Με ένα μεγάλο πάρτι στην εντυπωσιακή νέα Πλατεία Φατσέα ο Δήμος Βύρωνα υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα!

Με μια φαντασμαγορική γιορτή στην πλήρως αναμορφωμένη Πλατεία Φατσέα, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, άρχισαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Βύρωνα «Χριστούγεννα στη πόλη μας 2023».

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην όμορφη εορταστική βραδιά, όπου οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη και να του ζητήσουν το δώρο τους, που οι βοηθοί του -τα ξωτικά- κατέγραφαν σε ένα μεγάλο χρυσό τετράδιο, να διασκεδάσουν με τους ξυλοπόδαρους, τη μασκότ, τον ταχυδακτυλουργό και τα μπαλόνια, να γευτούν μαλλί της γριάς και να συμμετέχουν στα Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια.

Οι μεγάλοι απολάμβαναν ζεστή σοκολάτα και αρωματικό κρασί που πρόσφερε δωρεάν και με πολύ αγάπη, η Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα”.

Το μουσικό συγκρότημα Flamingos φρόντισε με μεγάλη επιτυχία για το κέφι των συμμετεχόντων και με ωραίο μουσικό  πρόγραμμα, ξεσήκωσε το κόσμο που δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατοπόδης μετά το καλωσόρισμα των παρευρισκόμενων, έδωσε το σύνθημα, να φωταγωγηθεί όλη η πλατεία σηματοδοτώντας την έναρξη της Εορταστικής Περιόδου.

 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Αλέξης Σωτηρόπουλος και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *