ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων για μετακινήσεις υπαλλήλων

1aaa-ergaz-kesa«Το Δ.Σ του συλλόγου, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ, ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ απόφαση του δήμαρχου κ.Βοσκόπουλου που προχώρησε σε ΜΑΖΙΚΕΣ μετακινήσεις υπαλλήλων με κριτήριο την πολιτική τους τοποθέτηση. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του ίδιου και της δημοτικής του παράταξης “Καισαριανή τώρα” .

Η ενέργεια αυτή δεν ήρθε να επιλύσει κάποιο υπαρκτό πρόβλημα της λειτουργίας των υπηρεσιών, αλλά ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ την επίδειξη ισχύος στη λογική του ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ όταν τους κοινοποιήθηκε η απόφαση μετακίνησης των υπαλλήλων τους χωρίς να προηγηθεί ΚΑΜΜΙΑ συζήτηση και έκφραση της γνώμης τους και των προτάσεών τους σύμφωνα με την υπηρεσιακή τους εμπειρία.

Γιατί αλήθεια, που αποσκοπεί η μετακίνηση του μοναδικού διοικητικού υπαλλήλου από το Λ. Μανωλίδης που ασχολείται με την οικονομική διαχείριση του Νομικού Προσώπου - (μισθοδοσίας, διαχείριση του προγράμματος ΕΣΠΑ κ.α); Πως άραγε θα βγαίνει η μισθοδοσία; Που αποσκοπεί η μετακίνηση ενός υπαλλήλου με αναγνωρισμένο πτυχίο ΤΕΙ σε θέση που δεν αξιοποιείτε το γνωστικό του αντικείμενο ή που αποσκοπεί η μετακίνηση ενός υπαλλήλου με 28 χρόνια εμπειρίας σε συγκεκριμένο αντικείμενο σε άλλο; Άραγε ανακατεύοντας την τράπουλα θα καλυφθούν τα πραγματικά κενά στις υπηρεσίες;

Ο Δήμαρχος αποφάσισε με μοναδικό σκοπό να τρομοκρατήσει εργαζόμενους που δεν λυγίζουν και δεν υποτάσσονται στην απαράδεκτη αντιλαϊκή και αντεργατική του πολιτική. Η απόφαση αυτή οδηγεί σε απαξίωση τις δημοτικές υπηρεσίες, σε εύνοια των «ημετέρων», σε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ του δήμαρχου. ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ και ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ της ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ.

Η απόφαση των μετακινήσεων είναι ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ για κάποιους αγωνιστές εργαζόμενους που έχουν ταχθεί με την ΔΑΣ ( ΠΑΜΕ ).

Αποκορύφωμα της αυταρχικής συμπεριφοράς της Δημοτικής Αρχής αποτελεί και η στάση του Αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής, που παρουσία γονέων, και στην προσπάθειά του να καλύψει τη δημοτική αρχή, ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΑΔΙΚΑ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ εκτός της δομής, ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

 

Ο ΑΝΤΙΛΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.»

 

Το ΔΣ

Εφημερίδα - Τεύχος 82

    

marketinn

 

Τελευταία Νέα
Τι βαρίδια κουβαλάει ο προϋπολογισμός του ΚΕΜΙΠΟ-ΑΣΙ;

Τι βαρίδια κουβαλάει ο προϋπολογισμός του ΚΕΜΙΠΟ-ΑΣΙ;

Στις 11/2/2020 πραγματοποιήθηκε η 3η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΜΙΠΟ..

Readmore

Δήλωση του Δημάρχου Βύρωνα για την επίθεση σε 17χρονο μαθητή

Δήλωση του Δημάρχου Βύρωνα για την επίθεση σε 17χρονο μαθητή

Με αφορμή το περιστατικό βάναυσης επίθεσης σε βάρος μαθητή Λυκείου του Βύρωνα από..

Readmore

Έρχεται νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ για ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα

Έρχεται νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ για ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα

  «Τη Δευτέρα κάνουμε πράξη κάτι που είναι αυτονόητο για την προστασία του περ..

Readmore

ΒΥΡΩΝΑΣ: Τι προτείνουν οι εργαζόμενοι για τα απορρίμματα

ΒΥΡΩΝΑΣ: Τι προτείνουν οι εργαζόμενοι για τα απορρίμματα

  Την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου δημόσιου φορέα διαχείρισης των απορριμ..

Readmore

Η «Αναγέννηση Άρτας» γιορτάζει τα 60 χρόνια της στο Ζωγράφου

Η «Αναγέννηση Άρτας» γιορτάζει τα 60 χρόνια της στο Ζωγράφου

Φέτος συμπληρώνονται εξήντα χρόνια από την ίδρυση της “Αναγέννησης”, της ιστορι..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.