Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου «Μαζί για τον Βύρωνα»

1aaa-egkainia-mpantis

 

Την ημέρα της ονομαστικής του εορτής επέλεξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μίλτος Μπαντής, για να εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για τον Βύρωνα», στην «καρδιά» της πόλης.
Η λεωφόρος Χρυσοστόμου Σμύρνης, γέμισε ασφυκτικά από πολίτες που έφτασαν από κάθε γειτονιά του Βύρωνα, μεταφέροντας το κλίμα αισιοδοξίας και νίκης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ενώ το παρόν έδωσαν αυτοδιοικητικοί, βουλευτές, υποψήφιοι δήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, ευρωβουλευτές και καλλιτέχνες, σε μια άκρως εντυπωσιακή βραδιά.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μίλτος Μπαντής, ήταν καθηλωτικός στον λόγο που απήυθυνε στους παρευρισκόμενους, τονίζοντας ότι το «Μαζί για τον Βύρωνα» μπορεί και θα κάνει την αλλαγή που χρειάζεται ώστε οι δημότες να ανακτήσουν την χαμένη πίστη τους σε μια δημοτική αρχή που θα τους σέβεται και θα τους υπηρετεί. «Σε αυτή τη 2η φορά διεκδίκησης της δημαρχίας, είμαστε πλέον έτοιμοι, να διοικήσουμε το δήμο και να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά, την ποιότητα ζωής των πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος. «Σήμερα, πέντε χρόνια μετά την πρώτη μας συνάντηση ως συνδυασμός, έχουμε εντοπίσει τον εχθρό μας, ο οποίος είναι ένας και έχει συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο. Λέγεται απραξία και αναβλητικότητα.
Σε αυτές τις εκλογές, σε αυτή τη μάχη που όλοι μαζί δίνουμε για να κάνουμε το Βήμα Μπροστά για τον Βύρωνα, δεν χωράνε σκιές και φαντάσματα! Δεν χωρά η διαρκής εσωστρέφεια! Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με την ηθική μας, με τις καθαρές επιλογές μας και τη νοημοσύνη τόσο τη δική μας, όσο και των πολιτών του Βύρωνα», τόνισε, ανεβάζοντας τους τόνους ο κ. Μπαντής.
«Σε 46 ημέρες από σήμερα θα κάνουμε τα εγκαίνια στο μέλλον του Βύρωνα και θα έχουμε πραγματοποιήσει το πρώτο Βήμα Μπροστά που απαιτείται για να αλλάξει η πόλη μας!», ανέφερε κλείνοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος Μίλτος Μπαντής, λαμβάνοντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.

Εφημερίδα - Τεύχος 75

    

marketinn

1aaa-afisabr-2019

 

1aaa-arkas

1aaa-gunarmu

 

Τελευταία Νέα
MUSIC NOW 2019! Μέρες μουσικής στην πόλη

MUSIC NOW 2019! Μέρες μουσικής στην πόλη

Για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στο Δήμο Ζωγράφου το «Μusic now- μέρες μουσική..

Readmore

Να προστατευτεί το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή

Να προστατευτεί το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή

Χθες, 5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση – ενημέ..

Readmore

Στα βαρέα ανθυγιεινά οι σχολικές καθαρίστριες

Στα βαρέα ανθυγιεινά οι σχολικές καθαρίστριες

  Με τροπολογία των Υπουργείων Εσωτερικών και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης ..

Readmore

Τα πάνω κάτω με τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2018

Τα πάνω κάτω με τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2018

Δελτίο πληροφόρησης του Δικτύου Εργαζομένων στους ΟΤΑ   «Με μεγάλη καθυστέρησ..

Readmore

Μήνυμα του Ηλία Σταμέλου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Μήνυμα του Ηλία Σταμέλου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

«Αγαπητά μου παιδιά, Σας εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στις εξετάσεις σας..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.