Παρασκήνιο

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Νέα επικοινωνιακή κόντρα Σταμέλου-Τζόκα

1aaa-tzokas-stamelos

 

Και νέα επικοινωνιακή κόντρα, αυτή τη φορά με αντικείμενο το Στάδιο Μ. Κρητικόπουλος, είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ του δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου και του αντιπεριφερειάρχη και ενδιαφερόμενου εκ νέου για το δημαρχιακό θώκο της Καισαριανής-σύμφωνα με εκτίμηση της ΖΩ 2-Σπύρου Τζόκα.


Πριν λίγο καιρό δύο άντρες είχαν «συναντηθεί επικοινωνιακά» στο θέμα της Νήαρ Ήστ, και μάλιστα σε δυο δόσεις: την πρώτη, σε δημόσια συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, και τη δεύτερη, την επόμενη του επεισοδιακού αγώνα με το Μαρκόπουλο, όταν ο κ. Τζόκας βγήκε με ένα άρθρο προσωπικών τόνων, σηκώνοντας το βάρος της εξέδρας απέναντι στον «συλλήβδην ευτελισμό που δεχόταν», και η Δημοτική Αρχή με ανακοίνωσή της του καταλόγισε ότι « τοποθετήσεις [σαν αυτή] κολακεύουν τον οπαδισμό και δίνουν άλλοθι στον χουλιγκανισμό, χωρίς βέβαια να λένε κουβέντα για τα πραγματικά αίτια του προβλήματος.»


Πριν δυο εβδομάδες η Δημοτική Αρχή παρουσίασε στοιχεία που εμφανίζουν πως και πότε δημιουργήθηκαν τα χρέη της Κοινωφελούς Επιχείρησης, της ΚΕΔΗΚ. Από τον πίνακα που κι εμείς παρουσιάσαμε, προκύπτει ότι μέρος των χρεών ανάγονατι στη δημαρχία Τζόκα, όπως π.χ. η μη αποπληρωμή του χώρου φιλοξενίας των Καλοκαιρινών Camp του Δήμου. Είναι ενδιαφέρον ότι απάντηση στο θέμα αυτό έδωσε η «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής», αναγνωρίζοντας ότι δημιουργήθηκαν οφειλές στην ΚΕΔΗΚ, αλλά η ΚΕΔΗΚ έκανε κοινωνική πολιτική.
Σημειώστε ότι η «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΖΩ 2, φέρεται πρόθυμη να στηρίξει υποψηφιότητα Τζόκα στην Καισαριανή, και πάμε στην πιο πρόσφατη κόντρα μεταξύ των δύο αντρών:

Στις 12 του μηνός, ο κ. Τζόκας ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδατην είδηση (υπό ομώνυμο τίτλο) ότι η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί εργασίες στο Στάδιο «Μ. Κρητικόπουλος».
Απόφαση στην 23η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής την Πέμπτη 12-07-2018: “Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καισαριανής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: “Επεμβάσεις προς αποκατάσταση ασφάλειας αγωνιστικού χώρου σταδίου «Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ» συνολικού προϋπολογισμού 140.000,00 €


Μία ημέρα αργότερα, η Δημοτική Αρχή εκδίδει ανακοίνωση στην οποία τονίζει:
«Με αμείωτο ρυθμό η Δημοτική Αρχή Καισαριανής συνεχίζει την προσπάθεια για εξασφάλιση σύγχρονων και ασφαλών δημόσιων αθλητικών χώρων. Μετά από τρία χρόνια διεκδικήσεων, πέρασε χθες από το Περιφερειακό Συμβούλιο χρηματοδότηση ύψους 140.000€ για επεμβάσεις αποκατάστασης της ασφάλειας του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου «Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ».
Επιπροσθέτως, ενημερώνει ότι το έργο θα δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα από το Δήμο Καισαριανής και θα εκτελεστεί από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, η οποία είχε διαμορφώσει εγκαίρως και την τεχνική μελέτη των επεμβάσεων.
«Οι εργασίες αυτές αποτελούν συνέχεια μιας σειράς σοβαρών παρεμβάσεων συντήρησης στους αθλητικούς χώρους του Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, οι οποίες αφορούν τόσο τα γήπεδα ποδοσφαίρου όσο και το κλειστό γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός». Μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα, στεγανοποίησης του κλειστού γυμναστηρίου με αντικατάσταση εξ’ ολοκλήρου του υλικού στεγάνωσης της οροφής του, η επισκευή του κλιματισμού και η αντικατάσταση των ηλιακών που είχαν μείνει εκτός λειτουργίας για χρόνια, η αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού με σύγχρονα σώματα LED, καθώς και οι εργασίες επισκευής και συντήρησης του παρκέ.»


Τα συμπεράσματα που βγαίνουν, κατά τη γνώμη μας, είναι προφανή. Ίσως, όμως, και να μην είναι της ώρας η αναφορά και αξιολόγηση, αλλά -προς το παρόν- η καταγραφή τους…Άλλωστε, μερικοί θα μπορούσαν ακόμη να μιλούν και για συμπτώσεις, ενώ σε λίγο μάλλον δεν θα μπορούν...

Εφημερίδα - Τεύχος 82

    

marketinn

 1aaa-color-mpaz

1aaa-bazari

1aaa-panthessaliki

1aaa-afisaesamea

Τελευταία Νέα
Ο δεινόσαυρος ΝΑΤΟ που σέρνεται

Ο δεινόσαυρος ΝΑΤΟ που σέρνεται

Του Finian Cunningham4 Δεκεμβρίου 2019   Οι διαιρέσεις και οι κακόβουλες επικρίσεις μετα..

Readmore

Χριστούγεννα στο Βύρωνα

Χριστούγεννα στο Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα πλούσιο και ποικίλο καλλιτεχνικό ..

Readmore

«Κίνημα» εθελοντισμού ωθεί ο Δήμος Ζωγράφου

«Κίνημα» εθελοντισμού ωθεί ο Δήμος Ζωγράφου

Το έναυσμα στην ανάπτυξη του εθελοντισμού στην πόλη του Ζωγράφου δίνει η Δημοτική..

Readmore

Απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών στην επιστολή Σκουρλέτη - Χαρίτση

Απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών στην επιστολή Σκουρλέτη - Χαρίτση

«Η αλήθεια για το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ είναι ενοχλητική για την αξιωματική αντιπο..

Readmore

Χέρι-χέρι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στην αντιλαϊκή πολιτική και στο Δήμο Ζωγράφου

Χέρι-χέρι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στην αντιλαϊκή πολιτική και στο Δήμο Ζωγράφου

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.