Παρασκήνιο

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Νέα επικοινωνιακή κόντρα Σταμέλου-Τζόκα

1aaa-tzokas-stamelos

 

Και νέα επικοινωνιακή κόντρα, αυτή τη φορά με αντικείμενο το Στάδιο Μ. Κρητικόπουλος, είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ του δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου και του αντιπεριφερειάρχη και ενδιαφερόμενου εκ νέου για το δημαρχιακό θώκο της Καισαριανής-σύμφωνα με εκτίμηση της ΖΩ 2-Σπύρου Τζόκα.


Πριν λίγο καιρό δύο άντρες είχαν «συναντηθεί επικοινωνιακά» στο θέμα της Νήαρ Ήστ, και μάλιστα σε δυο δόσεις: την πρώτη, σε δημόσια συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, και τη δεύτερη, την επόμενη του επεισοδιακού αγώνα με το Μαρκόπουλο, όταν ο κ. Τζόκας βγήκε με ένα άρθρο προσωπικών τόνων, σηκώνοντας το βάρος της εξέδρας απέναντι στον «συλλήβδην ευτελισμό που δεχόταν», και η Δημοτική Αρχή με ανακοίνωσή της του καταλόγισε ότι « τοποθετήσεις [σαν αυτή] κολακεύουν τον οπαδισμό και δίνουν άλλοθι στον χουλιγκανισμό, χωρίς βέβαια να λένε κουβέντα για τα πραγματικά αίτια του προβλήματος.»


Πριν δυο εβδομάδες η Δημοτική Αρχή παρουσίασε στοιχεία που εμφανίζουν πως και πότε δημιουργήθηκαν τα χρέη της Κοινωφελούς Επιχείρησης, της ΚΕΔΗΚ. Από τον πίνακα που κι εμείς παρουσιάσαμε, προκύπτει ότι μέρος των χρεών ανάγονατι στη δημαρχία Τζόκα, όπως π.χ. η μη αποπληρωμή του χώρου φιλοξενίας των Καλοκαιρινών Camp του Δήμου. Είναι ενδιαφέρον ότι απάντηση στο θέμα αυτό έδωσε η «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής», αναγνωρίζοντας ότι δημιουργήθηκαν οφειλές στην ΚΕΔΗΚ, αλλά η ΚΕΔΗΚ έκανε κοινωνική πολιτική.
Σημειώστε ότι η «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΖΩ 2, φέρεται πρόθυμη να στηρίξει υποψηφιότητα Τζόκα στην Καισαριανή, και πάμε στην πιο πρόσφατη κόντρα μεταξύ των δύο αντρών:

Στις 12 του μηνός, ο κ. Τζόκας ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδατην είδηση (υπό ομώνυμο τίτλο) ότι η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί εργασίες στο Στάδιο «Μ. Κρητικόπουλος».
Απόφαση στην 23η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής την Πέμπτη 12-07-2018: “Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καισαριανής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: “Επεμβάσεις προς αποκατάσταση ασφάλειας αγωνιστικού χώρου σταδίου «Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ» συνολικού προϋπολογισμού 140.000,00 €


Μία ημέρα αργότερα, η Δημοτική Αρχή εκδίδει ανακοίνωση στην οποία τονίζει:
«Με αμείωτο ρυθμό η Δημοτική Αρχή Καισαριανής συνεχίζει την προσπάθεια για εξασφάλιση σύγχρονων και ασφαλών δημόσιων αθλητικών χώρων. Μετά από τρία χρόνια διεκδικήσεων, πέρασε χθες από το Περιφερειακό Συμβούλιο χρηματοδότηση ύψους 140.000€ για επεμβάσεις αποκατάστασης της ασφάλειας του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου «Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ».
Επιπροσθέτως, ενημερώνει ότι το έργο θα δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα από το Δήμο Καισαριανής και θα εκτελεστεί από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, η οποία είχε διαμορφώσει εγκαίρως και την τεχνική μελέτη των επεμβάσεων.
«Οι εργασίες αυτές αποτελούν συνέχεια μιας σειράς σοβαρών παρεμβάσεων συντήρησης στους αθλητικούς χώρους του Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, οι οποίες αφορούν τόσο τα γήπεδα ποδοσφαίρου όσο και το κλειστό γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός». Μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα, στεγανοποίησης του κλειστού γυμναστηρίου με αντικατάσταση εξ’ ολοκλήρου του υλικού στεγάνωσης της οροφής του, η επισκευή του κλιματισμού και η αντικατάσταση των ηλιακών που είχαν μείνει εκτός λειτουργίας για χρόνια, η αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού με σύγχρονα σώματα LED, καθώς και οι εργασίες επισκευής και συντήρησης του παρκέ.»


Τα συμπεράσματα που βγαίνουν, κατά τη γνώμη μας, είναι προφανή. Ίσως, όμως, και να μην είναι της ώρας η αναφορά και αξιολόγηση, αλλά -προς το παρόν- η καταγραφή τους…Άλλωστε, μερικοί θα μπορούσαν ακόμη να μιλούν και για συμπτώσεις, ενώ σε λίγο μάλλον δεν θα μπορούν...

Εφημερίδα - Τεύχος 71

    

marketinn

 

1aaa-pazari13

 1aaa-agapw-zu

1aaa-afisa-npdd

1aaa-nipiagwgeio

1aaa-christmas-2018

 

Τελευταία Νέα
ΒΥΡΩΝΑΣ: Συνεχίζεται για 3η χρονιά το Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης

ΒΥΡΩΝΑΣ: Συνεχίζεται για 3η χρονιά το Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης

  Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά το Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης που διοργανώνει ο Δή..

Readmore

Ευρωπαϊκή διάκριση για τους «μικρομηκάδες» του 4ου ΓΕΛ Ζωγράφου

Ευρωπαϊκή διάκριση για τους «μικρομηκάδες» του 4ου ΓΕΛ Ζωγράφου

Το 4ο ΓΕΛ ΖΩΓΡΑΦΟΥ έλαβε το Πρώτο βραβείο για τη μικρού μήκους ταινία του “IQ vs EQ”, ..

Readmore

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Αλλαγή των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων λόγω κακοκαιρίας

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Αλλαγή των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων λόγω κακοκαιρίας

  Λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας, η προγραμματισμένη Συναυλία από το φωνητι..

Readmore

Προσφέρω-παίζω-αγκαλιάζω στο Δήμο Ζωγράφου, 9 έως 16 Δεκεμβρίου

Προσφέρω-παίζω-αγκαλιάζω στο Δήμο Ζωγράφου, 9 έως 16 Δεκεμβρίου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο Δήμο Ζωγράφου, θα διεξαχθεί το φιλανθρωπικό αθ..

Readmore

Κοινωνικό «πρόσωπο» μόνον τα Χριστούγεννα;

Κοινωνικό «πρόσωπο» μόνον τα Χριστούγεννα;

Της Κορίνας Δαμουλιάνου     Κοινωνικό μέρισμα, μπαζάρ, εκδηλώσεις… ο Δεκέμ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.