Μαρία Βαρσαμιδάκη: «Συνεχίζουμε με ήθος, συνέπεια και δύναμη»

varsamidaki-epistoliΠρώτη μεταξύ των υποψηφίων όλων των συνδυασμών, στις δημοτικές εκλογές του Ζωγράφου, αναδείχθηκε και αυτή τη φορά η Μαρία Βαρσαμιδάκη, με 668 ψήφους.

Με επιστολή της προς τους Ζωγραφιώτες η κ. Βαρσαμιδάκη εκφράζει τις ευχαριστίες της, διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με κάθε τρόπο για όλα αυτά που υποσχέθηκε η παράταξή της «Πολίτες σε δράση» με ήθος, συνέπεια και δύναμη.


Ακολουθεί η επιστολή:


«Φίλες Ζωγραφιώτισσες και φίλοι Ζωγραφιώτες,

Απέναντι σε όσους με τιμήσατε με την ψήφο σας αλλά και σε όσους δεν με ψηφίσατε αλλά με ακούσατε, θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη και την πίστη που για άλλη μια φορά μου δείξατε και οφείλω να σας διαβεβαιώσω ότι στο τέλος της δημοτικής περιόδου θα είστε υπερήφανοι για την επιλογή σας.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Κώστα Καλλίρη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου από το 2011 έως και σήμερα. Ξεκινήσαμε ένα αγώνα δύσκολο να αναμορφώσουμε το Δήμο μας. Αποφύγαμε αυτά τα χρόνια λαϊκισμούς και δημαγωγίες. Ξεπεράσαμε τεχνητές διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος και διχαστικές αντιλήψεις. Παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες, δεν σκύψαμε το κεφάλι. Ο Δήμος μας απόκτησε κύρος και φωνή. Ξεχρεώσαμε το Δήμο, εξυγιάνθηκαν τα οικονομικά, ο Δήμος απέκτησε τη φερεγγυότητά του . Δρομολογήσαμε έργα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών μας και θα παραδώσουμε ένα εύρωστο οικονομικά Δήμο στη νέα Διοίκηση. Καταφέραμε να διοικήσουμε το Δήμο , χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, χωρίς αγκυλώσεις. Με διαφάνεια, με αξιοπιστία, με εντιμότητα, με σεμνότητα , όπως άλλωστε ταιριάζει στη σύγχρονη αυτοδιοίκηση.

Ευχαριστώ παράλληλα όλους τους συνυποψήφιους μου της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» για τη μάχη που δώσαμε. Ο αγώνας που δώσαμε όλοι μαζί ενωμένοι ήταν ένας αγώνας έντιμος με ήθος, ευπρέπεια, χωρίς εξαρτήσεις από κόμματα και συμφέροντα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου καθώς και την οικογένεια μου που στάθηκε δίπλα μου.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, μαζί με το Δήμαρχο Κώστα Καλλίρη, όλους τους εκλεγμένους και μη συνυποψήφιους μου θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με κάθε τρόπο για όλα αυτά που υποσχεθήκαμε με ήθος, συνέπεια και δύναμη. Από τη θέση της αντιπολίτευσης θα εξακολουθήσουμε να υπερασπιζόμαστε με κάθε τρόπο τη διαφάνεια. Είναι γεγονός ότι ο Δήμος μας χρειάζεται ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν στο γενικό συμφέρον, στο συμφέρον όλου του Δήμου. Θα συνεχίσουμε με πείρα, οξυδέρκεια και τόλμη και το κυριότερο, με κλειστά αυτιά στις Σειρήνες της διάσπασης των στόχων. Και θα προσφέρουμε αμέριστα τη συμβολή μας ανεπηρέαστοι από μικροπολιτικές, όπως αυτές πλασματικών επιλογών και προσωπικών επιθέσεων, χωρίς την ύπαρξη καθαρής και έντιμης πρότασης.

Φίλες και φίλοι,

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μέλλον της πόλης μας θα είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, δημιούργημα σκληρής δουλειάς πολλών ανθρώπων.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας,

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας,

 

Δήμαρχε, Κώστα Καλλίρη σας ευχαριστώ για το ήθος που ακόμα και τις τελευταίες μέρες του προεκλογικού αγώνα μας διδάξατε. Χάσαμε τη Διοίκηση του Δήμου αλλά παραμείναμε Άνθρωποι. Δεν προδώσαμε τα ιδανικά μας. Η αγάπη όλων μας για το δήμο και το θλιβερό παρελθόν του ήταν εκείνο που μας υπενθύμιζες συχνά και μας συσπείρωσες να συνεχίσουμε τον προεκλογικό αγώνα και τη δεύτερη Κυριακή, ένα αγώνα τίμιο και ανιδιοτελή λέγοντάς μας ότι όλοι είμαστε νικητές.

Εύχομαι στη νέα Δήμαρχο Τίνα Καφατσάκη καλή επιτυχία στο έργο της και υπόσχομαι, στο βαθμό που μου αναλογεί, ότι δεν θα λείψει ο εποικοδομητικός διάλογος και η γόνιμη αντιπαράθεση απόψεων με κοινό στόχο την εύρεση των καλύτερων λύσεων για την πόλη μας.»


Μαρία Βαρσαμιδάκη

 

1aaa-ga-ma

1aaa-atomiki

1aaa-agora-viron

 

1aaa-biro-ana

 1aaa-demo-xr

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΤΕΥΧΟΣ 91

     

Τελευταία Νέα
Οι ευθύνες της εξουσίας και η ατομική ευθύνη

Οι ευθύνες της εξουσίας και η ατομική ευθύνη

Οι φορείς της εξουσίας και η εργοδοσία βάζουν το οικονομικό κόστος πάνω από τις..

Readmore

Γ. Πατούλης: Πιο επίκαιρο από ποτέ το μήνυμα του '40

Γ. Πατούλης: Πιο επίκαιρο από ποτέ το μήνυμα του '40

Στο πλαίσιο των τιμητικών εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από την Περιφέρεια Αττική..

Readmore

Η «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής» αποχαιρετά τον Τάκη Παπαδέλη

Η «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής» αποχαιρετά τον Τάκη Παπαδέλη

Τον ιδιαίτερα αγαπητό και με ανιδιοτελή προσφορά στην Καισαριανή, από θέσεις ευθύ..

Readmore

Πως γιορτάζεται η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στο Βύρωνα

Πως γιορτάζεται η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στο Βύρωνα

Λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, ..

Readmore

ΒΥΡΩΝΑΣ: Σε δημόσια διαβούλευση η ανάπλαση της πλατείας Φατσέα

ΒΥΡΩΝΑΣ: Σε δημόσια διαβούλευση η ανάπλαση της πλατείας Φατσέα

Αναρτήθηκε σήμερα και δίνεται σε διαβούλευση με τους δημότες, τους φορείς και τις ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.