Σκληρό ροκ στη «Δεξιά πολυκατοικία» του Ζωγράφου για τις εκλογές στην ΠΕΔΑ

1aaa-eklogres-pedaΣκληρό ροκ στη «Δεξιά πολυκατοικία» του Ζωγράφου, μετά την επιλογή του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και της παράταξής του να στηρίξουν τις υποψηφιότητες του «ΜΑΖΙ» για τις εκλογές της Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), στην προχτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με ανακοίνωσή της η διοικούσα παράταξη «Ώρα για Δουλειά» τον κατηγορεί ευθέως για ντιλάρισμα με την Τίνα Καφατσάκη, που θα τον οδηγήσει ξανά στο…δρόμο για τον ΣΠΑΥ, ενώ στελέχη του Δεξιού χώρου σχολίαζαν ότι όποιο και να είναι το χάσμα που χώρισε «Αγγελοπουλικούς» και «Θωδικούς» στην προεκλογική περίοδο, δεν μπορεί σε μια

 

διαδικασία με κομματικό πρόσημο να ξεχνάς την κομματική σου ταυτότητα. Δεδομένου ότι, στις εκλογές της ΠΕΔΑ δεν συγκρούονται μόνον αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες, αλλά στελέχη με κομματικό χρίσμα, και κατά συνέπεια εξάγονται…πόντοι για τα κόμματα.
Στην ανακοίνωσή της η «Ώρα για Δουλειά» κάνει λόγο για «αριστερή στροφή» του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, με αναφορά και στη θετική του ψήφο σε ψήφισμα κατά του νέου Αναπτυξιακού:

«…Το προεκλογικό φλερτ μεταξύ των παρατάξεων του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και της Τίνας Καφατσάκη, εξελίσσεται πλέον σε ανοιχτό πολιτικό γάμο και το επόμενο βήμα θα είναι, ίσως, να ανταποδώσει η κυρία Καφατσάκη βοηθώντας τον κύριο Αγγελόπουλο να εκλεγεί στον ΣΠΑΥ, στον οποίο έχει ήδη θητεύσει και που προφανώς συνεχίζει να τον ενδιαφέρει. Κοντός ψαλμός.
Εξάλλου, η διαφαινόμενη στροφή του Παναγιώτη Αγγελόπουλου προς τα αριστερά επιβεβαιώνεται και από τη στήριξη του προς το ψήφισμα των εργαζομένων στον Δήμο με το οποίο ζητείται η κατάργηση του άρθρου 178 του αναπτυξιακού νομοσχεδίου της κυβέρνησης με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στους Δήμους να χρησιμοποιούν και ιδιώτες στην καθαριότητα αν προκύπτει ανάγκη.
Μένει να διαπιστωθεί αν η αγαστή πολιτική συνεργασία οδηγήσει και σε κοινή κάθοδο στις επόμενες εκλογές, οπότε ο κ. Αγγελόπουλος μπορεί να μετονομάσει την παράταξή του από «Ζωγράφου Μπροστά» σε «Ζωγράφου Λοξά Αριστερά».

Εν αναμονή της πιθανής συνέχειας του θέματος, να σημειώσουμε ότι ο μόνος σύμβουλος του «Ζωγράφου Μπροστά» που ψήφισε υπέρ των υποψηφίων της Διοίκησης στην προχτεσινή συνεδρίαση ήταν ο κ. Λένης.

Εφημερίδα - Τεύχος 87

    

 1aaa-dimap

1aaa-agora-viron

1aaa-biro-ana

 1aaa-demo-xr

Τελευταία Νέα
Με 6 κοντέινερ θα εφαρμοστεί η Δίχρονη Προσχολική Αγωγή στην Καισαριανή

Με 6 κοντέινερ θα εφαρμοστεί η Δίχρονη Προσχολική Αγωγή στην Καισαριανή

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Ρόζα Ιμβριώτη»   «Συναδέλφισσες, συνά..

Readmore

Να διεκδικήσουμε (για) τον Πολιτισμό!

Να διεκδικήσουμε (για) τον Πολιτισμό!

Καταθέσαμε 6 συγκεκριμένες προτάσεις στην Περιφέρεια Αττικής για τη στήριξη του ..

Readmore

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΣΙΟΣ: «Εγώ και η ζωγραφική γίναμε ένα…»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΣΙΟΣ: «Εγώ και η ζωγραφική γίναμε ένα…»

«Ο χρόνος ήταν λίγος, θα ήθελα μια ζωή ακόμα. Η δίψα μου για δουλειά και δημιουργί..

Readmore

Με επιτυχία η ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου

Με επιτυχία η ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου

Την ανοιχτή συνέλευσή της πραγματοποίησε με επιτυχία, η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συ..

Readmore

Ο Δήμος Βύρωνα θωρακίζεται απέναντι στις δασικές πυρκαγιές

Ο Δήμος Βύρωνα θωρακίζεται απέναντι στις δασικές πυρκαγιές

  Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτία..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.