Θόδωρος Ιωαννίδης: Γιατί στηρίζω τον Χρήστο Βοσκόπουλο

1aaa-ioannidisΔήλωση με την οποία γνωστοποιεί τη στήριξή του στον Χρήστο Βοσκόπουλο και στην «Καισαριανή Τώρα» έκανε ο Θόδωρος Ιωαννίδης, ιδρυτής της παράταξης «Καισαριανή Πόλη για Όλους», αναφέροντας και τους λόγους για τους οποίους κατέληξε σε αυτή την απόφαση. Ο κ. Ιωαννίδης καλεί τους συνεργάτες και φίλους της παράταξης που δημιούργησε σε συμπόρευση με την «Καισαριανή Τώρα», με στόχο την αλλαγή σελίδας στην Καισαριανή:

 


«Η Δημοτική Παράταξή μας η οποία εξέφραζε τις απόψεις της αδέσμευτης Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει η φιλελεύθερη παράταξη, της οποίας είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής για περισσότερα από 35 χρόνια, για πρώτη φορά στην ιστορία της, δεν συμμετέχει αυτοτελώς στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Η αγάπη μας για την γενέτειρά μας Καισαριανή και η αγωνία μας για το μέλλον της δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους για τα δημοτικά δρώμενα.

Στα πλαίσια αυτά συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις με τους επικεφαλείς των 2 συνδυασμών ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ και ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ με τους οποίους συζητήσαμε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας πάνω σε προγραμματική βάση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης μας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της πόλης μας, στους κατοίκους της, στις φίλες και στους φίλους, ο οποίοι μας στήριξαν στην μακροχρόνια πορεία μας στα κοινά της Καισαριανής μας, είτε με την προσωπική συμμετοχή τους στους συνδυασμούς μας, είτε με την ψήφο τους, γνωρίζουμε στους συμπολίτες μας ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αποφασίσαμε να στηρίξουμε, τον συνδυασμό ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ που έχει ως υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Βοσκόπουλο.

Ομολογούμε ότι η συγκεκριμένη απόφασή μας δεν ήταν πολύ εύκολη, Αποτέλεσε προϊόν έντονου προβληματισμού και συνεχούς ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των στενών συνεργατών μας.

Καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση διαπιστώνοντας ότι:

Στην παρούσα χρονική συγκυρία, ο Χρήστος Βοσκόπουλος έχει την εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την δυνατότητα να προσφέρει στην Καισαριανή πολλά περισσότερα σε σχέση με κάθε άλλον, σήμερα, υποψήφιο Δήμαρχο.
Ο συνδυασμός του είναι πολυσυλλεκτικός και περιλαμβάνει υποψηφίους από πολλούς πολιτικούς χώρους.

Με αυτά τα δεδομένα ενώνουμε τις δυνάμεις μας με εκείνες του Χρήστου Βοσκόπουλου. Στόχος μας η αλλαγή σελίδας στην Καισαριανή μας. Πιστεύουμε ότι, υπό τις παρούσες συνθήκες, η κοινή συμπόρευση αποτελεί την μοναδική λύση που μπορεί να δώσει ελπίδες και προοπτική για το μέλλον της πόλης μας.

Στα πλαίσια αυτά καλούμε τους συνεργάτες, φίλους και ψηφοφόρους της παράταξής μας να στηρίξουν και να ενισχύσουν με την ψήφο τους τον συνδυασμό ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ».

 


Δήλωση «αφυπηρέτησης» του Βαγγέλη Κακανάκη

 

Εν τω μεταξύ με δήλωσή του ο επικεφαλής στο Δημοτικό Συμβούλιο Καισαριανής της δημοτικής κίνησης «Καισαριανή Πόλη για όλους», καθιστά γνωστό ότι αποχωρεί από την ενεργό πολιτική δραστηριότητα και δεν θα σθυμμετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές:

«Με αφορμή τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στην πόλη μας επιθυμώ να γνωστοποιήσω στους συμπολίτες μου ότι επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συμμετάσχω σε αυτές. Ο βαρύς ρόλος που μου ανέθεσε η Δημοτική μας παράταξη ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ του Θόδωρου Ιωαννίδη να την εκπροσωπώ ως επικεφαλής αυτής στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί, στην παρούσα χρονική συγκυρία, να έχει την ανάλογη συνέχεια στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Η έλλειψη επαρκούς ελεύθερου χρόνου δεν μου επιτρέπει να ασκήσω τα καθήκοντά μου υπεύθυνα και με συνέπεια απέναντι στους πολίτες της Καισαριανής και ιδιαίτερα απέναντι στους ψηφοφόρους και στην ιστορία που έχει δημιουργήσει με την πολύχρονη παρουσία της η Δημοτική μας Παράταξη.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Θόδωρο Ιωαννίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, την Μαίρη Αλεξοπούλου για την συνεργασία που είχαμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς επίσης και όλους τους συμπολίτες μας που με εμπιστεύθηκαν και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια με την ψήφο τουςκαι δηλώνω ότι θα παρακολουθώ από κοντά τα τοπικά δρώμενα παραμένοντας ενεργός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης μας με την ευχή και την ελπίδα να συναντηθούν και πάλι, σύντομα, οι δρόμοι μας.»

Εφημερίδα - Τεύχος 79

    

marketinn

1aaa-afisabr-2019

 

1aaa-arkas

1aaa-gunarmu

 

Τελευταία Νέα
Δήμαρχος Βύρωνα: Στηρίζουμε στην πράξη τη συνεργασία των παρατάξεων

Δήμαρχος Βύρωνα: Στηρίζουμε στην πράξη τη συνεργασία των παρατάξεων

«Τα περισσότερα προβλήματα είναι κοινά, οπότε και κοινές πρέπει να είναι οι προσ..

Readmore

Να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα υλικά από το σταθμό μεταφόρτωσης Βύρωνα

Να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα υλικά από το σταθμό μεταφόρτωσης Βύρωνα

Ανακοίνωση της ΡΕΚ   «Στις 28 Ιουνίου 2019 μέσω δελτίου τύπου εκφράσαμε την ανησυ..

Readmore

Μια ξένη «Αριστερά»

Μια ξένη «Αριστερά»

Του Σπύρου ΤζόκαΠανεπιστημιακός-συγγραφέας     «…Φτάσαμε στο θλιβερό σημε..

Readmore

Ο Καισαριανιώτης με άποψη απαντά στον Θόδωρο Ιωαννίδη

Ο Καισαριανιώτης με άποψη απαντά στον Θόδωρο Ιωαννίδη

Συνέχεια στο διάλογο με τον Θόδωρο Ιωαννίδη, που άνοιξε μέσω της ιστοσελίδας ΖΩ 2, ..

Readmore

Κ. Γεωργοπούλου: «Στην Καισαριανή δεν επιτρέπουμε να περάσουν οι εκβιασμοί»

Κ. Γεωργοπούλου: «Στην Καισαριανή δεν επιτρέπουμε να περάσουν οι εκβιασμοί»

Προεκλογική συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στην Πλατεία Παναγιώτ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.