Εκδήλωση παρουσίασης απολογισμού Δημάρχου Ζωγράφου Τίνας Καφατσάκη

1aaa-kafatsaki1

 

«Η Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη παρουσίασε τον πλούσιο απολογισμό του έργου που υλοποιήθηκε στη διάρκεια της θητεία της, τους στόχους για την επόμενη τετραετία καθώς και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, στη κατάμεστη, από πλήθος πολιτών και εκπροσώπων φορέων της πόλης, αίθουσα του πολυχώρου ΑΛΕΚΑ.

Μετά την παρουσίαση σε video των έργων και των δράσεων της τετραετίας, η Δήμαρχος, ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντάς «δουλέψαμε παραμένοντας δεσμευμένοι στο κοινό μας συμβόλαιο :το πρόγραμμα μας. Με εντιμότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια και διαφάνεια, με σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις και διάθεση συνεργασίας»
Η κα Τίνα Καφατσάκη επεσήμανε χαρακτηριστικά «Θεωρούμε ότι υλοποιήσαμε πολλά σημαντικά έργα υποδομών και αναπτύξαμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού, παρά την ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω μνημονίων, οικονομική συγκυρία στη χώρα, τα μεγάλα και διαχρονικά άλυτα προβλήματα και τον υποστελεχωμένο μηχανισμό του Δήμου μας.
Παρουσιάζουμε σήμερα τον απολογισμό μας σε όλους τους τομείς με το κεφάλι ψηλά! Γιατί το αποτύπωμα μας στη πόλη είναι θετικό. Γιατί καταφέραμε να κάνουμε ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑ.»

 

1aaa-kafatsaki2


Στη διάρκεια της ομιλίας της, έθεσε 12 βασικούς προγραμματικούς στόχους, για την επόμενη τετραετία.
Η Δήμαρχος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη δημιουργία ενός ενιαίου πάρκου πρασίνου και αναψυχής 25 στρεμμάτων, στο κέντρο της πόλης, από τη Βίλα Ζωγράφου μέχρι την πλ. Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια), στη δημιουργία του πάρκου Ιλισίων στο νέο τέρμα και στην αξιοποίηση του κτιρίου Ποταμίτη.
Στη ανανέωση του εξαιρετικά γερασμένου μηχανολογικού εξοπλισμού της καθαριότητας και στην τοποθέτηση υπόγειων κάδων σε κρίσιμα σημεία της πόλης, αλλά και στην αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού με τοποθέτηση φωτιστικών led σε όλη την πόλη.
Στη δημιουργία ενεργειακής κοινότητας για την υποστήριξη φτωχών νοικοκυριών και την ενεργειακή αυτονομία των σχολικών και δημοτικών κτιρίων καθώς και την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου.
Στη δημιουργία δύο νέων κτιρίων παιδικών σταθμών, πέντε νέων παιδικών χαρών, στην αναβάθμιση τριών ακόμη αθλητικών υποδομών και στην εφαρμογή Σχεδίου Βιώσιμης Κινητικότητας, με πεζοδρομήσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Η Δήμαρχος δεν παρέλειψε να επισημάνει τον συνεχή αγώνα της Δημοτικής αρχής για τη δημιουργία του Μητροπολιτικού πάρκου Γουδή, καθώς και για τις δυνατότητες έξυπνων εφαρμογών που θα προσφέρει η πιλοτική εγκατάσταση δικτύου 5ης γενιάς στο Δήμο Ζωγράφου.
Κλείνοντας την ομιλία της, ζήτησε καθαρή εντολή, στις εκλογές του Μαΐου 2019, για την ολοκλήρωση του πλούσιου έργου που είναι σε εξέλιξη.
“Ζητάμε την υποστήριξή σας και την ενεργή συμμετοχή σας, σε αυτό τον αγώνα, για ένα Δήμο με προοδευτικό αποτύπωμα που θα έχει σαν βασικές αρχές, την πρόοδο, τη διαφάνεια, τη συμμετοχή, τον διάλογο και την λογοδοσία. Για να μην επιτρέψουμε ο Δήμος μας να επιστρέψει στο παρελθόν! Γιατί δεν θέλουμε να τελματώσουν το Δήμο οι κληρονόμοι καταδικασμένων πολιτικών”.
Στη συνέχεια, προσκάλεσε στο βήμα, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και ανέφερε σημαντικά στοιχεία της δράσης τους, στα κοινά της πόλης μας.
Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Αν. Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, οι πρώην υπουργοί Λούκα Κατσέλη, Γιάννης Μουζάλας, Νίκος Ξυδάκης , η Αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων & πρώην υφυπουργός Νάσος Ηλιόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαρία Χρηστάκη, Αγγελική Λεβέντη, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης Δημήτρης Καλαντίδης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης Δημήτρης Πολιτόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας Μάρκος Βασίλας, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Μπάμπης Δρακόπουλος, Γιώργος Καλιακάτσος, Μιχάλης Κρασσάς, Μάρθα Μπέη, Ράνια Νενεδάκη, Σοφία Πανδή, Νίκος Σάββας, Σταμάτης Ρεγκούκος και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλης Χατζηγιαννάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ζωγράφου “ο Καζαντζάκης”, Φώτης Νταουντάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών, Δημήτρης Μπίτσικας, η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Ιλισσός”, Ελένη Ζωίδου, μέλη του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ζωγράφου και αθλητικών Σωματείων και η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Δήμου Ζωγράφου.

