Παρασκήνιο

Τι συμβαίνει με την Ακαδημία του Ολυμπιακού στην Καισαριανή;

1aaa-gipedok-sxolioΠρος τα τέλη του Ιούλη 2019 πλήθος δημοσιευμάτων αναπαρήγαγαν ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακού, η οποία είχε αναρτηθεί και επισήμως στη διαδικτυακή ιστοσελίδα της ΠΑΕ, και η οποία ανέφερε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε δημιουργία νέας ακαδημίας στην περιοχή της Καισαριανής με διεύθυνση της εγκατάστασης να αναφέρεται το Δημοτικό Στάδιο «Μιχάλης Κρητικόπουλος».
Η τότε Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης με επιστολή της στις 30 Ιουλίου προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε αναφέροντας, ότι το Στάδιο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» είναι Δημοτικό και δεν έχει κατατεθεί ούτε και εγκριθεί αίτηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για παραχώρηση του χώρου.

 

Επίσης ανέφερε ότι το γήπεδο διατίθεται μόνο για τα τοπικά σωματεία και με συγκεκριμένα κριτήρια, και ζητούσε την άμεση απόσυρση και διόρθωση των ανακοινώσεων.
Από τον Σεπτέμβρη του 2019, όμως, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με νέο αέρα, εμφανίζεται στον χώρο του γηπέδου και κρεμάει και τα σήματά της, κάνοντας καθημερινά προπονήσεις στο χώρο (και του γηπέδου της ΝΗΑΡ-ΗΣΤ), χωρίς καμία άδεια! Όπως δήλωναν στο δημοτικό συμβούλιο οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έχει γίνει κατάληψη του χώρου και ζητούσαν να παρθούν μέτρα! Γι’ όλα τα παραπάνω πήραν καταγγελτική θέση και τα σωματεία της πόλης που αν και ζήτησαν ενημέρωση για το ζήτημα στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κο Τσιροζίδη δεν έλαβαν καμία ουσιώδη απάντηση.
Όλο αυτό το διάστημα, ανεμπόδιστη και παράνομα μια ιδιωτική ΑΚΑΔΗΜΙΑ, οικονομικών συμφερόντων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (franchise), εισπράττει και λειτουργεί στην δημοτική περιουσία ως υπέρτατος ιδιοκτήτης, χωρίς να εμποδίζεται αντιθέτως διευκολύνεται παντοιοτρόπως να κάνει προπονήσεις σε όλους τους αθλητικούς χώρους του δήμου και του γηπέδου της ΝΗΑΡ- ΗΣΤ όπου προεδρεύει ο Δήμαρχος.
Γεννιούνται λοιπόν σοβαρά ερωτήματα τι κάνει η δημοτική Αρχή; Ο θεματοφύλακας της δημόσιας περιουσίας περί άλλων τυρβάζει! Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος, κος Τσιροζίδης όπως όλα δείχνουν δεν θέλει να ανοίξει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ μια επιστολή που του έστειλαν καιρό τώρα τα σωματεία της πόλης προειδοποιώντας για τις συνέπειες αυτής της πρακτικής, την πέταξε στα σκουπίδια!
Εντύπωση μας κάνει και το γεγονός ότι τα φίλα προσκείμενα fb και site της δημοτικής αρχής κρατούν το θέμα στα αζήτητα!
Από τα πράγματα φαίνεται ότι η δημοτική αρχή δεν εμποδίζει στο ελάχιστο την εξάπλωση αυτής της επικίνδυνης κατάστασης. Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί; Τι δεσμεύσεις εξυπηρετεί;

 

Λ.Π.

 

Αναδημοσίευση από τη ΖΩ2 που κυκλοφορεί.

Εφημερίδα - Τεύχος 87

    

 

1aaa-agora-viron

1aaa-biro-ana

 1aaa-demo-xr

Τελευταία Νέα
Να διεκδικήσουμε (για) τον Πολιτισμό!

Να διεκδικήσουμε (για) τον Πολιτισμό!

Καταθέσαμε 6 συγκεκριμένες προτάσεις στην Περιφέρεια Αττικής για τη στήριξη του ..

Readmore

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΣΙΟΣ: «Εγώ και η ζωγραφική γίναμε ένα…»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΣΙΟΣ: «Εγώ και η ζωγραφική γίναμε ένα…»

«Ο χρόνος ήταν λίγος, θα ήθελα μια ζωή ακόμα. Η δίψα μου για δουλειά και δημιουργί..

Readmore

Με επιτυχία η ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου

Με επιτυχία η ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου

Την ανοιχτή συνέλευσή της πραγματοποίησε με επιτυχία, η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συ..

Readmore

Ο Δήμος Βύρωνα θωρακίζεται απέναντι στις δασικές πυρκαγιές

Ο Δήμος Βύρωνα θωρακίζεται απέναντι στις δασικές πυρκαγιές

  Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτία..

Readmore

Θεοδωρικάκος: Σε κάθε γειτονιά μια «κυψέλη» αθλητισμού

Θεοδωρικάκος: Σε κάθε γειτονιά μια «κυψέλη» αθλητισμού

Την αξιοποίηση του κινήματος άσκησης που αναπτύχθηκε την περίοδο της καραντίνας ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.