Βράβευση καθηγητών και μαθητών από το Δήμο Καισαριανής

kais ekdΣε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του δήμου Καισαριανής για την απονομή επαίνων στους επιτυχόντες- επιτυχούσες στις εξετάσεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στη βράβευση των εκπαιδευτικών που συνταξιοδοτήθηκαν.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα θερμό καλωσόρισμα της κ. Μπετίνα Γραφίδου στους παρευρισκόμενους, μεταξύ άλλων μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς. H χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου έδωσε το σήμα για την έναρξη της εκδήλωσης.

 

«Είμαι βαθιά συγκινημένος που βρισκόμαστε απόψε εδώ να βραβεύσουμε και να τιμήσουμε τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι νέοι της πόλης μας και κατάφεραν μετά από πολύ κόπο και χρόνο να περάσουν στα ανώτατα και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας μας», ανέφερε ο δήμαρχος Καισαριανής, Αντώνης Καμπάκας.

 

Ακόμη, ο κ. Καμπάκας έδωσε τα συγχαρητήριά του τόσο στα παιδιά που πέτυχαν να εισαχθούν όσο και στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν, επισημαίνοντας ότι η ζωή κρύβει συνεχώς νέες ευκαιρίες.

 

Τέλος ο κ. Καμπάκας τόνισε ότι «είναι σπουδαίο να επενδύουν όλοι οι νέοι μας στην γνώση γιατί μέσα από αυτή θα κατακτήσουν ένα καλύτερο μέλλον».

 

Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους καθηγητές των σχολείων, για το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια.

 

Οι έπαινοι απονεμήθηκαν πρώτα στους συνταξιούχους –πλέον- καθηγητές και στη συνέχεια στους μαθητές ανά λύκειο. Το χειροκρότημα ήταν δυνατό για όλους, καθηγητές και μαθητές.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση έγινε αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι σήμερα, ειδικά όσο αφορά το θέμα της εργασίας. Έγινε αναφορά στο γεγονός ότι ένα πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής δεν αποτελεί διαβατήριο για μια καλή επαγγελματική αποκατάσταση.

 

Ωστόσο, το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν  όλοι όσοι ανέβηκαν στο βήμα να μιλήσουν ήταν ότι αυτό δεν πρέπει να καταβάλλει τους νέους ανθρώπους, ούτε να τους απογοητεύει. Αντίθετα, να τους δίνει δύναμη να συνεχίζουν, να προσπαθούν για το καλύτερο και να αγωνίζονται για να αλλάξουν τη σημερινή δύσκολη συγκυρία, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης.

 

Υ.Γ. : Αγαπητοί φωτογράφοι την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικοί στο που θα στέκεστε. Σεβαστό το γεγονός ότι εργάζεστε, αλλά και οι προσκεκλημένοι «ήθελαν» να παρακολουθήσουν τις απονομές. Καθώς ήταν αδύνατο να παρακολουθήσουν, δημιουργήθηκε εκνευρισμός.

 

 

1aaa-d-imb

1aaa-bir-kata

1aaa-atomiki

 1aaa-demo-xr

1aaa-bil-kalkani

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΤΕΥΧΟΣ 94

     

Τελευταία Νέα
«Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν»

«Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν»

Ανακοίνωση του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ     «Το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί τα..

Readmore

Τι χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στην Καισαριανή

Τι χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στην Καισαριανή

Η πορεία υλοποίησης αναπτυξιακών έργων και υποδομών, οι οποίες χρηματοδοτούνται ..

Readmore

ΑΤΤΙΚΗ: Μέχρι 60% η αύξηση κυκλοφορίας Ι.Χ.

ΑΤΤΙΚΗ: Μέχρι 60% η αύξηση κυκλοφορίας Ι.Χ.

Αύξηση της κυκλοφορίας η οποία πλησίασε το 60% σε ορισμένες οδικές αρτηρίες της Αττ..

Readmore

Μ. Βορίδης: Κεντρικός και αναπτυξιακός ο ρόλος των ΟΤΑ

Μ. Βορίδης: Κεντρικός και αναπτυξιακός ο ρόλος των ΟΤΑ

Τον κεντρικό αναπτυξιακό ρόλο που η Κυβέρνηση έχει προσδώσει στην Τοπική Αυτοδιο..

Readmore

Χρ. Παππούς: «Σκουπίδια τέλος στη Φυλή»

Χρ. Παππούς: «Σκουπίδια τέλος στη Φυλή»

Έντονη αντίδραση του Δημάρχου Φυλής στον νέο Περιφερειακό σχεδιασμό για τη διαχ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.