Β. Πάγκαλος: «Συνεισφέρουμε στην κοινωνική ευημερία και στην πρόοδο της πόλης»

1aaa-bpagkalosΣτη διοργάνωση της γιορτης μπύρας, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό και θέτοντας γενικότερα ζητήματα για τη λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης Βύρωνα, αναφέρεται σε επιστολή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο ο πρόεδρος της ΔΕΑΔΒ κ. Βασίλης Πάγκαλος:


«Αγαπητές/οι κυρίες/οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

με την πραγματοποίησητης 2ης Γιορτής Μπύρας Βύρωνα (BeerFest) ολοκληρώσαμε ένα πολιτιστικό γεγονός που λειτουργεί πλέον ως θεσμός. Τα καινούργια στοιχεία, που συναποτελούν τη βασική ιδέα, είναι η αλλαγή του σχεδιασμού (concept) από Rockfest σε Βeerfest, ο επανασχεδιασμός του λογότυπου, η απεύθυνση στην οικογένεια, το πάντρεμα της κουλτούρας λαϊκών, ρεμπέτικων, jazz, ethnic και παραδοσιακής μουσικής.

Μέσα σε αυτό το τετραήμερο εκδηλώσεων, έγιναν συζητήσεις, μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για την ορθή κατανάλωση του αλκοόλ, ικανοποιήσαμε με τις σωστές επιλογές και την ποιότητα όλων των υπηρεσιών το σύνολο των επισκεπτών ,ενώ δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό επεισόδιο.
Η σύμπραξη, συνδιοργάνωση και εποπτεία του Δήμου εξασφάλισε την άριστη οργάνωση, τον συντονισμό, την ενίσχυση της διαφάνειας και τη συνεχή βελτίωση της στρατηγικής. Οι στόχοι που είχαμε θέσει όσον αφορά την οργάνωση, προετοιμασία, στήσιμο και ολοκλήρωση του φεστιβάλ, επιτεύχθηκαν σύμφωνα με το σχεδιασμό. Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες και η συγκυρία δεν μειώνουν κατ' ελάχιστο τις δυνατότητες και τη δυναμική του εγχειρήματος. Όχι μόνο δεν επηρέασαν αρνητικά την προσπάθειά μας, αντίθετα, μας έδωσαν κίνητρο να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα. Επηρέασαν όμως το ισοζύγιο, ώστε να μην είναι ανάλογο των στόχων και των προσδοκιών μας.
Σε περιόδους γενικής δοκιμασίας, όπως η παρούσα, ακόμα περισσότερο αναγκαίο είναι και δίνουμε μεγάλη έμφαση στη συνεργασία, τη συλλογική δράση και την εθελοντική προσφορά. Από τη σύμπραξη και συνεργασία εργαζομένων και τμημάτων προκύπτει ΄΄προστιθέμενη αξία΄΄. Το φεστιβάλ έχει συντελέσει στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων στελεχών της Δημοτικής Επιχείρησης και του Δήμου. Δημιουργείται ένα όφελος από την προβολή της πόλης, τις συνεργασίες, την προσέλκυση επισκεπτών και την εφαρμογή νέων ιδεών, που δεν μπορείς να αποτιμήσεις. Τελικά υπάρχουν πολλά οφέλη για την τοπική κοινωνία και την πόλη μας. Η αξία και το όφελος που δημιουργείται δεν είναι μόνο οικονομικό. Πιστεύουμε ότι, συνεισφέρουμε στην κοινωνική ευημερία και στην πρόοδο της πόλης. Όσο δύσκολο κι αν είναι το γενικότερο περιβάλλον, θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε σταθερά στο δρόμο που χαράξαμε.
Κάθε κρίση ενέχει αναμφισβήτητα απειλές και συνεπάγεται κινδύνους, απαιτώντας σωστές εκτιμήσεις και αποτελεσματική διοίκηση. Ο απολογισμός έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης, οι οποίες προβλέπουν ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων. Πιστεύουμε ότι, η Δημοτική Επιχείρηση όπως και ο κάθε Οργανισμός προκειμένου να αναπτυχθεί, δεν αρκεί μόνο να πουλάει, να κατασκευάζει, και να διαχειρίζεται τα οικονομικά της. Είναι ανάγκη να οργανωθούμε έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της σε συνθήκες ανταγωνισμού. Εκτιμάμε ότι υπάρχουν ΄΄δευτερεύουσες δράσεις΄΄ που μπορούν να αναπτυχθούν και να συμπληρώσουν τις βασικές λειτουργίες (αποτεφρωτήριο νεκρών, αποτεφρωτήριο οστών, διαφήμιση, φεστιβάλ μπύραςκ.α). Το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης εργάζεται σκληρά και έχει στόχους και σχέδια για την ανάπτυξή της. Κοιτάζουμε προς το μέλλον και θέλουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής. Φιλοδοξία μας είναι να βελτιώσουμε με παρεμβάσεις όλα τα τμήματα και συνολικά την αποστολή της επιχείρησης προς όφελος της πόλης και των δημοτών.
Αναμένουμε τα σχόλιά σας και χρειαζόμαστε την εποικοδομητική κριτική σας, προκειμένου να βοηθήσετε και εσείς στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Στα συμπεράσματα και τις προτάσεις δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να αποτελέσουν πυξίδα για μελλοντικούς σχεδιασμούς και δράσεις.


Με εκτίμηση
Εκ μέρους του ΔΣ της Δ.Ε.Α.Δ.Β. Α.Ε. Ο.Τ.Α.»

 

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος,
Βασίλης Πάγκαλος

Εφημερίδα - Τεύχος 63

    

marketinn

 

Τελευταία Νέα
«Όχι στους πλειστηριασμούς και στις κατασχέσεις»

«Όχι στους πλειστηριασμούς και στις κατασχέσεις»

Πρόσκληση για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν κοινωνικοί φορείς, Την ..

Readmore

Κούλουμα με κέφι και…λαϊκή συμμετοχή στην Καισαριανή

Κούλουμα με κέφι και…λαϊκή συμμετοχή στην Καισαριανή

  Με πλήθος κόσμου από την πόλη και γειτονικές περιοχές γιορτάστηκαν και φέτο..

Readmore

Καθαρά Δευτέρα στην Αθήνα 100 χρόνια πριν…

Καθαρά Δευτέρα στην Αθήνα 100 χρόνια πριν…

  Πώς γιόρταζαν τα Κούλουμα οι κάτοικοι της Αθήνας στις αρχές του περασμένου α..

Readmore

Ενθαρρυντικό το πιλοτικό πρόγραμμα αξιοποίησης απορριμμάτων στο Χαλάνδρι

Ενθαρρυντικό το πιλοτικό πρόγραμμα αξιοποίησης απορριμμάτων στο Χαλάνδρι

Επί 14 μήνες η δημοτική αρχή Χαλανδρίου «τρέχει», σε συνεργασία µε το Εθνικό Μετσόβ..

Readmore

Smart Trikala: Λεωφορεία για το μέλλον με … στάση στο Ντουμπάι

Smart Trikala: Λεωφορεία για το μέλλον με … στάση στο Ντουμπάι

Το λεωφορείο χωρίς οδηγό αποτέλεσε παγκόσμια πρωτοτυπία στο πλαίσιο του πιλοτικο..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.