Άρχισε το «ξήλωμα» της «Νέας Εποχής Βύρωνα»;

Η ανεξαρτητοποίηση του Βασίλη Μουντοκαλάκη και η απάντηση του Χρήστου Γώγου

 

1aaa-basi-mountokΚαζάνι που βράζει είναι η «Νέα Εποχή Βύρωνα», μετά την ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Μουντοκαλάκη, η οποία έρχεται να «κουμπώσει» με τα φημολογούμενα εντόνως το τελευταίο διάστημα, ότι ομάδα στελεχών της παράταξης διαφοροποιείται πλέον χωρίς τήρηση προσχημάτων από τον επικεφαλής της Χρήστο Γώγο και ότι η διαφοροποίηση αυτή πιθανώς να οδηγεί και στη δημιουργία νέου σχήματος, με την ενθάρρυνση προσώπων με «ειδική βαρύτητα» στον Βύρωνα.
Ο κ. Μουντοκαλάκης με δήλωσή του, καταλογίζει στον κ. Γώγο απομάκρυνση από το προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης, χωρίς ενημέρωση προς τα μέλη της για τα τρέχοντα θέματα και χωρίς καμιά προσπάθεια γόνιμης αντιπολίτευσης.
Στην απάντησή του ο κ. Γώγος, καλεί τον κ. Μουντοκαλάκη να παραιτηθεί από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, ώστε να είναι συνεπής και με προεκλογική του δέσμευση προς την παράταξη, ενώ του χρεώνει προσπάθεια προσωπικής προβολής και μικροπολιτική σκοπιμότητα.

 

Η δήλωση Β. Μουντοκαλάκη

 

«Αγαπημένοι μου φίλοι θα ήθελα να σας ενημερώσω την Ανεξαρτητοποίηση μου από την "ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ"!! Με την παρούσα Επιστολή καταθέτω δήλωση Ανεξαρτητοποίησης από την Δημοτική Παράταξη "ΝΈΑ ΕΠΟΧΗ" με την οποία αναδείχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις Εκλογές της 26 ης Μαΐου του Έτους 2019 στον Δήμο Βύρωνα! Η συνείδηση μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο προσέγγισης και με την τακτική που υιοθετεί ο Επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΉΣ"!!

Δηλώνω με βαθιά οδύνη ότι οι προεκλογικές μας υποσχέσεις ως Παράταξη έχουν σφόδρα αγνοηθεί! Ουδεμία προσπάθεια δημιουργικής και γόνιμης αντιπολίτευσης, ουδεμία προσπάθεια συγκλίσεων για το καλό της Πόλης μας έλαβαν χώρα όλους αυτούς τους Μήνες της Θητείας μας! Προσωπικά ουδέποτε, ένιωσα ότι αποτελώ μέλος μιας ευρύτερης Ομάδας!!!

Συνεχίζω όπως και οι περισσότεροι Συνάδελφοι της Παράταξης μας, να ευρίσκονται σε σύγχυση όσον αφορά τα Θέματα που συζητούνται στο Δ. Σ., δεν υπάρχει ουδεμία ενημέρωση από τον Επικεφαλής, ο οποίος δρα και κινείται κατά το Δοκούν! Η όποια ενημέρωση μου γίνεται αποκλειστικά και μόνον με δικές μου προσπάθειες και από δικές μου πηγές! Βασανίστηκα σκληρά εδώ και Μήνες για να πάρω αυτήν την καθαρά Πολιτικού χαρακτήρα απόφαση!

