Ξανά στο «στόχαστρο» της Λαϊκής Συσπείρωσης η Αν. Μπότου

1aaa-botou-lsz«Η Λαϊκή Συσπείρωση Ζωγράφου καταγγέλλει την τακτική της δημοτικής αρχής απέναντι στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των μαθητών της πόλης μας. Την ώρα που δυναμώνουν οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες των μαθητών σε όλη την Ελλάδα φέρνοντας στο φως την επιλογή της κυβέρνησης να αφήσει τα σχολεία αθωράκιστα, ανάγοντας τα όλα στη χρήση της μάσκας και την ατομική ευθύνη η δημοτική αρχή δια της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας επιλέγει την καταστολή και την τρομοκρατία απέναντι στις μαθητικές κινητοποιήσεις. Την ώρα που τα σχολικά κτήρια στου Ζωγράφου είναι παμπάλαια, αρκετά από αυτά χωρίς στοιχειώδεις υποδομές, χωρίς αύλειους χώρους με ελάχιστες

τουαλέτες για εκατοντάδες παιδιά, με ακατάλληλες αίθουσες(6ο δημοτικό, 4ο δημοτικό, 3ο δημοτικό), για να μην αναφερθούμε στα νηπιαγωγεία που η εικόνα είναι ντροπιαστική, την ώρα που και στο δήμο μας τα παιδιά κάνουν μάθημα σε τμήματα με 25 μαθητές, την ώρα που οι καθαρίστριες και στο δήμο μας δεν φτάνουν για τον στοιχειώδη καθαρισμό, πόσο μάλλον για τις ανάγκες της πανδημίας, η κυρία Μπότου περιδιαβαίνει από χτες τα σχολεία της περιοχής και προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους μαθητές που αγωνίζονται. Απευθυνόμενη σε γονείς και εκπαιδετικούς ζητάει την άδεια να καλέσει εισαγγελέα, αστυνομία ή υπαλλήλους του δήμου για να ανοίξουν τις πόρτες των σχολείων!!!
Καταγγέλουμε τη στάση της δημοτικής αρχής. Καλούμε την κ. Μπότου να δείξει τον ίδιο ζήλο για το αίσχος που συμβαίνει εδώ και χρόνια στο 6ο δημοτικό σχολείο Ζωγράφου όπου για 600 μαθητές υπάρχουν μόλις 4 τουαλέτες!!! Από τη στιγμή που αποφάσισε να μιλήσει με γονείς και εκπαιδευτικούς θα ήταν χρήσιμο το προηγούμενο διάστημα να ρωτήσει και τη γνώμη των εκπαιδευτικών στο 12ο δημοτικό σχολείο, όπου αποφάσισε να στοιβάξει επιπλέον 50 νήπια σε ακατάλληλους χώρους και στο ήδη υπάρχον προαύλιο χώρο με τα παιδιά του δημοτικού. Ευθύνη της δημοτικής αρχής είναι να κάνει το παν για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία των σχολείων, να διεκδικήσει χρήματα από την κυβέρνηση για να καλυφθούν οι ανάγκες, και όχι να κάνει τον αυτόκλητο εισαγγελέα.»

 

 

1aaa-ga-ma

1aaa-atomiki

1aaa-agora-viron

 

1aaa-biro-ana

 1aaa-demo-xr

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΤΕΥΧΟΣ 91

     

Τελευταία Νέα
Ηλίας Σταμέλος: Ο κ. Βοσκόπουλος πορεύεται με την «προίκα» της δικής μας διοίκησης

Ηλίας Σταμέλος: Ο κ. Βοσκόπουλος πορεύεται με την «προίκα» της δικής μας διοίκησης

  Για «πορεία ολοταχώς προς τα πίσω» και πισωγύρισμα του Δήμου Καισαριανής κά..

Readmore

Τα Χριστούγεννα οι δωρεάν μάσκες στους μαθητές…

Τα Χριστούγεννα οι δωρεάν μάσκες στους μαθητές…

Σχεδόν ένας μήνας, μετά το πρώτο κουδούνι στα σχολεία, χρειάστηκε για να βρουν οι «..

Readmore

Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε μαθητές-εκπαιδευτικούς ζητεί ο Δήμαρχος Βύρωνα

Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε μαθητές-εκπαιδευτικούς ζητεί ο Δήμαρχος Βύρωνα

Δύο επιστολές προς τους υπουργούς Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και Παιδείας και Θ..

Readmore

Νίκη για 18 απολυμένους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων

Νίκη για 18 απολυμένους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων

Ανακοίνωση της «Ανοιχτής Πόλης»   «Μετά από πρόσφατο δικαστήριο στις 16 Οκτωβρ..

Readmore

«Εκκίνηση» για τη γραμμή 4 του Μετρό

«Εκκίνηση» για τη γραμμή 4 του Μετρό

«Ξεκλείδωσε» το έργο κατασκευής της γραμμής 4 του Μετρό, και συγκεκριμένα της πρώτ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.