Έβαλε ψηλά τον πήχη των εντυπώσεων ο Βασίλης Θώδας

1aaa-bath-om

 

Με μια συγκέντρωση που μάλλον θα αποτελέσει αφετηρία συγκρίσεων με όσες ακολουθούν τις επόμενες μέρες στο Ζωγράφου, ο Βασίλης Θώδας και η «Ώρα για Δουλειά» μπήκαν στην τελική ευθεία της προεκλογικής τους καμπάνιας.


Στην κεντρική του ομιλία, στην πλατεία Γαρδένια, σε ακροατήριο εκατοντάδων ατόμων, ο κ. Θώδας άσκησε σκληρή κριτική στην κ. Καφατσάκη, αποδίδοντας στην αντιπαράθεση αυτή το χαρακτήρα πολιτικής σύγκρουσης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και παρουσίασε πτυχές του προγράμματός του, με έμφαση στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, την καθαριότητα και τις θέσεις στάθμευσης στη πόλη μας. Στις παρουσίες που ξεχώρισαν στην εκδήλωση, το πρόσωπο των ημερών, ο Κ, Κιμπουρόπουλος.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Παράταξης:

 

«Με μία μεγαλειώδη σε κόσμο και παλμό συγκέντρωση στην πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια) ξεκίνησε της προεκλογικές του ομιλίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Θώδας και η παράταξη «Ζωγράφου Ώρα για δουλειά, Ενωτική δύναμη για μια ανθρώπινη πόλη». Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις κάνοντας τα στελέχη της παράταξης να μιλούν πλέον για ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα νίκης.
Με την παρουσία τους τίμησαν, μεταξύ άλλων, την ομιλία η Βουλευτής της ΝΔ κα Άννα Καραμανλή, οι υπ. Ευρωβουλευτές της ΝΔ κα Μισέλ-Ασημακοπούλου, Στέλιος Κυμπουρόπουλος και Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Σταυριανουδάκης, οι υποψήφιοι βουλευτές του Νότιου τομέα Τάσος Γαϊτάνης, Κώστας Κυρανάκης, Ντόρα Πάλλη, Τέλης Αϊβαλιώτης , καθώς και πολλοί υποψήφιοι από την περιφέρεια Αττικής με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη.

 

Ο υπ. Δήμαρχος Βασίλης Θώδας στη συνομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων «Η ώρα έφτασε. Για να διαλέξουμε το δρόμο που θα ακολουθήσουμε τα επόμενα τέσσερα κρίσιμα χρόνια. Για να βγούμε από την απλή διαχείριση και να μπούμε στην πρωτοβουλία των κινήσεων. Για να σταματήσει η πόλη μας να υπομένει οπισθοχωρώντας και να αρχίζει ξανά να κερδίζει. Στις 26 Μαΐου ξεκινάνε οι νίκες. Νίκες για τη καθαριότητα, το πράσινο, το φωτισμό, τα πάρκα, τις παιδικές χαρές, τις υποδομές, νίκες για την πρόοδο, νίκες για την κοινωνική μέριμνα. Καμία χαμένη ψήφος, κανένα ρίσκο, καμία αμφιβολία στη δύναμη που έχει η πόλη μας. Στις 26 Μαΐου δεν ψηφίζουμε απλώς. Αποφασίζουμε για το αύριο της ζωής μας. Δεν μένουμε στα ίδια. Δεν γυρνάμε πίσω. Στις 26 Μαΐου γυρνάμε σελίδα. Ξεκινάνε οι νίκες. Είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε για την πόλη μας. Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε κανέναν να μας οδηγήσει στην αδράνεια, στην απαισιοδοξία, στις χαμηλές προσδοκίες. Σήμερα μπορώ να το πω σε κάθε Ζωγραφιώτη, σε κάθε Ζωγραφιώτισσα. Μπορούμε καλύτερα. Η πόλη μας να γίνει καλύτερη για όλους μας. Τώρα είναι η ώρα. Είναι ώρα για δουλειά. Καλή μας νίκη! »

 

1aaa-bath-panorama

Εφημερίδα - Τεύχος 79

    

marketinn

1aaa-afisabr-2019

 

1aaa-arkas

1aaa-gunarmu

 

Τελευταία Νέα
Τι ισχύει για τους αντιδημάρχους και τα προεδρεία των δημοτικών συμβουλίων

Τι ισχύει για τους αντιδημάρχους και τα προεδρεία των δημοτικών συμβουλίων

Αντίστροφη μέτρηση για την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών και το σχηματισμ..

Readmore

Πάνω από 40000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών

Πάνω από 40000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών

Περισσότερα από 40.000 είναι τελικά τα παιδιά που θα μείνουν εκτός των παιδικών σταθ..

Readmore

Όλοι οι άνθρωποι του Χρήστου Βοσκόπουλου-Ειδήσεις και απορίες…

Όλοι οι άνθρωποι του Χρήστου Βοσκόπουλου-Ειδήσεις και απορίες…

Μέρος του σχήματος της νέας διοίκησης ανακοίνωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καισαρια..

Readmore

Η Αυτοδιοίκηση στο «γύψο» της κυβερνησιμότητας

Η Αυτοδιοίκηση στο «γύψο» της κυβερνησιμότητας

Του Σπύρου Τζόκα Πανεπιστημιακού-Συγγραφέα     Μια συνολική προσέγγιση απ..

Readmore

Την άλλη εβδομάδα το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ

Την άλλη εβδομάδα το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ

Την επόμενη Δευτέρα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο με το οποίο θα αντιμετωπ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.