Τίνα Τράκου: Γιατί έφυγα από τον Π. Αγγελόπουλο και πήγα με τον Β. Θώδα

1aaa-trakou-tinaΕίναι ωραίο αλλά και δύσκολο να παρουσιάζεις τον εαυτό σου στο χαρτί, όταν ξέρεις ότι χιλιάδες άνθρωποι θα διαβάσουν το άρθρο σου και οι περισσότεροι θα διαμορφώσουν άποψη για σένα ,για τα προσόντα σου και για το έργο που θέλεις να παράγεις.
Αρχικά λοιπόν , ο πολίτης πρέπει να γνωρίζει για ποιους λόγους ένας υποψήφιος αποφασίζει να αλλάξει παράταξη,γιατί έτσι θα έχει σφαιρική άποψη για το ποιόν και την σκέψη αυτού του ανθρώπου που διεκδικεί την ψήφο του.
Όταν αποφάσισα λοιπόν να κατέλθω στις επικείμενες εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος το έκανα με μοναδικό γνώμονα τη προσφορά μου στη πόλη.
Το ήθος, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο, η ακεραιότητα του χαρακτήρα, η αλληλεγγύη και η δημοκρατία αποτελούν βασικά στοιχεία όχι μόνο του τρόπου που έχω αποφασίσει να πολιτευτώ αλλά και του τρόπου με τον οποίο έχω μάθει να πορεύομαι στη ζωή μου.
Μιας και αυτά τα στοιχεία είναι για εμένα αδιαπραγμάτευτα αποφάσισα ότι δεν μπορώ πλέον να αποτελώ μέλος του συνδυασμού Ζωγράφου Μπροστά – Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση υπό του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

 


Κρατώντας τις ίδιες αξίες που με έκαναν να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης αποφάσισα να ανταποκριθώ στο ενωτικό κάλεσμα του Βασίλη Θώδα και να συμπορευτώ με τη παράταξη ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, Ενωτική δύναμη για μια Ανθρώπινη Πόλη.

 

Τίποτε δεν θα αλλάξει αν μένουμε στα λόγια και ξεχνούμε τις πράξεις. Αν δεν δίνουμε εμείς,και ο επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης,πρώτος το δημοκρατικό παράδειγμα αντιμετώπισης των συνδημοτών μας, ακόμα και των πολιτικών μας αντιπάλων. Αν δεν δώσουμε την μάχη στο πλάι ενός ηγέτη ικανού, ανθρώπινου, τίμιου και ηθικού.

Η πορεία μου και η εμπειρία μου στα καλλιτεχνικά δρώμενα μου δίνουν τη δυνατότητα να ονειρεύομαι ένα δήμο γεμάτο πολιτιστικά δρώμενα, ζωή και πρόοδο.Η τέχνη σε όλες τις μορφές της,είναι πολιτισμός.Οραματίζομαι έναν δήμο που θα δίνει τη δυνατότητα στους δημότες του να εξελίσσονται ,να μαθαίνουν αλλά και να ψυχαγωγούνται.
Έναν δήμο που οι νέοι άνθρωποι θα χαίρονται να τον ζούν .
Είμαστε το φωτεινό αύριο ενάντια στο βαλτωμένο σήμερα και σείς, μπορείτε να μας δώσετε τη δύναμη να κάνουμε τα λόγια μας πράξεις.

 

 

Η Τίνα Τράκου είναι μουσικός-τραγουδίστρια.

 

1aaa-atomiki

1aaa-agora-viron

1aaa-biro-ana

 1aaa-demo-xr

Τελευταία Νέα
«Κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων»

«Κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων»

Ζωγράφου-Ανυπότακτη Πόλη:"Πού πήγαν οι δεσμεύσεις του Δημάρχου ότι δεν θα μείνει κ..

Readmore

«Λέτε ψέματα…»

«Λέτε ψέματα…»

Επιστολή των μαθητών του 1ου ΓΕΛ προς τη Δημοτική Αρχή Καισαριανής     Σε έν..

Readmore

ΥΜΗΤΤΟΣ: άλλη μια μάχη με τη φωτιά που την κέρδισαν πυροσβέστες και εθελοντές

ΥΜΗΤΤΟΣ: άλλη μια μάχη με τη φωτιά που την κέρδισαν πυροσβέστες και εθελοντές

  Το χρονικό μιας μάχης με τη φωτιά που απείλησε το απόγευμα του περασμένου Σα..

Readmore

Στην Καρδίτσα ο Γ. Πατούλης με τα 22 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης

Στην Καρδίτσα ο Γ. Πατούλης με τα 22 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης

«Στήσαμε μία γέφυρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τους συμπολίτες μας στη Θεσσα..

Readmore

«Μαζί με τα παιδιά μας…»

«Μαζί με τα παιδιά μας…»

Ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ζωγράφου για τις μαθητικές ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.