Κάνω λοιπόν σαφές ότι από την θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσω να υπηρετώ και να δικαιώνω την Τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν ως Αντιπρόσωπο τους, οι Έντιμοι Συμπολίτες μου! Θα στηρίξω όλες τις αξιόλογες δράσεις, θα ασκήσω καλοπροαίρετα κριτική και θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των Δημοτών! Μόνον στους Δημότες του Βύρωνα αναφέρομαι και λογοδοτώ για να μπορώ αύριο να τους κοιτάω στα μάτια!! Ήμουν και παραμένω οπαδός μιας άλλης φιλοσοφίας, οπαδός μίας άλλης κουλτούρας! Στην δική μου κουλτούρα οι Αξίες και οι συνειδήσεις δεν διαπραγματεύονται!!! Έτσι σήμερα Ενώπιον του Σώματος, δηλώνω ότι Αποχωρώ από την Παράταξη "ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ" και παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος!!»

 

 

Η απάντηση Χ. Γώγου

 

1aaa-gogos-logo«Με κατανόηση γίνεται αποδεκτή́ η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Β. Μουντοκαλάκη από την παράταξη που τον εξέλεξε , παρά την μη ενημέρωση για όσα επικαλείται .
Το τίμιο και το ηθικό́ είναι η πλήρης παραίτηση του Δημοτικού́ Συμβούλου , όπως έχει υπογράψει και σε δήλωση που αποτελεί ηθική δέσμευση, καθώς έτσι γίνεται κατάχρηση της θέλησης και της εκπροσώπησης των ψηφοφόρων της παράταξής μας.
Επίσης δημιουργείται σοβαρό́ πρόβλημα με τους επομένους σε ψήφους, οι οποίοι έχουν και τη διάθεση και τη θέληση να τιμήσουν την ψήφο των Βυρωνιωτών χωρίς μεθόδους προσωπικής προβολής και μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.
Καλώ σήμερα τον κύριο Μουντοκαλάκη να αποδείξει όσα καταγγέλλει γιατί διαφορετικά το copy paste της δήλωσης ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου Αμφιλοχίας δείχνει ότι εκτός από ήθος δεν έχει και πολιτικό έρεισμα ο λόγος του.»

Εφημερίδα - Τεύχος 87

    

 

1aaa-festi-summer

1aaa-agora-viron

1aaa-biro-ana

 1aaa-demo-xr

Τελευταία Νέα
Η ΜΑΞΙΑΔΗΖ απαντά στις ανακοινώσεις του Μαζί - Αγαπώ Ζωγράφου

Η ΜΑΞΙΑΔΗΖ απαντά στις ανακοινώσεις του Μαζί - Αγαπώ Ζωγράφου

Το πολιτικό θάρρος εναντίον του πολιτικού θράσους     «Μέχρι τον Οκτώβριο 2..

Readmore

«ΜΑΖΙ» και «Αγαπώ Ζωγράφου» (ξανά) κατά της ΜΑΞΙΑΔΗΖ

«ΜΑΖΙ» και «Αγαπώ Ζωγράφου» (ξανά) κατά της ΜΑΞΙΑΔΗΖ

  Με ταυτόσημες σχεδόν ανακοινώσεις τους το «Μαζί για την πόλη μας» και το «Αγ..

Readmore

Τα δικαιώματα των ταξιδιωτών σε αέρα και θάλασσα!

Τα δικαιώματα των ταξιδιωτών σε αέρα και θάλασσα!

Του Χρήστου Φασλή   Το καλοκαίρι του 2020 είναι αναντίρρητα πολύ διαφορετικό από..

Readmore

Έδρεψε μετάλλια και διακρίσεις ο Ποσειδώνας Ιλισίων

Έδρεψε μετάλλια και διακρίσεις ο Ποσειδώνας Ιλισίων

  Ένα ασημένιο μετάλλιο, δυο χάλκινα και αρκετές διακρίσεις απέσπασε ο Ποσειδ..

Readmore

Σήκωσε το κύπελλο του βόλεϊ στο Ζωγράφου!

Σήκωσε το κύπελλο του βόλεϊ στο Ζωγράφου!

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλεϊ Παναγιώτης Πελεκούδας επισκέφθηκε τον Δήμο Ζωγρά..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.