 

1aaa-kafatsaki3

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξη ΜΑΖΙ για την πόλη μας

 

ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΡΕΝΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ-ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ ΕΦΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΑΡΜΠΙΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ - ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΒΑΓΙΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΒΑΜΒΑΚΑ ΕΦΗ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΡΑΤΣΑΦΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΓΙΟΥΡΓΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΓΚΡΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΕΔΕΣ ΤΑΣΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΜΙΝΑΡΗ ΕΥΑ
ΚΙΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ
ΚΟΥΣΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΛΑΖΑΡΗ ΕΛΕΝΗ
ΛΑΛΙΩΤΗ-ΠΑΓΙΑΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΝΑ
ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΜΑΡΤΑΚΟΣ ΑΡΗΣ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΜΠΕΗ ΜΑΡΘΑ
ΜΠΕΛΛΟΥ ΡΑΝΙΑ
ΜΠΙΤΟΥΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΜΥΤΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ
ΠΟΥΡΝΑΡΑ-ΒΟΣΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΡΙΣΚΑ ΜΙΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
ΣΤΡΑΚΑΝΤΟΥΝΑ ΒΑΣΩ
ΤΟΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ ΒΙΚΥ
ΤΣΙΑΠΑΡΙΚΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ-ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ ΘΕΚΛΑ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ»

Εφημερίδα - Τεύχος 75

    

marketinn

1aaa-afisa-kares

Τελευταία Νέα
Αλλάζει ο «χάρτης» της επιχειρηματικότητας στο Δήμο Βύρωνα

Αλλάζει ο «χάρτης» της επιχειρηματικότητας στο Δήμο Βύρωνα

Εγκρίθηκε η πρόταση για τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Βύρωνα», η οποία κατατέ..

Readmore

Δημιουργείται ζώνη αντιπυρικής προστασίας στον οικισμό του Βλητικού Σταθμού

Δημιουργείται ζώνη αντιπυρικής προστασίας στον οικισμό του Βλητικού Σταθμού

  Ένα πάγιο αίτημα του Δήμου Καισαριανής για μέτρα αντιπυρικής προστασίας στο..

Readmore

Έβαλε ψηλά τον πήχη των εντυπώσεων ο Βασίλης Θώδας

Έβαλε ψηλά τον πήχη των εντυπώσεων ο Βασίλης Θώδας

  Με μια συγκέντρωση που μάλλον θα αποτελέσει αφετηρία συγκρίσεων με όσες ακο..

Readmore

Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Καισαριανής στο πάρκο της 2ας Μαΐου

Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Καισαριανής στο πάρκο της 2ας Μαΐου

  Το έργο της δημοτικής αρχής παρουσίασε στην ομιλία του ο δήμαρχος Καισαριαν..

Readmore

Νέο σχόλιο απάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Χρ. Βοσκόπουλο

Νέο σχόλιο απάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Χρ. Βοσκόπουλο

Readmore

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.
.