Γ. Γιαννακόπουλος: «Παραλάβαμε ωρολογιακή βόμβα στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο»

1aaa-geor-tinaΑπάντηση σε υψηλούς τόνους δίνει ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Αθλητισμού Γιώργος Γιαννακόπουλος στην πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής του «ΜΑΖΙ για την Πόλη μας», Τίνα Καφατσάκη, που υιοθέτησε επιστολή δημότη του Ζωγράφου με επισημάνσεις για παραλείψεις της σημερινής διοίκησης στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.


Σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του Νομικού Προσώπου, ο κ. Γιαννακόπουλος τονίζει ότι προτεραιότητά του ήταν να καταστήσει ασφαλές το Κολυμβητήριο, αφού όπως αποκαλύπτει, «…στο λεβητοστάσιο ΔΕΝ τοποθετήθηκαν βαλβίδες αποσυμπίεσης για το φυσικό αέριο καθιστώντας την χρήση του απολύτως επικίνδυνη!!!»
«Απορούμε», τονίζει ο κ. Γιαννακόπουλος, « με την απόφαση του ΜΑΖΙ για την πόλη μας, να ανοίξει μια συζήτηση για σκοινί, στο σπίτι του κρεμασμένου! Ειδικά τώρα που είναι γνωστό πως έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αδειοδότησης και τακτοποίησης ΚΑΙ του Ιλίσιου κολυμβητηρίου επιτέλους.»

 

Ακολουθεί στη συνέχεια το κείμενο της απάντησης:

 

«Από την στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση του ΝΠΔΔ, επιλέξαμε να εξαντλήσουμε τον διάλογο με την απελθούσα διοίκηση Καφατσάκη, εντός των θεσμικών οργάνων του δήμου τηρώντας πιστά τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον αυτοδιοικητικό κώδικα αλλά και από την πολιτική ηθική μας.
Σε καμία περίπτωση δεν θελήσαμε να καταφύγουμε σε λαϊκισμούς και να εκμεταλλευτούμε την πλήρη αδυναμία της, εκτεθειμένης ανεπανόρθωτα, κας Καφατσάκη μετά την αποτυχημένη 5ετή διοίκηση του δήμου. Σήμερα με λύπη βλέπουμε ότι η ίδια δεν μπορεί τελικά να αποφύγει τον μόνο τρόπο που γνωρίζει να εκφραστεί «πολιτικά» και καταφεύγει σε λαικίστικους ελιγμούς … 360 μοιρών όπως ο πρόεδρος της!
Πρωτίστως νιώθουμε την ανάγκη να διαφωτίσουμε τους δημότες για το θέμα που προκύπτει από την επιστολή δημότη Ζωγράφου προς το ΝΠΔΔ (πίσω από την επιστολή που αποφάσισε να ..επαναστατήσει η απούσα κα Καφατσάκη).

 


1aaa-apantisi-npddAφού λάβαμε γνώση, για την επιστολή δημότη Ζωγράφου προς το ΝΠΔΔ Ζωγράφου για το Ιλίσιο Κολυμβητήριο, την Παρασκευή διενεργήθηκε επιτόπιος έλεγχος και συζητήσαμε τις επισημάνσεις-παράπονα, με τους δημοτικούς υπάλληλους του κολυμβητηρίου που εξυπηρετούν το κοινό.
Θα πρέπει όμως , σε κάθε περίπτωση να μην ξεχνάμε ότι στην δύσκολη εποχή του covid-19 το ΝΠΔΔ Ζωγράφου, σε όλα τα αθλητικά κέντρα λειτούργησε με αμεσότητα και τήρησε με συνέπεια και επαγγελματισμό τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας που ήταν προαπαιτούμενα για την ασφαλή προσβασιμότητα του κοινού. Πρεσβευτές και κύριοι διεκπεραιωτές του μεγάλου αυτού έργου, ήταν οι δημοτικοί υπάλληλοι οι οποίοι και δέχθηκαν την μεγαλύτερη πίεση.
Όσον αφορά την επισήμανση για την «τελευταία αξιοπρεπή ανακαίνιση» που έγινε επί θητείας Καφατσάκη, έχουμε να απαντήσουμε, ότι παραλάβαμε μια ωρολογιακή βόμβα, όπως μας ενημέρωσαν οι Τεχνικές μας υπηρεσίες, καθώς στο λεβητοστάσιο, κατά την «αξιοπρεπή ανακαίνιση» ΔΕΝ τοποθετήθηκαν βαλβίδες αποσυμπίεσης για το φυσικό αέριο καθιστώντας την χρήση του απολύτως επικίνδυνη!!!
Συγχωρέστε μας λοιπόν που θελήσαμε πρώτα να το καταστήσουμε ΑΣΦΑΛΕΣ για τα παιδιά μας και αφήσαμε σε δεύτερη μοίρα το ηλεκτρονικό εισητήριο…
Επίσης, πραγματικά απορούμε με την απόφαση του ΜΑΖΙ για την πόλη μας, να ανοίξει μια συζήτηση για σκοινί, στο σπίτι του κρεμασμένου!
Ειδικά τώρα που είναι γνωστό πως έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αδειοδότησης και τακτοποίησης ΚΑΙ του Ιλίσιου κολυμβητηρίου επιτέλους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία κα Καφατσάκη, που δεν κάνατε εσείς, έχουν καταγραφεί παραλείψεις και παρατυπίες που πραγματικά δεν θέλετε να συζητηθούν δημόσια… Δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας σε πινκ πονκ ανούσιων λαικισμών μαζί σας την ώρα που προχωράμε σε τόσο σοβαρό έργο για τους δημότες μας.
Μια και είδαμε όμως ότι σας έπιασε ο πόνος για την ψηφιοποίηση πληρωμών, προφανώς ήσασταν, ως συνήθως, απούσα όταν το ΝΠΔΔ, από τα πρώτα πανελλαδικά, εγκαινίαζε τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες που έδιναν την ευκαιρία στους δημότες μας να εξασφαλίζουν με ασφάλεια την επίσκεψη στους αθλητικούς χώρους, λόγω των ειδικών συνθηκών του covid.. Συγχωρήστε μας και για αυτό, που για ακόμη μια φορά μας ένοιαζε πρώτα η ασφάλεια των δημοτών και όχι το εισιτήριο ..
Σε κάθε περίπτωση βέβαια, μέσα στα πλαίσια της πλήρους ψηφιοποίησης των υπηρεσιών μας, για πρώτη φορά επιτέλους, σας ενημερώνουμε πως προχωρά η διαδικασία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και στο κολυμβητήριο, για να σας φύγει κάθε άγχος…
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι σε σχέση με την καθαριότητα, ένα θέμα που καθημερινά μας απασχολεί, γνωρίζετε πολύ καλά πως προχωρά σταδιακά η αποκατάσταση των θέσεων εργασίας σε όλα μας τα αθλητικά κέντρα , εφόσον εγκρίθηκαν οι ανανεώσεις των συμβάσεων των υπαλλήλων καθαριότητας που είχαν λήξει και η αναμονή του προ απαιτούμενου χρόνου των διαδικασιών. Διαδικασίες που τις γνωρίζετε κι εσείς καλά και ξέρετε ότι όταν βρισκόσασταν στην διοίκηση, κι εμείς συμβάλλαμε στην αντιμετώπιση τους χωρίς ανούσιους λαικισμούς… Ο δημότης συχνά δεν γνωρίζει τα εμπόδια που βάζει η νομοθεσία και ο αυτοδιοικητικός κώδικας στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, εσείς γνωρίζετε.. Ίσως πάλι και να μην γνωρίσατε ποτέ..»

 

1aaa-atomiki

1aaa-agora-viron

 

1aaa-biro-ana

 1aaa-demo-xr

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΤΕΥΧΟΣ 91

     

Τελευταία Νέα
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Η μεθόδευση μιας «ειδικής» πρόσληψης

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Η μεθόδευση μιας «ειδικής» πρόσληψης

Μεθόδευση: Ουσιαστικό θηλυκό, η λέξη που ταιριάζει για κάποιον που κρύβει τις επιλ..

Readmore

Μένουμε σπίτι με…Μουσείο Γουναρόπουλου

Μένουμε σπίτι με…Μουσείο Γουναρόπουλου

  Ψηφιακό παρών δίνει εφέτος το Μουσείο Γουναρόπουλου, μιας που ο κορωνοϊός κρ..

Readmore

Μπεττίνα Γραφίδου: Να εξασφαλίσει ο Δήμος πρόσβαση όλων στην τηλεκπαίδευση

Μπεττίνα Γραφίδου: Να εξασφαλίσει ο Δήμος πρόσβαση όλων στην τηλεκπαίδευση

Τη σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την αγορά του απαραίτητου εξοπ..

Readmore

«Απαιτούμε όλα τα αναγκαία μέτρα για ασφαλή σχολεία ανοιχτά»

«Απαιτούμε όλα τα αναγκαία μέτρα για ασφαλή σχολεία ανοιχτά»

Το Κοινό ψήφισμα της Ένωσης Γονέων Βύρωνα και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ρόζα..

Readmore

Νέες διαγραμμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας από την Περιφέρεια

Νέες διαγραμμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας από την Περιφέρεια

  Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη συνεχίζεται με εντατικούς ρυ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.