ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με αντιπροσωπεία του ΔΣ της ομάδας μπάσκετ της Νήαρ Ηστ

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μανώλης Καραβασίλης, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή,  συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Α.Ο. Νήαρ Ηστ.

Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα αλλά και ειδικότερα όσα πρέπει να επιλυθούν, καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις εγκαταστάσεις.

Η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει τις ενέργειες και διεκδικήσεις του Σωματείου,  ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες του υποχρεώσεις στην ανώτερη κατηγορία της Α2 και  η ομάδα να αγωνίζεται στην ιστορική της έδρα.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τις ενέργειές του προς το Υπουργείο Παιδείας, ως ex officio πρόεδρος του Σωματείου. Παρουσίασε δε την από 2 Μαϊου 2024 σχετική επιστολή του όπου αναφέρονταν όλα τα προβλήματα του γηπέδου και το τι πρέπει να γίνει και ζητούσε συνάντηση με τον Υπουργό ή εκπρόσωπό του, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει υπάρξει ανταπόκριση.

Θυμίζουμε ότι το Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής αποτελεί Νομικό Πρόσωπο και την αποκλειστική ευθύνη φέρει το Υπουργείο Παιδείας, επιχορηγείται από αυτό και διοικείται από 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο που ορίζει ο Υπουργός, ενώ πρόεδρος είναι ο εκάστοτε Δήμαρχος. Η χρηματοδότηση έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια περίπου 70% με αποτέλεσμα ότι λαμβάνει να μην φτάνει ούτε για τις λειτουργικές δαπάνες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *