Η Μαρία Βούρλου στο δρόμο του πατέρα της

1aaa-bourlou-mariaΗ Μαρία είναι κόρη του Δημήτρη Βούρλου, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Καισαριανή, δημιουργώντας φίλους σε ένα ευρύ κοινό συμπολιτών του, ανεξαρτήτως «κόμματος και χρώματος».
Το κείμενο που ακολουθεί, με έντονο συναισθηματικό τόνο και ειλικρίνεια, είναι μια ανάρτηση που η ίδια η Μαρία έκανε στη σελίδα της στο facebook, και αποτελεί την πρώτη της πολιτική «κατάθεση» καθώς μπαίνει στο δρόμο του πατέρα της, μέσα από το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Βοσκόπουλου.

 


«Η τύχη και οι συγκυρίες με έφεραν τα τελευταία χρόνια να παρακολουθώ κάποια από τα Δημοτικά Συμβούλια της Πόλης μας ! Δεν θα μείνω σε αυτά που με απογοήτευσαν! Θα αναφέρω μόνο αυτό που με έκανε να νιώσω πως όλα είναι στο χέρι μας να αλλάξουν! Συνάντησα λοιπόν έναν άνθρωπο που ο λόγος του ήταν τόσο καθαρός και τόσο αυτονόητος που φάνταζε τόσο απροσδόκητος στην αρχή, μέχρι που θέλησα να τον γνωρίσω!

 


Όταν λοιπόν γνώρισα τον Χρήστο Βοσκόπουλο, είδα πως αυτό που ήθελα για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα μπορεί να συμβεί! Βρήκα έναν άνθρωπο που πίστεψε πως αυτό που χρειάζεται για να βελτιώσει κανείς την καθημερινότητά, την ποιότητα της ζωής του και την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε ή επέλεξε να ζει, είναι αφενός η αγάπη και ο σεβασμός για την ίδια την Πόλη και τους ανθρώπους της αλλά και η συμμετοχή του στα κοινά αφού μόνο εκείνος που ζει εδώ, ξέρει καλύτερα από όλους την Καισαριανή, την ηθική και τις ιδιαιτερότητές της.
Πιστεύει λοιπόν ξεκάθαρα πως μόνο οι απλοί πολίτες, όλοι ΕΜΕΙΣ μπορούμε να οραματιστούμε, να διαμορφώσουμε την Καισαριανή όπως μας αξίζει και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και οι κομματικές υποχρεώσεις! Και αυτό το έκανε πράξη δημιουργώντας την «Καισαριανή Τώρα», που τα τελευταία 9 χρόνια (σχεδόν) απέδειξε σε όλους που την γνώρισαν μέσα από τα Δημοτικά Συμβούλια, ότι αυτό το «πείραμα» λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία και απόλυτη συνέπεια!
Μίλησε καθαρά, συμφώνησε με όσα έπρεπε, βοήθησε έμπρακτα και όχι όψιμα όταν έπρεπε αλλά διαφώνησε έντονα με όσα έκρινε ότι δεν γίνονται για το καλό της Πόλης, λέγοντας την αλήθεια, που πηγάζει μόνο από το κοινό καλό της Καισαριανής και όχι το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΝΟ στους συνοδοιπόρους της και όχι στον πολιτικό μηχανισμό ή φορέα. Γι’αυτό η «Καισαριανή Τώρα» με πήρε και μένα στην παρέα της!
Έτσι, εκτός από τον Χρήστο Βοσκόπουλο και τον Δημήτρη Αντωνόπουλο των Δημοτικών Συμβουλίων, είχα την τύχη να γνωρίσω όλους εκείνους που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, προσδοκίες και όνειρα για την Πόλη μας και είναι πολλοί και όμορφοι άνθρωποι! Νομίζω, ότι όσοι διαβάζετε αυτή τη στιγμή αυτά που γράφω έχετε ακούσει πολλά… Ελπίζω πριν καταλήξετε, να γνωρίσετε την παρέα αυτή και να κάνετε κι εσείς μια υπέρβαση! Προσωπικά, αυτή την υπέρβαση έκανα και ελπίζω και εύχομαι να κάνω υπερήφανο τον πατέρα μου και τον πιο ένθερμο υποστηρικτή μου, σε ότι έχω αποφασίσει να κάνω μέχρι τώρα… !!!
Δεν θα σας ζαλίζω με τις αναρτήσεις μου, στο μέλλον! Σας δίνω τον λόγο μου!
Σας λέω απλά πως Θα είμαι υποψήφια με τον Χρήστο Βοσκόπουλο και θα είναι χαρά μου μέχρι τον Μάιο των εκλογών να έρθετε να διαπιστώσετε μόνοι σας όσα εγώ είδα!»

Εφημερίδα - Τεύχος 79

    

marketinn

1aaa-afisabr-2019

 

1aaa-arkas

1aaa-gunarmu

 

Τελευταία Νέα
Δήμαρχος Βύρωνα: Στηρίζουμε στην πράξη τη συνεργασία των παρατάξεων

Δήμαρχος Βύρωνα: Στηρίζουμε στην πράξη τη συνεργασία των παρατάξεων

«Τα περισσότερα προβλήματα είναι κοινά, οπότε και κοινές πρέπει να είναι οι προσ..

Readmore

Να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα υλικά από το σταθμό μεταφόρτωσης Βύρωνα

Να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα υλικά από το σταθμό μεταφόρτωσης Βύρωνα

Ανακοίνωση της ΡΕΚ   «Στις 28 Ιουνίου 2019 μέσω δελτίου τύπου εκφράσαμε την ανησυ..

Readmore

Μια ξένη «Αριστερά»

Μια ξένη «Αριστερά»

Του Σπύρου ΤζόκαΠανεπιστημιακός-συγγραφέας     «…Φτάσαμε στο θλιβερό σημε..

Readmore

Ο Καισαριανιώτης με άποψη απαντά στον Θόδωρο Ιωαννίδη

Ο Καισαριανιώτης με άποψη απαντά στον Θόδωρο Ιωαννίδη

Συνέχεια στο διάλογο με τον Θόδωρο Ιωαννίδη, που άνοιξε μέσω της ιστοσελίδας ΖΩ 2, ..

Readmore

Κ. Γεωργοπούλου: «Στην Καισαριανή δεν επιτρέπουμε να περάσουν οι εκβιασμοί»

Κ. Γεωργοπούλου: «Στην Καισαριανή δεν επιτρέπουμε να περάσουν οι εκβιασμοί»

Προεκλογική συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στην Πλατεία Παναγιώτ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.