Μπ. Γραφίδου για Ε. Καγιαμπάκη: «Δεν θα μας φιμώσει καμιά μεθόδευση»

1aaa-bett-logoΓια μεθοδευμένη αποχώρηση κάνει λόγο η δημοτική παράταξη «Πρώτη φορά Καισαριανή» σε μια σκληρή ανακοίνωση με ευθείες βολές κατά της Δημοτικής Συμβούλου Ειρήνης Καγιαμπάκη, που κατέθεσε δήλωση ανεξαρτητοποίησης, «υψώνοντας τείχος» αποστάσεων πολιτικών και ιδεολογικών από τους μέχρι προχτές «συνοδοιπόρους» της:

«Η δημοτική παράταξη «Πρώτη φορά Καισαριανή» χαιρετίζει με ανακούφιση , τη μεθοδευμένη αποχώρηση-ανεξαρτητοποίηση, της δημοτικής συμβούλου κ. Ειρήνης Καγιαμπάκη. 

Οι αιτιάσεις της αποχώρησής της είναι ψευδείς, ανυπόστατες και προσβλητικές για το ήθος των μέχρι χτες συναγωνιστών και φίλων της. Η δημοκρατική μας παράταξη καταδίκασε τον φασισμό και τους εκφραστές του και απηύθυνε κάλεσμα ενότητας σε όλο τον πολιτικό κόσμο.
Δεν της επιτρέπουμε να μας συκοφαντεί !!
Για το αφήγημα της «ιδεολογικής διαφοροποίησης» της θυμίζουμε ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» και της ευχόμαστε στο μέλλον να ανακαλύψει, ότι ο πιο ασφαλής δρόμος για την επιτυχία και την προσωπική προβολή, είναι η εργασία.
Ελπίζουμε υπό το βάρος της επιλογής της ανεξαρτητοποίησής της, να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά και να αποβεί περισσότερο χρήσιμη στους πολίτες της Καισαριανής.
Ο καθένας από εμάς, γράφει την ιστορία του με τους αγώνες, την προσφορά , το ήθος και τον αξιακό του κώδικα . Στο τέλος της θητείας μας ο λαός θα μας κρίνει και κανείς δε θα έχει «ασυλία» για τις πράξεις του.
Θέτουμε στην κρίση των πολιτών που την εμπιστεύτηκαν και την τίμησαν με την ψήφο τους για τη συμμετοχή της στις εκλογές με την παράταξη «Πρώτη φορά Καισαριανή» , ότι η ίδια δήλωσε ότι θα παραδώσει την έδρα της στην παράταξη, κάτι που φυσικά δεν έπραξε.
Εμείς, τα μέλη της παράταξης «Πρώτη φορά Καισαριανή» καταδικάζουμε την πράξη της και συνεχίζουμε ενωμένοι με όλους τους πολίτες, τις διεκδικήσεις για μια ισχυρή δημοκρατία και για την Καισαριανή που ονειρευόμαστε!!!
Διατηρούμε το αναφαίρετο δικαίωμά μας, να ασκούμε κριτική και έλεγχο για πράξεις ή παραλήψεις της δημοτικής αρχής. Δεν θα μας φιμώσει καμία μεθόδευση από όπου και αν προέρχεται!!»

 

1aaa-ga-ma

1aaa-atomiki

1aaa-agora-viron

 

1aaa-biro-ana

 1aaa-demo-xr

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΤΕΥΧΟΣ 91

     

Τελευταία Νέα
Συνεργασία ΚΕΔΕ - ΣΕΠΕ για την «Ψηφιακή Αυτοδιοίκηση»

Συνεργασία ΚΕΔΕ - ΣΕΠΕ για την «Ψηφιακή Αυτοδιοίκηση»

Στον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ψηφιακή τεχνολογία στην ανάπ..

Readmore

Εσύ φοβάσαι τον κορωνοϊό;

Εσύ φοβάσαι τον κορωνοϊό;

Του Θανάση Καρτερού     Ρώτησαν κάποιον αν φοβάται τον κορωνοϊό. «Είμαι άνε..

Readmore

ΒΥΡΩΝΑΣ: Ζητούνται 64 υπάλληλοι μέσω κινητικότητας

ΒΥΡΩΝΑΣ: Ζητούνται 64 υπάλληλοι μέσω κινητικότητας

Στο πλαίσιο του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας για το 2020, ο Δήμος Βύρωνα υπέβαλ..

Readmore

Οι ευθύνες της εξουσίας και η ατομική ευθύνη

Οι ευθύνες της εξουσίας και η ατομική ευθύνη

Οι φορείς της εξουσίας και η εργοδοσία βάζουν το οικονομικό κόστος πάνω από τις..

Readmore

Γ. Πατούλης: Πιο επίκαιρο από ποτέ το μήνυμα του '40

Γ. Πατούλης: Πιο επίκαιρο από ποτέ το μήνυμα του '40

Στο πλαίσιο των τιμητικών εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από την Περιφέρεια Αττική..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.