Παρασκήνιο

Τι συμβαίνει με την Ακαδημία του Ολυμπιακού στην Καισαριανή;

1aaa-gipedok-sxolioΠρος τα τέλη του Ιούλη 2019 πλήθος δημοσιευμάτων αναπαρήγαγαν ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακού, η οποία είχε αναρτηθεί και επισήμως στη διαδικτυακή ιστοσελίδα της ΠΑΕ, και η οποία ανέφερε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε δημιουργία νέας ακαδημίας στην περιοχή της Καισαριανής με διεύθυνση της εγκατάστασης να αναφέρεται το Δημοτικό Στάδιο «Μιχάλης Κρητικόπουλος».
Η τότε Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης με επιστολή της στις 30 Ιουλίου προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε αναφέροντας, ότι το Στάδιο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» είναι Δημοτικό και δεν έχει κατατεθεί ούτε και εγκριθεί αίτηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για παραχώρηση του χώρου.

 

Επίσης ανέφερε ότι το γήπεδο διατίθεται μόνο για τα τοπικά σωματεία και με συγκεκριμένα κριτήρια, και ζητούσε την άμεση απόσυρση και διόρθωση των ανακοινώσεων.
Από τον Σεπτέμβρη του 2019, όμως, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με νέο αέρα, εμφανίζεται στον χώρο του γηπέδου και κρεμάει και τα σήματά της, κάνοντας καθημερινά προπονήσεις στο χώρο (και του γηπέδου της ΝΗΑΡ-ΗΣΤ), χωρίς καμία άδεια! Όπως δήλωναν στο δημοτικό συμβούλιο οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έχει γίνει κατάληψη του χώρου και ζητούσαν να παρθούν μέτρα! Γι’ όλα τα παραπάνω πήραν καταγγελτική θέση και τα σωματεία της πόλης που αν και ζήτησαν ενημέρωση για το ζήτημα στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κο Τσιροζίδη δεν έλαβαν καμία ουσιώδη απάντηση.
Όλο αυτό το διάστημα, ανεμπόδιστη και παράνομα μια ιδιωτική ΑΚΑΔΗΜΙΑ, οικονομικών συμφερόντων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (franchise), εισπράττει και λειτουργεί στην δημοτική περιουσία ως υπέρτατος ιδιοκτήτης, χωρίς να εμποδίζεται αντιθέτως διευκολύνεται παντοιοτρόπως να κάνει προπονήσεις σε όλους τους αθλητικούς χώρους του δήμου και του γηπέδου της ΝΗΑΡ- ΗΣΤ όπου προεδρεύει ο Δήμαρχος.
Γεννιούνται λοιπόν σοβαρά ερωτήματα τι κάνει η δημοτική Αρχή; Ο θεματοφύλακας της δημόσιας περιουσίας περί άλλων τυρβάζει! Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος, κος Τσιροζίδης όπως όλα δείχνουν δεν θέλει να ανοίξει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ μια επιστολή που του έστειλαν καιρό τώρα τα σωματεία της πόλης προειδοποιώντας για τις συνέπειες αυτής της πρακτικής, την πέταξε στα σκουπίδια!
Εντύπωση μας κάνει και το γεγονός ότι τα φίλα προσκείμενα fb και site της δημοτικής αρχής κρατούν το θέμα στα αζήτητα!
Από τα πράγματα φαίνεται ότι η δημοτική αρχή δεν εμποδίζει στο ελάχιστο την εξάπλωση αυτής της επικίνδυνης κατάστασης. Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί; Τι δεσμεύσεις εξυπηρετεί;

 

Λ.Π.

 

Αναδημοσίευση από τη ΖΩ2 που κυκλοφορεί.

Εφημερίδα - Τεύχος 82

    

marketinn

 1aaa-imroza-7

1aaa-afiset-draseis

1aaa-biro-ana

 1aaa-demo-xr

Τελευταία Νέα
Αντίμετρα για την υγειονομική κρίση προτείνει η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής

Αντίμετρα για την υγειονομική κρίση προτείνει η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής

Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τον μετριασμό των επιπτώσεων της επιδημιολογικής..

Readmore

Τρίποντο αλληλεγγύης από την οικογένεια Αντετοκούνμπο

Τρίποντο αλληλεγγύης από την οικογένεια Αντετοκούνμπο

Πρόσφερε 10.000 μάσκες στο Δήμο Ζωγράφου   Ο Δήμος Ζωγράφου θέλει να εκφράσει τη μ..

Readmore

Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για επιστήμονες

Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για επιστήμονες

Ειδικό Επιδοτούμενο Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πλη..

Readmore

Δήμος Βύρωνα: Αναβαθμίζει και επεκτείνει τις κοινωνικές υπηρεσίες

Δήμος Βύρωνα: Αναβαθμίζει και επεκτείνει τις κοινωνικές υπηρεσίες

Όλοι μαζί με καλή συνεργασία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία!   Η Δ..

Readmore

5 μέτρα για την στήριξη των δήμων

5 μέτρα για την στήριξη των δήμων

Η Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί πυλώνας αλληλεγγύης και διασφάλισ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.