Είδη ατομικής υγιεινής στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού από τον Δήμο Βύρωνα

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά ολοκληρώθηκε η δράση Συλλογής Ειδών Ατομικής Υγιεινής για τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, με την παράδοση των προϊόντων, την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024. Η προσπάθεια αυτή είχε ως στόχο την ενίσχυση των συνθηκών  διαβίωσης των κρατουμένων.

Η πρωτοβουλία οργανώθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Βύρωνα (ΔΕΠΙΣ) σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας Εργασίας & Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Βύρωνα, με την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας που ανταποκρίθηκε με γενναιοδωρία.

Συλλέχθηκαν είδη όπως: Σαμπουάν, αφρόλουτρα, χαρτί υγείας, σερβιέτες, οδοντόκρεμες / οδοντόβουρτσες, κρεμοσαπούνα, σφουγγάρια σώματος, σκόνη πλυσίματος και υγρά μαντηλάκια.

Η παράδοση των ειδών, πραγματοποιήθηκε από τους εκπροσώπους της δράσης, Ευαγγελία Σηφακάκη Προϊσταμένη του Τμήματος Βοήθεια στο Σπίτι και γραμματέα της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας και την  Κατερίνα Ζαχαριάδου, Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας Εργασίας & Αλληλεγγύης & μέλος της ΔΕΠΙΣ. Η παραλαβή έγινε από την Κοινωνική λειτουργό Νίκη Μουσχή, η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της για τη δωρεά.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις κοινωνικά ευάλωτες γυναίκες, προσφέροντας τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που χρειάζονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *