τονίζει σε ανακο..

Readmore

Απάντηση της Δημοτικής  Αρχής Βύρωνα στο «κατηγορώ» για ιδιωτικοποίηση

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής Βύρωνα στο «κατηγορώ» για ιδιωτικοποίηση

  «Μετά από το θόρυβο που προκλήθηκε και τις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζο..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.