«Αυτή η πορεία οδηγεί στην νίκη …»

1aaa-anakr-zog

 

Σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση μετέτρεψαν ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του την εκδήλωση κοπής πίτας που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ζωγράφου, επί της οδού Ανακρέοντος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη, τονίζεται:

«Με πρωτοφανή συμμετοχή των πολιτών και σημαντικά πολιτικά μηνύματα από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον ανοιχτή εκδήλωση την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2019 για την κοπή της πίτας της παράταξης Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ & Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση, όπου συμμετείχαν πάνω από εξακόσια άτομα γεμίζοντας το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου, τον εξωτερικό χώρο του κτιρίου και κλείνοντας την οδό Ανακρέοντος.
Όπως, χαρακτηριστικά, τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, επικεφαλής της παράταξης, «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για έκτο χρόνο, σε μια εκδήλωση που απ’ όταν ξεκίνησε φάνηκε ότι θα γίνει θεσμός. Και έγινε. Η παράταξή μας, μέσα από μάχες, κύματα και αγώνες, έφθασε στον 6ο χρόνο ύπαρξής της και καθιερωμένη πια ως η μεγαλύτερη ενιαία παράταξη στην πόλη μας μπορεί και προσδιορίζει το πολιτικό γίγνεσθαι του Δήμου μας. Κάθε δραστηριότητά μας πλέον αφορά και ενδιαφέρει όλους τους δημότες και όλες τις άλλες παρατάξεις. Κάθε παρέμβασή μας αποτελεί μείζον πολιτικό γεγονός στο Δήμο μας. Η θέση αυτή δεν μας χαρίσθηκε. Κατακτήθηκε με αγώνες και καθημερινή προσπάθεια. Ο δρόμος που διαλέξαμε να βαδίσουμε, από το πρώτο βήμα μέχρι το Δημαρχείο είναι ο δύσκολος δρόμος του αγώνα. Αυτή την πορεία τη χτίζουμε με καθημερινή προσπάθεια. Αυτή η πορεία οδηγεί όμως στη νίκη την πραγματική. Χωρίς δουλείες, χωρίς υποθήκες, χωρίς δεσμεύσεις. Μόνη μας δέσμευση, καθημερινή και ιερή, το καλό της πόλης και οι ελπίδες των συμπολιτών μας».
Ιδιαίτερα σημαντικά ήταν τα πολιτικά μηνύματα που έστειλε προς κάθε κατεύθυνση ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος σημείωσε: «Η διαφορά μας με όλους αυτούς είναι η εξής. Εμείς, είμαστε το πλειοψηφικό ρεύμα και γι’ αυτό δεν έχουμε ανάγκη κανέναν εκτός των πολιτών και του καθημερινού αγώνα. Οι άνθρωποι των γραφείων έχουν ανάγκη από βοήθειες. Πολλοί λέτε, μα η Νέα Δημοκρατία; Άλλοι πάλι, το ΠΑΣΟΚ; Ο καθένας ανάλογα με την προέλευσή του. Εγώ και αρκετά στελέχη μας προερχόμαστε από τον πολιτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Και δεν έχουμε φύγει από αυτόν. Στην παράταξή μας όμως δεν είμαστε εκπρόσωποι καμιάς Νέας Δημοκρατίας. Η παράταξή μας στελεχώνεται από όλους τους δημότες και ζει και αναπνέει για την πόλη μας..»
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θεώρησε χρέος του να συνεχίσει την ομιλία του απευθυνόμενος στους συμπολίτες μας: «Δική μας δουλειά είναι να νοιαζόμαστε για την πόλη μας, να δυναμώνουμε κάθε μέρα τη φωνή μας και να διώξουμε από το Δήμο τη χειρότερη Δημοτική Αρχή που γνώρισε αυτός ο τόπος. Τη Δημοτική Αρχή της κας Καφατσάκη που κατάφερε μέσα σε πέντε χρόνια να καταντήσει το Δήμο μας παράδειγμα προς αποφυγήν για όλους τους Δήμους της Αττικής. Μας κατάντησε να λένε στις δημόσιες τοποθετήσεις τους δημοτικοί άρχοντες «προέξτε μη καταντήσουμε σαν του Ζωγράφου». Ε, λοιπόν, όχι. Δεν το αξίζουμε αυτό. Ούτε μας αξίζει να ντρεπόμαστε για τα έργα και τις ημέρες της κας Καφατσάκη..»
Κατέληξε εμφατικά και επικέντρωσε το ενδιαφέρον του στην πόλη του Ζωγράφου τονίζοντας ότι «…Μας αξίζει μια πόλη καλύτερη. Μας αξίζει μια αξιοπρεπής, καθαρή, οργανωμένη πόλη. Για μας και τα παιδιά μας. Γι’ αυτή την πόλη αγωνιζόμαστε. Γι’ αυτή την πόλη θα μιλάμε από εδώ και πέρα. Γι’ αυτό έκλεισα σήμερα στην ομιλία μου το κεφάλαιο της πολιτικολογίας. Για να προσηλωθούμε πλέον στην πόλη, στο πρόγραμμά μας και στον αγώνα μας. Από εδώ και πέρα ασχολούμαστε και πάλι μόνο και αποκλειστικά με την απερχόμενη Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ και τη ζημιά που έκανε στην πόλη μας. Ο αγώνας αυτός που δίνουμε καθημερινά εδώ και πέντε χρόνια μόνο μια κατάληξη μπορεί να έχει. Τη νίκη. Την καθαρή νίκη. Γι’ αυτό, πάμε όλοι μαζί. Στον αγώνα. Για την πόλη που αξίζουμε. Για την πόλη που θέλουμε. Για την πόλη που μπορούμε..»

 

1aaa-basilopita

 

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατέρας Γεώργιος Ανάγνου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
Το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι διοικήσεις και εκπρόσωποι εθνικοτοπικών και πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων της πόλης μας, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, υποψήφιοι Βουλευτές και Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Αναλυτικότερα, ο τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας & Εργασίας και Βουλευτής Νέας δημοκρατίας Β’ Αθηνών Πάνος Παναγιωτόπουλος, οι τ. Πρόεδροι ΟΝΝΕΔ Διονύσης Δαβουρλής, ο Πρόεδρος των Εφοριακών Βασίλης Σπανάκης, ο τ. Νομάρχης και Σύμβουλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Δημήτρης Ανδρεαδάκης, ο Γιάννης Ξυπολιάς τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ο Πρόεδρος ΝΔ Ηρακλέιου Κρήτης Μάνος Καλοκύρης, ο Γραμματέας Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και πολιτευτής Δημήτρης Βρόντος, η Γραμματέας Κοινωνικής Πολιτικής , Σύμβουλος της Φώφης Γεννηματά και Πολιτευτής Αρετή Τελωνιάτη - Γιαννακοπούλου, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά καθηγητής Σωτήρης Καρκαλάκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον Γιώργο Πατούλη Γιώργος Δημόπουλος, Νίκος Μονέος και Γιώργος Αγγελόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής με Γιάννη Σγουρό Δήμητρα Αγγελάκη, οι τ. Πρόεδροι Τ.Ο. ΝΔ Νικόλαος Ζέβλας και Πέτρος Θεοδωράκος, ο Τομεάρης Υγείας & Πρόνοιας του ΛΑΟΣ Δρ. Γιώργος Καράσμαλης, ο υπ. Δήμαρχος Κορυδαλλόυ Γιάννης Διάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Βαρσαμιδάκη, Πέτρος Μαρίνης, Μιχάλης Βουϊδάσκης και ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Κρανιώτης, οι τ. Αντιδήμαρχοι Κώστας Θωμόπουλος, Κώστας Διονυσόπουλος, Φρίντα Αλεξανδρή, Χαράλαμπος Κουκούτσης, Χρήστος Κακιώνης και Μιχάλης Κρασάς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Βαγγέλης Τζανής και ο Πρόεδρος των Παλαιών Ζωγραφιωτών Δημήτρης Μπίτσικας.
Λόγω υποχρεώσεων έστειλαν χαιρετισμό ο Μάριος Σαλμάς- Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας & τ. Υπουργός, ο Κώστας Βλάσης- Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Κατσαφάδος- Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, ο Χάρης Θεοχάρης- Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Β Αθηνών και ο Βασίλης Χασούρας Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου.

Εφημερίδα - Τεύχος 79

    

marketinn

1aaa-afisabr-2019

 

1aaa-arkas

1aaa-gunarmu

 

Τελευταία Νέα
Δήμαρχος Βύρωνα: Στηρίζουμε στην πράξη τη συνεργασία των παρατάξεων

Δήμαρχος Βύρωνα: Στηρίζουμε στην πράξη τη συνεργασία των παρατάξεων

«Τα περισσότερα προβλήματα είναι κοινά, οπότε και κοινές πρέπει να είναι οι προσ..

Readmore

Να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα υλικά από το σταθμό μεταφόρτωσης Βύρωνα

Να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα υλικά από το σταθμό μεταφόρτωσης Βύρωνα

Ανακοίνωση της ΡΕΚ   «Στις 28 Ιουνίου 2019 μέσω δελτίου τύπου εκφράσαμε την ανησυ..

Readmore

Μια ξένη «Αριστερά»

Μια ξένη «Αριστερά»

Του Σπύρου ΤζόκαΠανεπιστημιακός-συγγραφέας     «…Φτάσαμε στο θλιβερό σημε..

Readmore

Ο Καισαριανιώτης με άποψη απαντά στον Θόδωρο Ιωαννίδη

Ο Καισαριανιώτης με άποψη απαντά στον Θόδωρο Ιωαννίδη

Συνέχεια στο διάλογο με τον Θόδωρο Ιωαννίδη, που άνοιξε μέσω της ιστοσελίδας ΖΩ 2, ..

Readmore

Κ. Γεωργοπούλου: «Στην Καισαριανή δεν επιτρέπουμε να περάσουν οι εκβιασμοί»

Κ. Γεωργοπούλου: «Στην Καισαριανή δεν επιτρέπουμε να περάσουν οι εκβιασμοί»

Προεκλογική συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στην Πλατεία Παναγιώτ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.