Παρέμβαση ΠΟΕ-ΟΤΑ στην αντιπαράθεση Δημοτικής Αρχής Καισαριανής-Σωματείου

1aaa-anak-poe-otΘέση στην «κόντρα» της Δημοτικής Αρχής Καισαριανής με το Σωματείο Εργαζομένων παίρνει η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ_ΟΤΑ), και με ανακοίνωση της «…καταδικάζει και καταγγέλλει την επίθεση της Δημοτικής Αρχής Καισαριανής κατά του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Καισαριανής και την προσπάθεια στοχοποίησης του Προέδρου του Διοικητικού του Συμβουλίου». Αναλυτικά:

 

«Θα περιμέναμε από την Δημοτική Αρχή Καισαριανής σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε από την πανδημία του νέου κορωνοϊού που έχει στοιχίσει ήδη την ζωή χιλιάδων συνανθρώπων μας στον πλανήτη, να δείξει την ανάλογη ευαισθησία και υπευθυνότητα και να εστιάσει την δράση της στην θωράκιση των εργαζομένων του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας από την πανδημία του Κορωνοϊού.
Αντί αυτού, η Δημοτική Αρχή Καισαριανής με ανακοίνωσή της στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου, προσπαθεί να συκοφαντήσει και να απαξιώσει τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Καισαριανής και τον Πρόεδρό του, παρεμβαίνοντας ωμά στην λειτουργία του Συλλόγου μετά τις παρεμβάσεις τους για την προστασία της υγείας των εργαζομένων.
Η Δημοτική Αρχή ασχολείται μάλιστα και τον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου. Αλήθεια, πως αυτοί που δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα και εφαρμόζουν τις αντιδημοκρατικές διατάξεις της κυβέρνησης στην λειτουργία των Δημοτικών Συμβουλίων και τις «πλαστές» πλειοψηφίες, θέλουν να γίνουν θεματοφύλακες της δημοκρατίας;
Η Δημοτική Αρχή Καισαριανής ευθυγραμμισμένη με την πολιτική της κυβέρνησης αυθαίρετα και αντιδεοντολογικά παρεμβαίνει στα εσωτερικά του Συλλόγου Εργαζομένων γιατί θέλουν το συνδικαλιστικό κίνημα στο γύψο, σε αδράνεια και ελεγχόμενο. Οι επιθέσεις αυτές έχουν στόχο να αποπροσανατολίσει εργαζόμενους και δημότες και να αποκρύψει τις ευθύνες που έχει και τις ελλείψεις για την προστασία τους από την μετάδοση του θανατηφόρου ιού.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταδικάζει και καταγγέλλει την επίθεση της Δημοτικής Αρχής Καισαριανής κατά του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Καισαριανής και την προσπάθεια στοχοποίησης του Προέδρου του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή Καισαριανής να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να χορηγήσει όλα τα αναγκαία μέσα προστασίας στους εργαζόμενους, και να συνεργαστεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους δημότες.
Στηρίζουμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καισαριανής όπως και όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών μας και δεν θα ανεχθούμε καμία παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής Καισαριανής ή οποιασδήποτε άλλης στα εσωτερικά τους.»


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Εφημερίδα - Τεύχος 82

    

marketinn

1aaa-imbri-synavlia

1aaa-agora-viron

1aaa-biro-ana

 1aaa-demo-xr

Τελευταία Νέα
Δεν μπορεί να είναι εργοτάξιο το κτίριο όπου στεγάζονται δυο παιδικοί σταθμοί

Δεν μπορεί να είναι εργοτάξιο το κτίριο όπου στεγάζονται δυο παιδικοί σταθμοί

Επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων Βύρωνα προς τον Δήμαρχο και τις Δημοτικές παρ..

Readmore

9 προτάσεις για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων και των παιδικών σταθμών

9 προτάσεις για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων και των παιδικών σταθμών

Ανακοίνωση της παράταξης «Πρώτη φορά Καισαριανή»   «Στο έκτακτο Δημοτικό Συμβ..

Readmore

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Να ανησυχούν ή όχι οι γονείς για τις συνθήκες υγιεινής στο 5ο Δημοτικό;

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Να ανησυχούν ή όχι οι γονείς για τις συνθήκες υγιεινής στο 5ο Δημοτικό;

Με 100 περίπου μαθητές ξεκίνησε σήμερα το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου και τα μηνύμ..

Readmore

Να αποσυρθεί το κείμενο της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους παιδικούς σταθμούς

Να αποσυρθεί το κείμενο της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους παιδικούς σταθμούς

«Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έδωσε στη δημοσιότητα “Οδηγό Καλών Πρακτικών και Κατευθύνσεων, για την..

Readmore

Εκτός Δημόσιου Νηπιαγωγείου τα προνήπια

Εκτός Δημόσιου Νηπιαγωγείου τα προνήπια

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Γονέων των Βρεφών και Νηπίων για τους Πα..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.