Πίτα…βραβεύσεων, σε μια κατάμεστη «Αλέκα» από τον Ποσειδώνα Ιλισίων

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Αλέκα, ο κολυμβητικός όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες του  για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης και την συμμετοχή τους στο τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής.

Τιμήθηκαν επίσης, οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων κολύμβησης που ταυτόχρονα με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις αρίστευσαν στα μαθητικά τους καθήκοντα και όσοι κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτερα & Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Για την διάκριση τους στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2023 βραβεύτηκαν οι αθλητές: ΠΡΙΛΟ ΤΖΟΥΛΙΑΝ, ΨΩΜΙΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΔΑΝΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΠΕΠΠΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΙΧΑΕΛΑ, ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΑΛΕΑΝΔΡΟΣ, ΤΣΟΝΙΚΟΥ ΑΡΟΝ ΝΙΚΗΤΑΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ.

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ για την νίκη της στο Θερινό Πρωτάθλημα 2023, 12ετών.

ΠΟΛΟΝΥΦΗ ΙΩΑΝΝΗ για την νίκη του στα 100μ ελεύθερο κατηγορίας S11(ΑΜΕΑ).

Οι αθλητές της πρωταγωνιστικής και η προπονήτρια τους κα Δούκα Ιωάννα για την κατάκτηση του ‘’Κύπελλου Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2023’’.

Το τμήμα MASTERS κολύμβησης και τον προπονητή τους κο Αρνιακό Σπύρο που μας έκαναν υπερήφανους κατακτώντας την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPEN WATER MASTERS και την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MASTERS 2023.

Τέλος, σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης ξεχώρισε η ειδική βράβευση που πραγματοποιήθηκε στον αθλητή του συλλόγου μας κο Αλικανιώτη Ανδρέα για την γενναιότητα και το θάρρος που επέδειξε στο πολύνεκρο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη τον Φεβρουάριο του 2023.

Ξεχωριστό χαιρετισμό έστειλε στην εκδήλωση μας το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και αρχηγός αποστολής της Ολυμπιακής ομάδας Παρίσι 2024, κος Συναδινός Πέτρος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *