Σε εξέλιξη οι απολυμάνσεις των ιερών ναών του Ζωγράφου

1aaa-agiosΣυνεχίστηκαν και χτες, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Ζωγράφου, οι απολυμάνσεις στους ιερούς ναούς του Δήμου, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων εξάπλωσης του κορωνοϊού. Έτσι, πραγματοποιήθκε απολύμανση στους χώρους του κυρίως ναού, του παρεκκλησίου του Αγ. Ευσταθίου και του Γραφείου των Ιερέων της ενορίας του Αγ. Θεράποντος Ζωγράφου και της ενορίας των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Γουδή. Ανάλογες απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στους Ι. Ν. Αγ. Θωμά Γουδή και στους δύο ναούς του Κοιμητηρίου Ζωγράφου. Απολυμάνσεις θα πραγματοποιηθούν εφ’ όσον το ζητηθεί και στους υπόλοιπους ναούς του Δήμου.

 


Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ΙΒ΄Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας (Ζωγράφου-Ιλίσια- Γουδή) Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Χαράλαμπος Πανόπουλος, μεταφέροντας τις πατρικές ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου προς τον Δήμαρχο Ζωγράφου κ. Β. Θώδα, «…εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες του προς το πρόσωπο του Δημάρχου Ζωγράφου όχι μόνο για τις απολυμάνσεις στους ως άνω ιερούς ναούς αλλά κυρίως για την άμεση αντιμετώπιση όλων των καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού στην τοπική εκκλησία της πόλης μας καθώς και την άριστη συνεργασία για την επίλυση κάθε ανακύπτοντος προβλήματος. Παρακαλεί δε τον αξιότιμο Δήμαρχο Ζωγράφου να μεταφέρει προς όλους τους υπαλλήλους του Δήμου μας την ευγνωμοσύνη της εκκλησίας προς κάθε εργαζόμενο για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την διατήρηση των αναγκαίων συνθηκών υγιεινής ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση της νόσου και ευχόμαστε να αξιωθούμε σύντομα να επανέλθουμε στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής μας».


«Μέχρι τότε», τονίζει στην επιστολή του ο Αρχιερατικός Επίτροπος, «θέτουμε κάθε στέλεχος της εκκλησίας του Χριστού, ιερείς και λαϊκούς, στην διάθεση κάθε συλλογικής προσπάθειας με στόχο τον τερματισμό της φονικής επιδημίας και γονατίζουμε στην πρόξενο της σωτηρίας του κόσμου, που αύριο θα εορτάσουμε με εκκωφαντική σιγή την φοβερά προστασία της, την Παναγία Μητέρα μας, προσευχόμενοι αδιαλείπτως υπέρ των δοκιμαζόμενων ασθενών αδελφών μας, των ιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας όπως και όλου του πλανήτη όπως επίσης για τις ψυχές των συνανθρώπων μας απανταχού γης που λόγω της φονικής νόσου τελείωσαν μαρτυρικά τον επίγειο βίο τους.»

Εφημερίδα - Τεύχος 82

    

marketinn

 1aaa-imroza-7

1aaa-afiset-draseis

1aaa-biro-ana

 1aaa-demo-xr

Τελευταία Νέα
Αντίμετρα για την υγειονομική κρίση προτείνει η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής

Αντίμετρα για την υγειονομική κρίση προτείνει η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής

Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τον μετριασμό των επιπτώσεων της επιδημιολογικής..

Readmore

Τρίποντο αλληλεγγύης από την οικογένεια Αντετοκούνμπο

Τρίποντο αλληλεγγύης από την οικογένεια Αντετοκούνμπο

Πρόσφερε 10.000 μάσκες στο Δήμο Ζωγράφου   Ο Δήμος Ζωγράφου θέλει να εκφράσει τη μ..

Readmore

Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για επιστήμονες

Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για επιστήμονες

Ειδικό Επιδοτούμενο Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πλη..

Readmore

Δήμος Βύρωνα: Αναβαθμίζει και επεκτείνει τις κοινωνικές υπηρεσίες

Δήμος Βύρωνα: Αναβαθμίζει και επεκτείνει τις κοινωνικές υπηρεσίες

Όλοι μαζί με καλή συνεργασία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία!   Η Δ..

Readmore

5 μέτρα για την στήριξη των δήμων

5 μέτρα για την στήριξη των δήμων

Η Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί πυλώνας αλληλεγγύης και διασφάλισ..

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.