Περιοδεία της λαϊκής Συσπείρωσης στην Καισαριανή

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Καισαριανής, περιόδευσαν σήμερα Σάββατο στα μαγαζιά της πάνω Καισαριανής και τα “Ξύλινα”.

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 8ης Οκτώβρη, απεύθυναν μαζικά κάλεσμα στους κατοίκους της πόλης να ενισχυθεί η “Λαϊκή Συσπείρωση” στον δήμο μας αλλά και την περιφέρεια, να μη χαθεί ούτε λεπτό από την προσπάθεια η Καισαριανή να έχει ξανά αγωνιστική δημοτική αρχή.

Κάλεσαν επίσης τους Καισαριανιώτες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ.

 

Περιοδεία πραγματοποίησαν σήμερα και οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Καισαριανής, Γιώργος Κατημερτζής, Ειρήνη Λιανοπούλου και Γιώργος Ζαχαρόπουλος, μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο, Δημήτρη Γκιώνη, σε μαγαζιά της περιοχής και στο Σκοπευτήριο.

Συζήτησαν με νέους, εργαζόμενους και φοιτητές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη καθημερινότητά τους, καθώς και την ανάγκη ανάδειξης αγωνιστικής δημοτικής αρχής στο Δήμο Καισαριανής, που θα βάζει μπροστά τις ανάγκες των νέων, των εργαζομένων, στέλνοντας το μήνυμα ότι η νεολαία στην Καισαριανή έχει επιλογή!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι νέοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη μεγάλη συγκέντρωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Καισαριανής την Πέμπτη 5/10 στη πλατεία Παναγιώτη Μακρή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *