ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: 350 rapid test από την Περιφέρεια, 2 τα κρούσματα

1aaa-del-peri

 

Ένα ακόμη rapid test έγινε σήμερα στην Καισαριανή, αυτή τη φορά στο Δημαρχείο της πόλης, από τα εξειδικευμένα κλιμάκια της Περιφέρειας και του ΙΣΑ, αλλά ξανά με μικρή συμμετοχή. Ελήφθησαν 350 δείγματα, εκ των οποίων θετικά βγήκαν τα δύο, και κατά-σύμφωνα με πληροφορίες-δεν ανήκουν σε εργαζόμενους.

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της δειγματοληψίας ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, που σε δήλωσή του είπε μεταξύ των άλλων: «Σήμερα επισκεφθήκαμε τον Δήμο Καισαριανής όπου τα εξειδικευμένα κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών διενήργησαν Rapid test σε εργαζόμενους και πολίτες, κατόπιν και της σχετικής πρόσκλησης που απεύθυνε ο Δήμαρχος κ. Χ. Βοσκόπουλος. Ο στόχος μας είναι μέσα από στοχευμένα μέτρα πρόληψης, να διακόψουμε την αλυσίδα της μεταδοτικότητας. Θωρακίζουμε την Αττική, προστατεύουμε τον πολίτη, όπως είναι καθήκον και προτεραιότητά μας».

 

Ανησυχούν οι εργαζόμενοι

 

Υπενθυμίζουμε ότι σε παρέμβασή του στην τελευταία τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Φάνης Κυπραίος, εξέφρασε την ανησυχία του για πρόσφατο επιβεβαιωμένο κρούσμα covid 19 στην Υπηρεσία των ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ, τόσο για επικρατούσες συνθήκες υγιεινής στον χώρο όπου κινούνται καθημερινά 100 άτομα, όσο και επειδή την προηγούμενη εβδομάδα στον χώρο των συνεργείων η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ήταν ελλειμματική λόγω έλλειψης προσωπικού.

«Γνωρίζοντας την ευαίσθητη κατάσταση στον χώρο των συνεργείων, παρακαλούμε όπως προβείτε σε ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΕΣΤ στους εργαζόμενους των συνεργείων, καθώς και στους εργαζόμενους του Δημαρχείου εφ’ όσον εργάζεται και συγγενικό πρόσωπο α’ βαθμού του επιβεβαιωμένου κρούσματος , αλλά και λόγω καθημερινής επισκεψιμότητας υπαλλήλων και αιρετών σε αυτούς τους χώρους ) έτσι ώστε να μην ξαναζήσουμε την τραγική κατάσταση του Νοέμβρη του 2020.
Αν ληφθούν ΕΓΚΑΙΡΑ τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ, θα αποφευχθεί τυχών διασπορά του ιού και θα διασφαλισθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την υγεία των εργαζόμενων, όπως έχετε υποχρέωση.»

 

 

1aaa-d-imb

1aaa-bir-kata

1aaa-atomiki

 1aaa-demo-xr

1aaa-bil-kalkani

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΤΕΥΧΟΣ 94

     

Τελευταία Νέα
ΑΤΤΙΚΗ: Μέχρι 60% η αύξηση κυκλοφορίας Ι.Χ.

ΑΤΤΙΚΗ: Μέχρι 60% η αύξηση κυκλοφορίας Ι.Χ.

Αύξηση της κυκλοφορίας η οποία πλησίασε το 60% σε ορισμένες οδικές αρτηρίες της Αττ..

Readmore

Μ. Βορίδης: Κεντρικός και αναπτυξιακός ο ρόλος των ΟΤΑ

Μ. Βορίδης: Κεντρικός και αναπτυξιακός ο ρόλος των ΟΤΑ

Τον κεντρικό αναπτυξιακό ρόλο που η Κυβέρνηση έχει προσδώσει στην Τοπική Αυτοδιο..

Readmore

Χρ. Παππούς: «Σκουπίδια τέλος στη Φυλή»

Χρ. Παππούς: «Σκουπίδια τέλος στη Φυλή»

Έντονη αντίδραση του Δημάρχου Φυλής στον νέο Περιφερειακό σχεδιασμό για τη διαχ..

Readmore

ΙΛΙΟΝ: Η κοινωνία κατά των εξαρτήσεων

ΙΛΙΟΝ: Η κοινωνία κατά των εξαρτήσεων

Δεκάδες φορείς σε σύσκεψη για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων και το ρόλο της πρό..

Readmore

Γρηγόρης και Σταμάτης… στη συμβολή των οδών Φορμίωνος &  Τμώλου

Γρηγόρης και Σταμάτης… στη συμβολή των οδών Φορμίωνος & Τμώλου

Τοποθετήθηκε, ύστερα από πολύχρονες προσπάθειες, φωτεινός σηματοδότης στη συμβολ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.