Έγινε η γενική συνέλευση του Αστέρα Ζωγράφου

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η ετήσια γενική συνέλευση του Αστέρα Ζωγράφου, με βασικά θέματα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της περιόδου 2023-204 και την παρουσίαση του προϋπολογισμού της νέας περιόδου 2024-2025.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αείμνηστο δήμαρχο Βασίλη Θώδα ο οποίος διετέλεσε επί έτη μέλος του Αστέρα Ζωγράφου και αντιπρόεδρος του ΔΣ και,  καθώς και για τον πρόσφατα αείμνηστο Μανώλη Μπακρυσιώρη,  ο οποίος ήταν επί χρόνια μέλος της οικογένειας του Αστέρα Ζωγράφου.

Πρόεδρος της συνέλευσης ορίστηκε ομόφωνα ο Λεωνίδας Κουφός και Γραμματέας ο Ανδρέας Τσιμπούκης. Τον απολογισμό έκανε ο πρόεδρος του Αστέρα Δημήτρης Αναστασίου, ενώ ο απελθών πρόεδρος Πέτρος Μαρμαρινός επισήμανε ότι τα τελευταία 4 χρόνια η ομάδα «ανέβηκε επίπεδο» κι αυτό πρέπει να κρατηθεί, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αύξηση των μαθητών των Ακαδημιών και στις προοπτικές τους.

Μήνυμα ενότητας απηύθυνε ο επί δύο έτη βασικός χορηγός της ομάδας, νέος επιχειρηματίας, Στέφανος Μαρκοζάννες, αναφερόμενος στο όραμά του για την ομάδα.

Από πλευράς Δημοτικής Αρχής μίλησε ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και νέας γενιάς Θωμάς Πολίτης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *