Ανοιχτή στήριξη του Αντώνη Πέττα στην επανεκλογή του Βασίλη Θώδα

Ανοιχτή στήριξη του Αντώνη Πέττα στην επανεκλογή του Βασίλη Θώδα

Δημόσια θέση υπέρ της επανεκλογής του Βασίλη Θώδα παίρνει ο Αντώνης Πέττας, ιστορικό στέλεχος της Κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος Δήμαρχος και επί 25 έτη Δημοτικός Σύμβουλος. Σε ανοιχτή επιστολή του προς τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα, ο Αντώνης Πέττας δηλώνει έμπρακτη την αμέριστη βοήθεια του, επισημαίνοντας ότι επιβάλλεται να συνεχιστεί η πορεία του μετασχηματισμού και εκσυγχρονισμού του Δήμου και των υπηρεσιών του, και μάλιστα από έναν Δήμαρχο που ένωσε ανθρώπους, ιδέες και παρατάξεις, δύο από τις οποίες ανήκαν στο χώρο της κεντροαριστεράς.


«ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Στην αυτοδιοικητική μου πορεία πορεύτηκα, πάντα, με ένα και μοναδικό γνώμονα. Τη βέλτιστη πορεία και το γενικότερο καλό της πόλης μας.

Η αυτοδιοικητική μου διαδρομή είναι γεμάτη δημόσιες προτάσεις και θέσεις. Βρέθηκα απέναντι σε διοικήσεις που κάνανε λάθη. Βρέθηκα απέναντι ακόμα και σε συντρόφους και συναγωνιστές μου για να τους πείσω ότι το συμφέρον του Δήμου υπερέχει των παραταξιακών ή των κομματικών μας κερδών.

Δεν κρύφτηκα ποτέ. Δεν φυγομάχησα ποτέ. Ήμουν και παραμένω πιστός στις αρχές και στις ιδέες της κεντροαριστεράς. Μέσα από αυτό το πλαίσιο κατέθετα πάντα με θάρρος την άποψη μου στο δημόσιο πεδίο. Την άποψη μου για το που θα πρέπει να πάει η πόλη.

Αυτό θα κάνω και τώρα.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Θεμέλιος λίθος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η σύνθεση απόψεων. Εσείς το κάνατε πράξη, Ενώσατε ανθρώπους, ιδέες και παρατάξεις, δύο από τις οποίες ανήκαν στο χώρο της κεντροαριστεράς. Με αυτή σας την πράξη καταφέρατε να δώσετε θετικά δείγματα γραφής και να ενώσετε την πόλη, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο Δήμαρχο.

Για τους λόγους αυτούς:
Θα ήθελα να σας ενημερώσω, και μαζί με εσάς και τους πολίτες του Δήμου Ζωγράφου, ότι στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές θα στηρίξω την προσπάθεια επανεκλογής σας με όλες μου τις δυνάμεις.

Ανοιχτά και ξεκάθαρα.

Και αυτό γιατί έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης των πεπραγμένων, της συνέχιση της πορείας των έργων, του μετασχηματισμού και εκσυγχρονισμού του Δήμου και των υπηρεσιών του, επιβάλλεται η πορεία αυτή να συνεχιστεί. Στις εκλογές δεν επιλέγουμε προθέσεις. Δεν επιλέγουμε φίλους. Δεν επιλέγουμε κόμματα.

Στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου επιλέγουμε τον Δήμαρχο που θα διασφαλίσει το Αύριο της πόλης μας και των παιδιών της.

Και αυτός, κατά την άποψη μου δεν πρέπει να είναι άλλος παρά ο νυν Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Αγαπητέ Βασίλη, σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιώσεις τη σημερινή μου επιλογή.»

Αντώνης Πέττας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *