Συνεννόηση για την ανάκαμψη

Παρέμβαση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου
στο Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου

 

1aaa-zografou-brostaΕιδική παρέμβαση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου έκανε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, θέτοντας πριν από τα διαχειριστικά θέματα που απασχολούν το Δήμο, το μείζον πρόβλημα της αποτελεσματικότητας της Δημοτικής Αρχής και της ανάγκης μακρόχρονου σχεδιασμού για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας.

Κατά την παρέμβασή του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε ότι δεν επιθυμεί να περιγράψει για μια ακόμη φορά «…όσα ζούμε καθημερινά όλοι οι Δημότες, την αλαζονική εμμονή στα ιδεολογήματα του ΣΥΡΙΖΑ, την πλήρη απέχθεια στην ενασχόληση με τα προβλήματα της πόλης και την άρνηση κάθε συνεννόησης με τις μη αρεστές κοινωνικές δυνάμεις και τις άλλες παρατάξεις από την έχουσα το …αλάθητο Δημοτική Αρχή».

«Αυτά», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, «τα ζούμε όλοι καθημερινά, έχουν καταγραφεί στη μνήμη όλων των δημοτών και αποτελούν την κύρια αιτία της αλλαγής στη Δημοτική Αρχή το 2019. Με απασχολεί, όμως, εμένα και όλα τα στελέχη της παράταξής μας, το μείζον, η επιστροφή του τόπου μας στην κανονικότητα. Κι αυτό δεν μπορεί να γίνει με όρους αυθεντίας από κανέναν. Θέλω, λοιπόν, να προτείνω να δημιουργηθεί με καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα ένα άτυπο όργανο από τους επικεφαλείς όλων των δημοτικών παρατάξεων. Και για να μην τρομάξει η κα Καφατσάκη, να διευκρινήσω. Δεν προτείνω να συνδιοικήσουμε. Κανείς, πόσο μάλλον εγώ, δεν θέλει να γίνει συνοδηγός σε ένα όχημα που πηγαίνει στα βράχια, όπως πηγαίνει η δημοτική παράταξη της Δημάρχου μας στις επόμενες εκλογές.

Θεωρώ, όμως, ότι δεν θα έβλαπτε την απερχόμενη Δημοτική μας Αρχή, πολύ δε περισσότερο την πόλη μας, να ακούει την άποψη και των άλλων παρατάξεων για τα μεγάλα προβλήματα που μας απασχολούν. Γιατί είναι προβλήματα που μπορούν να αντιμετωπισθούν με μακροχρόνιο σχεδιασμό και ξεφεύγουν από τα χρονικά όρια μιας δημοτικής θητείας. Έτσι, ίσως η κα Καφατσάκη ανακαλύψει ότι μπορεί να αντλήσει χρήσιμες ιδέες και στήριξη στα μεγάλα θέματα της πόλης μας. Γιατί πλέον, πρέπει να δούμε με τρόπο πρακτικό πως θα βγάλουμε την πόλη μας από την κρίση.

Η συνεννόηση, ο μακροχρόνιος σχεδιασμός και η εγκατάλειψη των ιδεολογημάτων και της αλαζονείας, αποτελούν προϋπόθεση για να περάσουμε στην επόμενη μέρα. Και ως επόμενη μέρα δεν μπορεί παρά να βλέπουμε πλέον την επιστροφή στην κανονικότητα. Ο δρόμος του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας, περνά από το αυτονόητο. Και το αυτονόητο μετά από 7 χρόνια κρίσης, που όλο και χειροτερεύει είναι η κανονικότητα, πάνω στην οποία θα χτίσουμε την ανάκαμψη. Του τόπου και της πόλης μας. Μην το φοβηθείτε, επομένως, κύριοι και κυρίες της Δημοτικής Αρχής. Η συνεννόηση και ο μακροχρόνιος σχεδιασμός στα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας, μόνο καλό μπορεί να κάνουν. Στην πόλη και εσάς. Αλλά δεν με πειράζει να επωφεληθείτε. Γιατί προέχει το καλό της πόλης.».

Εφημερίδα - Τεύχος 61

    

marketinn

Τελευταία Νέα
Ακόμη και σήμερα ο δήμαρχος Π. Μακρής ενοχλεί…

Ακόμη και σήμερα ο δήμαρχος Π. Μακρής ενοχλεί…

Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για τη βεβήλωση της αναθηματικής πλάκας του Π. Μακ..

Readmore

Ρένα Δούρου: Πάνω από μισό δισ ευρώ για αντιπλημμυρικά

Ρένα Δούρου: Πάνω από μισό δισ ευρώ για αντιπλημμυρικά

«Επιχειρούμε μεγάλες παρεμβάσεις στο πλαίσιο συγκεκριμένου, και όχι αποσπασματι..

Readmore

Χορεύοντας με τον Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν

Χορεύοντας με τον Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν

Του James Petras Από το επίσημο James Petras Website 15 Νοεμβρίου 2017 Η Σαουδική Αραβία έχει οικοδ..

Readmore

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Η επόμενη μέρα μετά την καταψήφιση του τεχνικού προγράμματος

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Η επόμενη μέρα μετά την καταψήφιση του τεχνικού προγράμματος

Τη λευκή ψήφο τους στη συζήτηση του τεχνικού προγράμματος εξηγούν στο κείμενο που..

Readmore

Η Δημοτική Αρχή Καισαριανής απαντά στον Χρήστο Βοσκόπουλο

Η Δημοτική Αρχή Καισαριανής απαντά στον Χρήστο Βοσκόπουλο

Τις τελευταίες ημέρες διακινείται στην πόλη κείμενο της παράταξης του κύριου Βοσ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.